Fiv Austria(13)-Germania(12)-Spania-UE (5)
Raspunsuri - Pagina 11
sunshine4ever spune:
Buna fetelor !
Nu am scris de mult pt ca nu prea am nouatati, dar de citi v-am citi.Incerc sa ma documentez si eu in putinul timp pe care il am si e destul de greu , e grea decizia, dar va fi cumva.
Onefineday poti sa imi spui la ce s-a referit Ana cind a scris astea "preimplantation diagnosis on your embrios" "did you do cross match ?" Si eu i-am scris dar mi-a dat sa fac analzie de cromozomi, cariotipi, de trombofilie si de imunologie.Am vazut ca ti-a dat sa faci si HSG, eu nu am facu tin viata mea nici hsg si nici laparo, dar nici nu mi-a scris sa o fac. E drept ca noi ne confruntam mai degraba de o infertilitate severa masculina. Oare as putea sa ii scriu lui Ana sa o inteb ce alte analize mi-ar trebui? Offf ca nici nu stiu cum e mai bine.
Va doresc fiecareia, sa luati cele mai bune decizii si sa fie cu succes.
Gravidutelor sa aveti sarcini usoare si la termen.

pt toate.
in asteptarea unui ingeras
pisix spune:
Fetelor am gasit un forum in anglia care mi-a schimbat total perceptia despre sansele noastre de reusita
Am aflat despre o clinica din NY - Cornell care, pt azoospermie obsructiva are 76% sanse de sarcina. Am ramas socata
Am cautat clinici din Europa care practica aceeasi tehnica de prelevare a spermatozoizilor (MESA) si printre ele e si AZVUB
Inca mai caut dar deja am alta mina ![]()
Ana mi-a dat sanse de reusita 10%. Dar se pare ca exista si mai bine. Multumesc tuturor pt sugestii, chiar am nevoie sa iau o decizie pt ca am un zbucium sufletesc de nedescris.
Beatriz- am mai intrat pe forumul ala dar mi-e tare greu sa inteleg
Oricum ma mai uit o data sa vad ce si cum. Multumesc
pisix spune:
Moni - sper din toata inima
lilianaFi - pls help ! te rog explica-mi cum e cu medicul extern
Mi-am bagat si eu nasul pe cerco un bimbo si am inteles asa bine incat am cocluzionat ca Platteau e urolog ![]()
Bag de seama ca am inteles gresit atata timp cat il vrei si tu ![]()
Costa ceva la clinica asta, nu gluma
Dar daca sunt sanse mari, ma bag
Apropos, tu ai gasit pe undeva vreo statistica ?
Si ai citit despre ei cum sunt ? La un moment-dat citisem ca in Belgia sunt foarte ... expermentali sau ca nu sunt comunicativi si nu te implica in procesul decizional.
Acum am gasit si asta : http://www.fertilityfriends.co.uk/forum/index.php?board=369.0
hepilica spune:
fetelor dragutelor!
stiti ca ma interesam zilele trecute daca se pot face impreuna histero si HSG. luna aceasta aveam in vedere histero - singura analiza care mi-a scapat.
joi aveam programare la medic ca sa punem la punct toate detaliile (a2-a zi a ciclului)pt histero.
miercuri 14.01 ar fi trebuit sa fie prima zi a ciclului. de obicei cu 2-3 zile inainte aveam simptome de ciclu (dureri,pete maronii). de data nu am avut nimic decat o tensiune la nivelul sanilor. mi-a incoltit putin ideea ca poate..."sunt insarcinata".
in fine, nu a venit ciclul! in cursul zilei de miercuri am facut un test si ce credeti?
2 LINIUTE!!!!
Nu mi-a venit sa cred. Nu va imaginati ce a fost in sufletul meu, ce am simtit, cate ganduri!! O Doamne!!!! Nu am avut curaj sa repet testul decat a doua zi. Si ce credeti? 2 LINIUTE!!!!!
Nu m-am putut bucura pt ca am mai trait un astfel d emoment care pana la urma...nu a fost sa fie.
Joi, adica ieri, am mers la medic - la programarea initiala pt stabilirea detaliilor pt histero -. I-am dat vestile. M-a chemat astazi sa facem o echografie.
Dragele mele, nu m-am linistit decat in urma cu cateva minute. Am mai trecut cu ceva vreme prin aceasta bucurii uriase, pentru ca mai apoi sa cad din cer: era o sarcina extrauterina.
De aceea pana la echo de astazi am stat ca pe ace.
A venit momentul. Si DAAAAA!!! SUNT INSARCINATA!!!!!! Astazi am vazut in uter "o bobita". E bine acolo si ma rog la bunul Dumnezeu sa ramana acolo.
Medicul mi-a spus sa fac si BHCG astazi si sapatama viitoare pt a ne asigura ca sarcina e ok...si ca nu e doar sacul embrionar. De luni intr-o saptamana va trebui sa aiba si activitate cardiaca - voi face echo. Pana atunci: emotii.
Am facut azi dupa echo si BHCG si valoarea este : 2075. Am 4 saptamani si 5 zile de sarcina.
Dragele mele am ramas insarcinata natural.
Numai Dumnezeu face aceste minuni si ii multumesc cu toata fiinta mea pentru aceste momente si pentru ce mi se intampla.
Mi-am dat seama dupa ultimul FIV esuat, ca numai la Dumneazeu mai pot spera. Am fost la biserica, m-am rugat, am plans, m-am spovedit pentru prima oara in viata mea. Mi-am gasit un duhovnic care a fost alaturi de mine si care mi-a indrumat pasii. M-am dus la slujbe. Nici nu stiam cum decurge o slujba pana acum. In afara de a ma inchina cand treceam pe langa o biserica....nu am fost prea apropiata...
Acum stiu sigur ca Dumnezeu mi-a auzit rugaciunile.
A fost o luna decembrie mai linistita, lipsita de stres. Ne-am relaxat. Am refuzat si sa mai deschid laptopul in perioada serbatorilor. Am vrut liniste. Am vrut sa uit de FIV-uri, de tratamente, de neimpliniri. Eram atat de obosita si incarcata emotional dupa un an cu multe esecuri.
Am crezut ca se poate intampla. Nu stiu de unde mi-a venit aceasta credinta in ce avea sa se intample. Mi-era si rusine sa scriu aici pe forum.
Va amintiti ca spuneam ca am o presimtire, ca inca mai sper sa raman insarcinata natural.
Dragelemele, dupa aproape 8 ani de incercari, tratatmente diverse, 2 FIV, 1 SEU, 1 ET... iata ca se mai intampla si minuni.
Mi-e teama sa ma bucur. Miercuri voi face din nou BHCG.
Acum iau ELEVIT, ACID FOLIC si DUPHASTON.
Sper sa fie bine pana la capat.
Va pup fetelor si va roooooggg: AVETI INCREDERE IN DUMNEZEU. Toate acolo sus sunt asezate in sertarase frumos aranjate. Cred ca de data asta s-a deschis sertarasul meu.
Mi-e teama inca. Mi-e atat de teama..
h.
lilianaFi spune:
Hepilica felicitari din tot sufletul...hai ca incepeum un an nou cu minuni...sa ai o sarcina frumoasa..ce ma bucur
...yupiiii!!!!!

Pisix
...dr.extern e dr.care colaboreaza cu clinica respectiva din extern ca un dr.particular,chestia buna e ca iti urmareste el si numai el tot ciclul fiv:monitorizari,recoltarea ovulelor,ET-ul...o alta chestia buna e ca se pare ca au un superlaborator care face minuni...am ales clinica dupa ce am citit tot forumul italian de citeva ori...mi-au raspuns relativ repede(dupa 3 zile)acum astept confirmarea pt prima vizita...aaa...nu e urolog...
Elenada
...multumesc mult...cu speranta inainte si eu ca altceva nu am ce face...
Beatriz 
Fireyes hai cu vesti bune 
tuturor!
Beatriz spune:
Draga Hepilica - ma bucur enorm pentru tine, m-ai emotionat profund! Poate nu ne vom cunoaste niciodata, dar te rog sa ma crezi ca acum plang de bucurie pentru tine! Asta este o minune!
Sa nu ai teama, e un dar venit de sus! Iti doresc sarcina usoara si la termen!
Sa dansam si sa cantam pentru Hepilica care e foarte HAPPYYYYYYYY!
hepilica spune:
Beatriz, draga mea
, si eu plang si plang...
Ma rog la bunul Dumnezeu sa ajute toate fetele.
Iti multumesc muuuulllltttt!!!
Sa avem credinta!
h.
sunshine4ever spune:
Hepilica FELICITARI sa dea DD sa ai o sarcian linistita si usoara pina la capat. Lasa gindurile negre deoparte si nu uita este un dar care ti-a fost dat in preajma sarbatorilor, este un DAR de la DD care va ramine cu voi, si va va bucura toata viata.

DD ajuta.
in asteptarea unui ingeras
pisix spune:
HEPILICA este cea mai frumooasa veste pe care am primit-o anul asta !!!
Felicitari din toata inima, parca te si vad cu liniutele tale si bocind de fericire ... sunt momente fabuloase pe care sunt sigura ca nu le vei uita niciodata
Iti doresc sarcina usoara si sa fiti sanatosi si fericiti !

lilianaFi- suna grozav !
Pai si cum trebuie sa fac sa optez pt dr asta ca il vreau si eu ?![]()
E un cost suplimentar ?
Si eu azi am vorbit cu ei si mi-a spus sa-i trimit tot istoricul nostru si in aprx 4 luni trecem la treaba
Am vazut si eu pe forumul italian ca e de bine ... si ca preferat e dr Platou (ma scuzi, dar e mai usor de tinut minte)
Mi-am calculat costurile si fara medicamente /transport/cazare si fara teste (daca facem IMSI sau stiu eu ce ca am vazut ca au o gramada) si daca fac cu PGD ajung la aproape 11.000 eur
Sper sa merite ...
Si eu am citit de laboratorul care face minuni si asta m-a convins
Am inceput sa lucrez la istoric si ..e de scris ![]()
Tu i-ai trecut tot ? adica si cu ce medicamente ai facut tratament / foliculi /ovocite ? ...
Si ce ti-a raspuns ? Ti-a dat deja schema de tratament ???

cu