Fiv Austria(13)-Germania(12)-Spania-UE (5)
Raspunsuri - Pagina 12
Beatriz spune:
Pisix - spor la scrierea documentelor!
Hai, ca Hepilica ne da aripi
LilianaFi
Fireyes - dorim vesti minunate si de la tine!

toate fetele
hepilica spune:
Pisix, bravo! te vad optimista si parca mai linistita. sunt sigura ca ai facut o alegere buna.![]()
Beatriz, 

pt toate fetele 

h
LAVINUTZA spune:
Helpica - asta da veste!!!!!!!!!!!!!! sa dea Dumnezeu sa fie bine si sa fiti sanatosi amandoi![]()
![]()

asmenea vesti ne mai dau si noua sperante - ca poate se intampla minunea 

trebuie sa vem incredere , nu? Va pup pe toate!!!
Eu sunt in stand by - am inceput sa ma gandesc l;a a doua incercare care cred ca va fi in aprilie-mai ; intre timp nu fac nimic pt ca nu stiu ce sa fac
dr mi-a zis ca nu este nevoie de alte analize - o sa repet hormonalele si o sa imi fac un control prin martie- cam atat- si sper
L
lilianaFi spune:
Pisix...am mai scris un mesaj si a disparut..acum scriu mai pe scurt sa nu dispara si acesta...
...deci...eu i-am scris direct doctorului nu clinicii la:
icsi@telenet.be
....i-am facut pe scurt o anamneza si mai detailat la intilnire ca ar fii prea multe de scris..oricum am intilnire cu "Platou"
pe 17 februarie...mi-a trimis o lista de analize de facut...dar le am pe toate,iar dr.extern i se plateste 500 euro in plus,scrie si pe situl clinicii,prima vizita costa 200 euro si la final ii mai platesti 300...cam asta e....pt orice intrebare sint pe aici....mi-am facut si biletul de avion si miine imi fac rezervare si la hotel...deja gasit...dar am zis sa mai studiez putin...
tuturor!!!
fireyes spune:
Hepilica, iti doresc sa traiesc bucuria asta o viata!
ne ajuti cu o rememorare a pr care te-au us la fiv?
Liliana, Pisix, suneti super! eu n-am mai vazut atata hotarare. sa fie cu succes!
Eu am trecut de primul pas mai greu, azi, punctia si am 3 ovocite mature! mi se pare belsug!!! tind sa cred ca ultima eco a fost facuta cam aiurea sau exprimarea doctoritei a fost aiurea, cred ca a vrut sa zica de fapt ca sunt 2 foliculi mai mari si restul f mici, insa i-a iesit ca sunt doar 2 foliculi si m-a terminat. azi, slava domnului, am dat de dr meu si maine oricum m-am programat la el sa discutam mai pe larg, pt ca oricum, sunt o catastrofa la cap fiv si am ajuns aici din motive masculine, pe asta n-o stiam..
still counting...
KITTA spune:
HEPILICAchiar ca ne-ai facut sa credem in DD si sa mergem pe la biserica. Sa stii ca si eu in sinea mea mai sper in fiecare luna la miracole dumnezeiesit, dar luna asta mi-a dat celalat, adica nu DD cu leuca in cap ca mi-au iesit anticorpi antispermatici, dar azi am mai repetat-o o data la SYNEVO. Astia chiar fac analizele astea aici in Romanica si eu cat m-am chinuit sa gasesc o clinica.
Fireyesai o mare bogatie! Bucura-te de ea si gandeste pozitiv, de acum ai de unde sa scazi pana la unul si bun! sa ne tii la punct pe cand ET-ul. Maine iti vor spune cum s-au divizat dupa 24 de ore, cum sunt calitativ, etc. Le-a facut ICSI, IMSI ceva?
pisix spune:
Fireyes-super, hai ca nu e draq chiar asa negru! Asteptam info despre fecundare
lilyFi- hmmm,
e total alt sistem acolo dar am cateva luni sa ma prind.
Dar dl Platou e gineco sau embriolog ?
Pe site-ul clinicii iti spune ca ai si optiunea sa nu te duci la o prima intalnire ci doar sa-ti trimiti istoric + analize.Cu d-ul Platou pot sa fac asta ?
Tot la clinica au un pachet (FIV+ICSI) care include si doua variante : monitorizare 12 z (=5400 eur) sau monitorizare 6 zile ( 4800 eur). Sau fara monitorizare = 4200 eur.
Adica dl Platou in astia 500 de eur te si monitorizeaza ?
Hmmm, ma gandeam sa ii scriu si d-lui Platou si d-rei Lien de la clinica dar mi-e sa nu fac vreo incurcatura.
Auzi da tu cand te-ai decis ? Si cum de acolo ? Pe cerco un bimbo scrie de o multime de clinici ... pe tine ce te atrage la ei ? Adica eu ma duc dupa MESA acolo. Tu ai gasit ceva de infertilitatea feminina ?
Stiu ca te-am zapacit cu inrebarile dar n-am ce sa fac
te-ai procopsit cu mine ![]()
Kitta si sotul meu a avut aa dar dupa cateva luni a scapat de ei
AzooGirl
2007 Biopsie pozitiva
ICSI 1 & 2- 2007/2008 - Gynera -nereusite
ICSI 3 - Kinderwunsch Wels - fara ET (embrioni de proasta caliate)
hepilica spune:
LAVINUTZA, lilianaFi, fireyes - multumesc pt gandurile voastre.

fireyes, mie mi s-a recomandat fiv dupa cativa ani de "incercari naturale". toate analizele au fost ok tot timpul. si ale mele si ale sotului. pana sa fac HSG - cauzele erau neconunoscute. la HSG trompele erau subtiri si filiforme, iar trompa dreapta putin permeabila. embrionul ar fi trebuit sa faca slalom prin trompe ca sa ajunga in uter.
bine ca ai scapat de punctie. ce a fost mai greu pt organism a trecut. 3 ovocite....excelent. cand e sa se intample minunea...se intampla. fii increzatoare si sa vii cu vesti dupa intalnirea de astazi.sunt alaturi de tine si iti tin pumnii.
brovo KITTA - nu-ti pierde speranta de la luna la luna.
cand vei avea rezultatul de la Synevo? prezenta anticorpilor antispermatici tine de sistemul imunitar. incearca sa vorbesti si cu un medic homeopat...
h.
elenada spune:
HEPILICA felicitari ce ma bucur pentru tine. Intradevar asta este o minune de la Dumnezeu. Crede in ea si sa nu iti fie teama. Iti doresc sarcina usoara si la termnen si bebe sanatosi.
Imi place cu ce vesti incepem noul an. Superr.
Fireyes felicitari pt ovocite. Crede in sansa ta fii optimista si bebe vine sigur. Noi iti tinem pumnii stransi.
Kitta nu uita ca asta e anul tau. Asa ca in ciuda analizelor proaste trebuie a crezi ca totul se va rezolva si va veni bebe. Fii barbata draga mea.
Mult mult noroc fetelor. Sunt alaturi de voi si sper sa avem parte numai de reusite.
elena
+11 

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!