Fiv Austria(13)-Germania(12)-Spania-UE (5)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Fyreies capul sus ca cei dopi embrioni vor invinge de data asta

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Pisix scuza-ma ca raspund asa tirziu ...azi am avut zi de schoping...

...deci incerc sa raspund la intrebari:drP.e ginecolog,prima intilnire cu el trebuie sa o faci iar in cei 500 euro e inclusa si monitorizarea,la clinica platesti doar diferenta de 3700 euro pt fiv+icsi...
...am decis sa merg acolo pt laboratorul minune care din ovocite slab calitative reusesc sa dezvolte embrioni de calitate...AZVUB e si un centru de cercetare....pt dr.P. de care toate fetele pe forum vorbesc numai de bine si....am mai ales si pt ca e un centru care are in program ovodonatia(daca ajung la ovo macar scap de o alta prima vizita......tutto qui!

Fireyes hai cu vesti bune

Happy Hepilica

Numai bine tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

lilianaFi- STAI ca nu intelegeam de unde ai tu preturile astea dar apoi m-am prins ca tu zici de FIV si eu ma uit la FIV+ICSI
Pai suna super-bine decat sa-mi iau monitorizare de la ei care costa 1200 eur in plus
Sa inteleg ca tu vei merge acolo pe perioada stimularii ?

Eu as vrea sa sar peste prima intalnire ... nu stiu daca la el se poate
Sa stii ca am tot citit despre clinica asta si am ramas socata:e una din cele mai bune din lume si eu nu stiam
Da, am vazut ca fac cercetari, asa e si la Cornell NY (noua mea obsesie). Nu-mi vine sa cred ce noroc am avut cu tine, caut de atata timp si tu mi-ai dat solutia care cel putin in acest moment pare perfecta
Am rascolit toate forumurile si nu e nici un mesaj care sa nu spuna ca-s impecabili
Deci sper ca noi, nehotaratele subiectului sa fi nimerit in sfarsit Perfect Clinic
Stii cati embrioni iti poate transfera ?

Iti multumesc mult de tot ca imi raspunzi la atatea intrebari !

AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva
ICSI 1 & 2- 2007/2008 - Gynera -nereusite
ICSI 3 - Kinderwunsch Wels - fara ET(embrioni de proasta caliate)
In pregatire ICSI 4, probabil la AZVUB Bruxelles

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Pisixnu sotul are aa ci eu. Astept rezultatul de la Synevo pe 27.01 poate au gresit totusi! Ce sa zic si eu prea s-au adunat toate: cardiolipinici, fosfolipidici si acum si aa....
Elenadaieri m-am vazut cu 2 prietene ale mele care mai graviduta decat alta si vor merge sa nasca prin cezariana la Rotaru Elias si ma gandeam la tine. Una naste peste vreo 2 luni asa ca iti voi putea da amanunte. Asa am inteles ca mergi tot la el acum! Te pup si da nu ma las anul asta macar ca acum sunt ocupata cu analizele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Kitta nu trebuie sa te lasi mai ales dupa atata lupta. Ar fi pacat.
Imi place si mie de Rotaru. E super si ca om si ca doctor. Tot timpul mi-a ridicat moralul desi m-am dus la el cu moralul la pamant.Maine am ecografia morfofetala cu el. Abia astept sa imi vad puiutii. Chiar te rog sa imi povestesti mai multe dupa ce nasc prietenele tale cu el. Te pupic si iti tinem pumnii. 3 perechi de pumni tinem.

elena +11

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Fireyes te steptam cu noutati despre embrionasi
Elenada si Moniland asteptam carucioare colorate
Kitta ...anul asta e anul nostru norocos ...presimt eu
Pisix ...nu voi merge pe toata per.stimularii doar cu 1-2 zile inainte de ziua aproximativa a rec.ovocitelor...dr.P.vrea sa faci prima vizita sa stie cu cine are onoarea nu sa ne cunoasca(pe noi pacientele) in ziua rec.ov...vrea o relatie mai apropiata cu pacientul...si apoi toate monitorizarea chiar facuta acasa o trimiti doctorului extern(platou)si in baza acestora si nu numai(banuiesc) schimba sau nu doza de stimulant si etc...oricum comunici doar cu dr.extern...si cred ca asta costa 300 euro incluzind ultima vizita inaintea rec.ovocitelor...si 20o prima vizita pt evaluarea situatiei....cit despre citi embrioni...depinde de calitate...de obicei 2(ori in z.3 ori in z5...asta decide embriologul+dr.P.)...daca sint embrioni slabi calitativi mai multi dar asta in functie de virsta pacientei si factorului local(endometru blabla bla )..hai te pup si tine-ma(-ne)la curent cu decizia
Ioanatugs Magduta10

tuturor! si sa auzim de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

lilianaFi
suna foarte bine ceea ce spui tu despre acel laborator minune daca stau sa ma gandesc la ovocitele mele de slaba calitate.
Pentru ca am inteles ca i-ai trimis un mail dr.P spune-mi te rog din suflet i l-ai trimis in limba engleza si i-ai atasat ceva din analize ?
Am inteles bine ca pretul fiv-ului este de 3700 eur + 500 euro (pt dr extern)?
Medicamentele necesare tratamentului de unde le procuri ?
multumesc
fireyes
multa , multa bafta ,te asteptam cu cele mai bune vesti !!!

Mergi la inceput

Luck ...eu i-am scris in italiana,dar ii poti scrie in engleza nu-i nici o problema,vorbeste bine:engleza,franceza si italiana,nu i-am atasat nici o analiza,i-am scris in linii mari povestea mea si mi-a trimis o lista de analize de facut(dar le am facute pe toate,nu mai a de facut) sa le am cu mine la prima vizita sau ulterior vizitei prin e-mail...asa e: 3700 euro pt fiv,500 pt dr.extern...medicamentele separat nu stiu cit or costa,daca vrei le poti cumpara direct de la farmacia institutului/clinicii AZVUB....
...si eu am probleme cu ovocitele ...incerc sa ma obisnuiesc si cu ideea unei ovodonatii...dar stii cum e cu speranta:nu moare niciodata si eu inca mai sper sa reusesc cu mat.meu genetic

...aaaadr.P.ae un fix:daca nu ai imunitate pt.rubeola te pune sa faci vaccinul!!!!!!...altfel nu discuta!!!..cred ca face bine:eu prima sarcina am pierdut-o dat.rubeolei ...si dupa chiuretaj au inceput problemele loale:sinechii...etc

tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

liliana - i-am scris si eu d-lui Platou, acum sa vad cand imi raspunde
Sunt foarte nerabdatoare !
luck - pai haide si tu cu noi

AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva
ICSI 1 & 2- 2007/2008 - Gynera -nereusite
ICSI 3 - Kinderwunsch Wels - fara ET(embrioni de proasta caliate)
In pregatire ICSI 4, probabil la AZVUB Bruxelles

Mergi la inceput

Pisix...hai ca azi am citit si despre partea masculina....inelesesei bine Platteau e si urolog....sotii fetelor cu probleme de "gigei"l-au numit supramag pe dr.Platteau,si se pare ca majoritatea au ramas gravi la prima incercare...sunaa bine,nu???
...chiar asa care mai vine in belgia?

...sa auzim numai de bine!

tuturor!

Mergi la inceput