Fiv Austria(13)-Germania(12)-Spania-UE (5)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Kitta, mie mi-au zis ca pt histero, cea mai buna perioada e: z10-z14. oricum, ziua efectiva e cam relativa, ideea e sa fie dupa ce s-a oprit sangerarea de la cm si pana la ovulatie, asa ca stii tu cum sa-ti faci socoteala pe zile.
Ah, si cu regret iti zic ca Sky europe decoleaza de pe Baneasa, asa ca e acelasi balci. iar la banuti poti sa prinzi intr-adevar o oferta decenta sau sa fie pacaleala din aia, gen: 2 bilete la pret de unul, numai ca unul costa cat 2! noi le-am nimerit pe toate:)

Liliana si mult succes cu clinica!

Norocul se pare ca nu tine neam cu mine ca nici macar prin magazine ca nu mai gasesc mare lucru aici, in Viena. Deocamdata nu m-au izbit reducerile, insa sunt si eu curioasa pe ce produse vor intra %, ca abia mai gasesti ceva de doamne-ajuta si clar doar un nr, max.2.
Eu incerc sa-mi inec amarul si timpul in shopping, nemaiavand multe vicii disponibile zilele astea si bag de seama ca nici schema asta nu-mi iese

still counting...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Si revenind, eu chiar nu reusesc sa inteleg ce are organismul asta al meu: adik la protocol lung cu doza destul de marisoara se stoarce de vreo 7 -8 oute, la protocolul scurt cu doza marita zdravan tot aia, doar ca de data asta cresc cu tzaraita... daca mai aud vreun dr reamintindu-mi ca varsta e un mare avantaj la mine, il iau la bataie... adica de ce ar fi avantaj, ca pot sa incerc mai multi ani?

still counting...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Fireyes iubitaaaa....fii optimista....virsta poate nu te ajuta sa produci multe ovocite dar te ajuta sa le faci de calitate....si daca nu schimbi clinica.... dr....lasa stresul mai zii cu schopingul!!!...relaxeaza-te facind tot ce-ti place si cu DD inainte... si sa auzim numai de bine

...eu cu clinicile astea...nu mai stiu de capul meu...nu reusesc sa ma decid....sau poate mi-e frica sa mai incerc....nu fac decit sa ma ingras....voi fetelor????

tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatriz spune:

Elenada - multumim pt sfat!
Ti-a trecut raceala?
bryny - eu nu stiu nimic de aceasta clinica, poate stiu fetele
Hepilica - te-ai programat pe unde sa faci HSG si histeroscopie?
KITTA - ti-am dat PM. Mi-au dat un set initial de analize; eu am de gand sa fac si ce am mai notat de la voi. Dupa prima consultatie cred ca imi vor da si ei mai multe. Ii voi intreba de analize genetice, doar pt mine; jumatatea mea nu cred sa aiba probleme, are o fata din prima casatorie (dar cum s-a grabit sa o faca la 20 ani, nu ma pot bucura macar de "copilul" lui ca are acum 23 ani). Cat despre sky, Fireyes are dreptate, au plecare de pe Baneasa (atmosfera...ca in gara...la tara). Eu am luat bilete de la ei numai cand mi-a placut pretul si cand am avut timp lung intre data cumpararii si data plecarii. Cand timpul dintre ele e mai restrans, e bine de cautat si la concurentii directi Austrian Airlines (de cumparat tot de pe net, direct).
OneFineDay - inseamna ca ti-au ratacit mesajul. Ei raspund repede de obicei. De ce nu le trimiti din nou mesajul?
LilianaFi - te vei axa curand pe o clinica precis. Dar tara ai ales-o?
Fireyes - tu esti la Viena deja! Te asteptam cu vesti bune: reduceri mari si oua mari
Moniland - Elenada a scris ca are curand eco de trim I. Tu cand ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Hello dragutelor

Kitta eu am facut histeroscopia la medlife cu dr Predoi. E ok tipul. Calm atent iti explica ce vede el acolo. Mie mi-a placut de el.

Are dreptate Kitta in mesajul ei in care zicea ca trebuie sa fii linistit sufleteste si fara stres ca sa faci un copil.

Eu cred ca reteta reusitei mele a fost optimismul si calmitatea cu care am facut fivul.
Am fost foarte senina si convinsa ca voi reusi.

Cat despre stres cel din perioada fivului e mic copil pe langa ce stres veti trai cand veti ramane insarcinate.

Asa ca lasati stresul acum ca sa ramaneti gravidute ca o sa aveti pe urma parte de stres cu varf si indesat

va tinem pumnii

elena +11

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Flacarico sunt cu ochiu pe tine si am pumnii stransi de abia pot sa scriu la tastatura . Elenada zice bine, fii optimista! Uite, ea a fost atat de linistita incat s-au prins amandoi puii! Te roooog sa fi si tu la fel!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OneFineDay spune:

haha fetelor puteti voi sa radeti de mine ca mie imi vine sa plang. Asta e pur si simplu, nu ti se zice nimic aici chiar daca intrebi. Am primit doar verdictul ca totul e OK si mai mult nu poate nimenin sa-mi explice, ca cei de la clinica de fertilitate nici macar nu au un jurnal al meu medical unde sa pot sa vad si eu diferite valori etc dupa 5 ICSI:uri! In fine....am fost si eu prea lejera si m-am lasat pe mana lor fara sa-mi bat prea mult capul si nu m-am interesat cum trebuie. deci vina in final e doar a mea...

Sa va zic si eu ceva "de plans" ;-) Dupa a 4:a nereusita cu 2 blastocisti de toata frumusetea (in sept 2008)am fosta asa de disperata ca am sunat-o pe Carmen Hara, stiti voi numeroloaga celebra care sta in USA. Cand i-am dat datele mele de nastere a zis " A, da, ai 2 copii". Eu i-am zis ca nu am copii si ea a fost foarte mirata. A, nu? Pai atunci sunt foarte aproape sa vina, ptr ca eu ii vad foarte clar, o fetitza si un baiat, te-au ales deja si sunt in drum spre tine" va dati seama ca eu am inceput mai mai sa bocesc la telefon am intrebat-o de vreo trei ori daca chiar vede asta clar ;-) si ea a zis ca fetitza vine pana in sept 2009. Asta nu o sa se prea indeplineasca ar fi trebuit sa raman in dec ca sa fie realitate dar mai am o sansa mica luna asta ;-)))

Mi-a spus ca nu a fost in codul meu numeric (in destin) sa fiu mama inaiinte de 30 de ani ?!

In rest TOT ce mi-a zis se potriveste in realitate, am fost socata de niste chestii dar mi-a zis inclusiv ca o femeie cu un anumit nume o sa-mi propuna o afacere in ianuarie 2009 si asa si a fost si mi-a mai spus de karma familiei mele care nu e prea buna....In orice caz.... o sa vedem daca a avut dreptate in privinta copiilor.... Adevarul e ca de atunci sunt mai increzatoare si ma gandesc mai mult si mai pozitiv la fetitza mea care vrea sa vina la noi.....hai ca m-a luat plansul ;-(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angel33 spune:

Intrebare: de ce doctorii astia ne linistesc spunandu-ne ca totul e ok cand de fapt nu e?
Doctorita mea tot a zis in fiecare totul e ok, hai sa mai facem o inseminare si hai sa mai incercam si asa, etc. Cand altul imi spune "Take 100 mg clomiphene citrate from Day 5 - Day 9. If the Day 3 plus Day 10 FSH levels are more than 25, this suggests you have ovarian failure, and that donor egg IVF would be your best treatment option, if you are willing to consider this.
If it’s normal, then we can do IVF with your own eggs."
FSH-ul ultima data a fost 11.5, dar am avut si valori mai bune...
Ce as putea sa fac sa imi imbunatatesc situatia???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Cred ca acum am si eu nevoie de o numeroloaga sa imi zica si mie ca voi reusi sa imi tin bebeii in brate.
sunt bune si chestiile astea ca macar iti redau optimismul si speranta.
One ar fi bine sa ai incredere si sa astepti fetita ca sigur bine mai ales ca pana acum s-a adeverit ce a zis doamna.

elena +11

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilicica spune:

Citat:
citat din mesajul lui OneFineDay

haha fetelor puteti voi sa radeti de mine ca mie imi vine sa plang. Asta e pur si simplu, nu ti se zice nimic aici chiar daca intrebi. Am primit doar verdictul ca totul e OK si mai mult nu poate nimenin sa-mi explice, ca cei de la clinica de fertilitate nici macar nu au un jurnal al meu medical unde sa pot sa vad si eu diferite valori etc dupa 5 ICSI:uri! In fine....am fost si eu prea lejera si m-am lasat pe mana lor fara sa-mi bat prea mult capul si nu m-am interesat cum trebuie. deci vina in final e doar a mea...

Sa va zic si eu ceva "de plans" ;-) Dupa a 4:a nereusita cu 2 blastocisti de toata frumusetea (in sept 2008)am fosta asa de disperata ca am sunat-o pe Carmen Hara, stiti voi numeroloaga celebra care sta in USA. Cand i-am dat datele mele de nastere a zis " A, da, ai 2 copii". Eu i-am zis ca nu am copii si ea a fost foarte mirata. A, nu? Pai atunci sunt foarte aproape sa vina, ptr ca eu ii vad foarte clar, o fetitza si un baiat, te-au ales deja si sunt in drum spre tine" va dati seama ca eu am inceput mai mai sa bocesc la telefon am intrebat-o de vreo trei ori daca chiar vede asta clar ;-) si ea a zis ca fetitza vine pana in sept 2009. Asta nu o sa se prea indeplineasca ar fi trebuit sa raman in dec ca sa fie realitate dar mai am o sansa mica luna asta ;-)))

Mi-a spus ca nu a fost in codul meu numeric (in destin) sa fiu mama inaiinte de 30 de ani ?!

In rest TOT ce mi-a zis se potriveste in realitate, am fost socata de niste chestii dar mi-a zis inclusiv ca o femeie cu un anumit nume o sa-mi propuna o afacere in ianuarie 2009 si asa si a fost si mi-a mai spus de karma familiei mele care nu e prea buna....In orice caz.... o sa vedem daca a avut dreptate in privinta copiilor.... Adevarul e ca de atunci sunt mai increzatoare si ma gandesc mai mult si mai pozitiv la fetitza mea care vrea sa vina la noi.....hai ca m-a luat plansul ;-(
Daca ti s-au potrivit atat de multe chestii care ti le-a spus, cu siguranta ca se va intampla si asta, fetita ta va veni la tine cat mai repede, pentru ca iti doresti asta cu adevarat
Asa ca fi increzatoare in destin.
Daca poti trimite-mi te rog si mie pe PM numarul de telefon al lui Carmen Hara.
Te pup si multa credinta sa ai, ca asa va fi, nimic nu este intamplator din tot ce ni se intampla.

Mergi la inceput