Fiv Austria(13)-Germania(12)-Spania-UE (5)
Raspunsuri - Pagina 7
angel33 spune:
Eu am facut HSG si sonohysterograma ambele fara anestezie. Pot sa spun ca m-a durut mai tare la ultima inseminare decat HSG sau sonohyst. Aici in state nu se face anestezie pentru asta...
Hepilica, sunt de acord cu tine. Nu poti face fiv tot pe incercatelea si dai mii de euro, drumuri, stres, etc. Eu mi-am propus sa fac absolut toate analizele posibile inainte de fiv, pentru ca vreau sa dea DD sa fac unul si sa fie pozitiv, cu bb. Am facut cam tot, inca nu am facut tot ce se poate in legatura cu sistemul imunitar. Mai nou se face si biopsie a uterului, pentru cei cu fertilitate inexplicabila (cazul meu), fiv-uri nereusite si pierderi de sarcina.
Unii medici tot vor sa te vada la ochi sa tot faca fiv dupa fiv, ca doar asa isi castiga painea.
elenada spune:
Hello dragutelor
Am intrat sa va dorim o saptamana usoara.
Si eu am facut o histeroscopie inainte de ultimul fiv. Eu am facut-o cu anestezie locala. A durut putin dar nu exagerat. Acum depinde cum percepe fiecare durerea.
E bine sa faceti histeroscopia. Au fost cazuri cand din cauza ca nu s-a facut nici o histeroscopie au pierdut fetele sarcinile din cauza unor chestii de pe uter.
Asa ca fetelor faceti histeroscopia chiar daca nu aveti voi probleme cu infertilitatea.
Va pup si bafta multa
elena
+11 

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
OneFineDay spune:
E histero....acelasi lucru cu laparo? sau care e diferenta? Mie mi s-a facut o interventie cu laserul in care s-au uitat si daca nu cumva ar putea fi endo si au facut si chestia aia cu lichid de contrast. despre asta vorbiti sau sunt total pe dinafara? Pe mine m-au adormit 15 min cat a fost interventia si am 3 puncte mici in zona abdominala pe unde au intrat cu camera sa se uite. Singurul lucru care l-au gasit e "putin lichid in Zona Douglas" care nu poate nimeni sa-mi explice ce e ;-(
Am trimis mail la clinica din Vienna de o sapt si nici un raspuns inca! As vrea sa ma duc sa-mi mai fac ceva analize ce nu se faca aici...de ex testul HALO de sperma, stiti cumva despre ce e vorba?
Moniland spune:
laparoscopia e interventia prin care se vizualizeaza uterul din exterior, iar histero e interventia prin care se vede interiorul uterului.
OneFineDay cele 3 gauri in abdomen sunt facute la laparscopie.
cu

bryny spune:
buna fetelor LA MULTI ANI SI LA MULTI BB-ei Va doresc ca anul acesta sa deveniti mame asa cum imi doresc si eu!Vreau sa intreb daca a auzit cine va de clinica:Adebar.-wunschkinderklinik PRIVAT KLINIC Viena Neustadt DR. Alexanderv Schuts si DR.Albert Kneuder.multam!
KITTA spune:
Betrizinteligenta miscare! Cand vei face FIV trebuie sa te plimbi mult sa vizitezi tot ce poti chair si mai departe de Viena ca sa uiti de FIV. Vinde-ne si nou pontul cu newsletter-ul ala de la Sky Europe! Cum sa facem sa primim si noi? Ca cu astia de la Blue air nu te lipesti de nimic! Pai, la banii astia mai ca imi iau si eu bilet in fiecare luna sa mai discutam o analiza, un TSF, FSH o imunologica, ce mai e la moda pe la Viena :-)
Cred ca astia de la Wunschbaby vor invata si roamneste in curand ca tot scriu ei acolo in ce limbi straine se poate comunica, inclusiv Rusa, stie Profu.
Sa iti faci tot setul de analize, de fapt poate ti-au scris ei ce vor in prima faza. Cand te duci la consultatie poti sa bagi si niste genetice de control, iti eu ei sange acolo si costa numai 300 Eur pentru amandoi si sa vezi cate scuze or sa isi ceara ca astea trebuie sa le platim noi ca suntem straini de cauza, ca la ei le deconteaza statul ca are bani!
KITTA spune:
Hepilicasa stii ca Ana a are dreptate. Am si plans cand am vazut ce ti-a scris! Asa sunt eu mai plangacioasa cateodata, de obicei inainte de CM, ca nu mai tin minte cand trebuie sa imi vina. Eu am fost la o tipa asa din intamplare (nu mai dau amanunte) si fiindca eram f. stresata, trebuia doar sa imi pronunti cuvantul copil si ma busea plansul, asta dupa al doilea esec la Viena (dar tot acolo ma voi duce!), tipa ma tot intreba daca eu sunt pregatita sufleteste pentru un copli. Eu ca da, ca cum, ca are camera lui care il asteapta (bine, nu pregatita nu ma intelegeti gresit!), ca acum am bani, averi, conturi in banci (glumesc!), iar ea mi-a spus ca sufeltul trebuie sa fie deschis si fara griji, frici, etc. si alte bazaconii pe care firesc ca le avem cu toate si exact asa a zis ca acolo sus exista undeva un suflet care va vrea sa vina la mine cand voi fi pregatita si ca sa ma relaxez. Na, ca iar pland, deci se apropie CM...Nu stiu o fi vreo carte cu zicalele astea, ma intreb si eu de prea le zice lumea cu foc? Glumesc, bineinteles printre lacrimi!
KITTA spune:
Pana la urma in ce zi a CM se recomanda histeroscopia?
Elenadostiu ca tu facusi la MedLife dar cu cine uitai, ca doar de aia sunt batrana![]()
Trebuie sa ma programez si eu din timp printre nebuniile care mi se anunta la servici!
OneFineDayhai ca rasei de numa> Pai, tu ii lasi pe aia sa te ciuruiasca fara sa stii de ce. Avusesi o laparoscopie dupa cum iti confirma inainte si Moniland.
KITTA spune:
OneFineDaycum adica nu poate nimeni sa iti explice ce e cu lichidul in Douglas? Poate nu isi bat capul sa explice banalitatile si vazusi tu scris pe undeva. Da, iti explichez eu ca nu umblai degeaba pe la 1000 de dr. Asa m-am panicat si eu o data si de aia stiu, nu ca as fi invatat la scoala! Douglas e o zona pe acolo si are denumirea asta, stiu ei medicii mai exact pe unde e si chestia cu lichid apare dupa ce se sparg foliculii in mod natural la ovulatie si cand se elibereaza si ovocitul sau ovocitele se elimina si lichidul in care au plutit si au crescut ele pana la maturare. De obicei, dupa asta vad medici si zic ca ati ovulat d-na ieri si tu te miri moama ce destept e dr. asta!
lilianaFi spune:
Kitta cea mai buna zi de facut hsc e z.7a a cm...sau in jurul acestei zi...
Numai bine tuturor!!!