Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (109)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

TUCHI SI SZMONIC, NASTERE USOARA!!!

38+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Alina, te astept atunci la mine. O sa te anunt cand ma programeaza la cezariana.

Imi dau seama cat de greu trebuie sa fie sa fii nevoita ca pt moment sa te concentrezi doar pe unul dintre copii, insa trec si astea. Tinem pumnii ca Sabina sa intre intr-un program stabil si sa ai timp si de cealalta printesa.

Naty, merci de clarificari. Imi dau si eu seama ca fiecare femeie e diferita si ca pot aparea probleme, dar se apropie momentul si panica mea creste pe masura. Ma linistesc eu cu niste eclere...

Aalina, si eu intru in prenatal tot de luni. Sa stii ca deja m-am plictisit, dar vine bebe si o sa se umple timpul cum nici nu stim inca.

Acum spal rufele bebelinei si sunt toata numai emotie. Se apropie momentul

Bee36+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Merci de intrebare, Ioana e bine, in continuare interesata de Nadia (ii zice Nada) dar nu chiar ca in prima zi. Azi insa a venit de afara plangand "mamica meeeea" ca vroia sa coloreze cu mine si taman atunci eu o alaptam pe Nadia si a fcaut o criza ...

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Alinuk, due date-ul meu s-a mutat pe 6 ianuarie, nu mai este pe 10 ianuarie, dar am zis sa nu mai modific in listuta (dar dc cineva vede si poate sa modifice, nu ma supar).

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Aidan

cu ocazia asta raspund si Porumbitei ..

si la mine s-a modifcat in urma echo la 3 ianuarie..
bb cf masuratoirlor mai mare cu aprx 10 zile!

iar 3 ian... aproape a trecut, suntem bine merci in aceeasi formula.

Doc mi-a zis ca pana la urma bb tb sa fie 'copt'nu neaparat mare... si sa iasa cand vrea el ...

daca mai are pe unde (asta e completarea mea)

Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

deliafairas

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tutu85 spune:

PORUMBITA, si eu ma aflu intr-o situatie asemanatoare. Dupa UM ar trebui sa nasc pe 17 ianuarie, dar ecografic bebe este gata pe 10 februarie. Doctorul meu spune ca ecografia nu ofera un raspuns exact din punctul asta de vedere, ea fiind utila pentru monitorizarea copilului din alte puncte de vedere ( malformatii, monitorizarea ritmului cardiac,insertia placentei, cordonul ombilical, etc). Sunt debusolata pentru ca am contractii dureroase zilnic de cateva luni, colul deschis si mereu ma intreb daca vor trece sau daca a inceput travaliul. Doctorul spune ca indiferent ce spune ecograful, bebe va veni atunci cand va fi pregatit si nu poate face nimeni nimic in privinta asta.
Bucura-te de ultimele zile ca burtica si nu te mai gandi prea mult la o zi anume.

Mergi la inceput

venerata la etajul 5 am fost internata, acolo vei fi si tu, la 4 e doar ginecologie, lauzele si nou nascutii la 5.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oxigen spune:

Naty ti-am trimis si eu un PM, dar daca tot mai esti in zona te rog spune-mi si mie cat ai dat la fiecare in parte ca sa stiu si eu.Cat de curand voi naste si eu la Municipal cu dr.Radoi. Multumesc mult.

Andreea, mami lui Alex 11 ani si Maria Teodora 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

lavini si eu ma ofer sa iti aruc ceva caldura din casa ca eu am facut 25 de grade ca am facut baie ..... sper ca deja a ajuns la tine ...

DELIA, TUCHI SI SZMONIC MULTA BAFTA MAINE SI DOAMNE AJUTA SA FIE TOTUL BINE

MIRE si eu zic sa ai rabdarica ... desi nici eu nu prea mai am si sunt doar in sapt 35 ...

fetele da cum se face cu pediatrul???? tre sa ma inscriu la unul ca si la medicul de familie???

34+ANTONIA IOANA

AMR 6 SAPT

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Ira felicitari, sa va bucurati de Lizuca, sa fiti sanatosi!

Bun venit fetelor noi! Nastere usoara!

Miere, eu zic ca pana la urma tot la sot trebuie sa apelezi, nu cred ca are incotro .

Alina, pai si tu Brutuse?? Nu ne speria, ca eu si asa ma gandesc cu groaza ce-am sa ma fac cu Ioana cand oi veni acasa cu bebe. Acum ma solicita non-stop...cum sa-mi impart timpul 100% cu bebe si 100% cu ea? Te rog, da-ne niste mesaje mai optimiste, ca altfel ma apuca si pe mine depresia post inainte de nastere...

Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (34+)

Mergi la inceput