Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (109)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Despre depresia postnatala. E bine ca familia sa stie de acest pericol si sa acorde sprijin si liniste proaspetei mamici.

http://www.desprecopii.com/info.asp?id=47
http://www.ele.ro/Depresia_postnatala_--a4900.html

Bee36+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

La multi ani, fetelor, sa va aduca 2009 numai bucurii!

Dark, felicitari pt bebelus, sa ii dea DD multa sanatate si va asteptam cu vesti cat mai repede!

Ira, felicitari pt Lizuca, recuperare usoara si asteptam impresii!

Tuchi, Delia, Szmonic, sa aveti nateri usoare maine, si sa va tineri bebelusii in brate cat mai repede!

Iris, ma bucur ca esti bine, ne-ai speriat putin...dar greul cred ca a trecut, in curand bb va fi in bratele tale si vei uita de toate durerile.Te pup!

Bebelusi, pe mine nu m-a usturat epiziotomia deloc, nici la dus, nici la toaleta...in schimb m-a durut rau...nu stiu care senzatie e mai naspa...cred ca asta cu durerea continua...

Miere, daca vad barza pe aici o trimit la tine...desi ma tem ca a inghetat la cat de frig e....Hai ca mai e putin, nu ramane nimeni nenascut

Ciufik, cumpara un colac din ala de plaja si stai pe el, in felul asta mai reduci din durere...Din fericire a trecut aproape o saptamana, durerile se vor reduce simtitor, ai doar grija sa nu uiti de taietura si sa te asezi brusc pe scaun sau pat...protejeaza-te cat poti...

Selene, io zic ca e normal sa se descuameze pielea....cel putin la Andrei asa a fost o perioada...si io zic sa renunti la sapun, si sa ii faci masaj cu ulei..Ca si produse de cosmetics pt bb, io nu am auzit lucruti f bune de cele de la jhonson, daca poti incearca sa cumeri altceva poate ii merge mai bine.La noi Sanosan a funtionat excelent, de la nastere si pana acu, la 1 an si 7 luni.De bubite nu stiu ce sa zic, mai bine parerea unui pediatru...

Fetele depresate, fruntea sus, totul va fi bine, poate ca mai avem ganduri mai putin roz, dar in final totul va fi ok...Uite, niste floricele de la mine

Io tot in frig stau, am 16 grade in casa, am lasat baiatul la parinti ca nu mai era cazul sa il tin aici oricat de calit ar fi el...din pacate eu mai am de asteptat o saptamana...nu imi dati si mie niste caldura??

M-am intins cat o p;lacinta, fug....

Lavinia, 33+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Ira felicitari sa va bucurati de minunea voastra!
Tuchi, Szmonic, Delia multa bafta maine. Scoatem agitatele si tinem pumnii.
Porumbita, eu zic sa nu te bazezi pe termenul de la eco. Mie mi-au is un termen mai scurt, dar dr meu zice ca ramanem la cel dupa UM.
Uite si tu in jur ca smecherii astia vin cand vor ei:))
Miere, asa mama mai da-i un brazilian, da eu zic sa il violezi pe tati sa stii ca le-ai incercat pe toate:) Hai, ca mai e putin!
A, si ai si tu o burta.... Sa iti traiasca. Acuma inteleg de ce imi zice toata lumea ca burta mea e mica.
Anuc si Lisa, nici eu din spate nu arat insarcinata (zice lumea, ca eu nu imi va spatele de mult) si chestia cu tuguiul e la baietei cica. Numai ca la Lisa ar tb sa fie fetita nu?:)
Tante Iris sa nu mai faci asa ceva ca daca as fi stiut cum te cheama, puneam politia sa afle ceva de tine:)) Tu nu stii ca aici in primul rand ne vaitam?:))
Iote mamicile astea noi cum ne povestesc ce frumos e cu bbei:)) Mai ca imi vine sa il tin inauntru, ca eu cam uitasem cam cum e cu plansul...
Noi am stat la rev pana la 4,30 dimineata si a doua zi am fost nauca de tot. Am si dansat de am primit premiu pt cea mai curajoasa mamica:)) (da cred ca trebuia sa imi dea unul pt inconstienta).
Nu imi vine sa cred ce mult am mai stat zilele astea, si nici ca tb sa merg luni la sv. Da sa zic drept m-am cam saturat de stat pe acasa.
Bine ca mai am 2 spat si gata, dupa aia vedem cum o mai fi.
La noi iar ninge! Suntem la disperare ca nu e normal pt zona noastra.
Mai ati trecut de la savarine la eclere? Of, of:)))
Hai aveti grija de voi si nasteri usoare.
A, si bun venit noilor mamici.

Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Alinuk, due date-ul meu s-a mutat pe 6 ianuarie, nu mai este pe 10 ianuarie, dar am zis sa nu mai modific in listuta (dar dc cineva vede si poate sa modifice, nu ma supar).

Lavini iti dau eu caldura, aici sunt 27 de grade afara .

Daiopri pupici si ai grija de voi!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Billy, ai descris exact starile mele!! Si tati pleaca la servici de luni si ma gandesc cu groaza la asta...ma obisnuisem cu el, cu suportul lui..si totusi sunt la al doilea bebe, TREBUIA sa stiu despre ce e vorba sau ce ma asteapta...si totusi, m-a luat depresia asta tampita. La tine dupa cat timp a trecut??

Raluca, IN SFARSIT MAMA!!! Pe unde ai umblat?? Bine ca esti OK si vad ca te apropii si matale de termen, finally
Sa ne dai de veste cand vine momentul sa bagam agitatele si sa ne spui cum a fost.
Merci de complimente

Naty, ce bine ca Nadia a fost cuminte!! DOAMNE sper si Sabina mea sa-si faca un program cat de cat mai repede...sa zic ca parca azi a fost o idee mai bine ca ieri. A dormit mai mult dupa fiecare masa si a fost mai putin agitata.
Ce face Ioana?? Cum mai reactioneaza? Eu ma simt cam aiurea ca nu mai pot sta mai deloc cu Ana...mi-e draga tare si ma doare sufletul ca mereu se joaca altii cu ea, ii dau altii sa pape, etc...pt ca eu ori ii dau Sabinei san, ori o schimb, ori dorm...mi-e teama ca simte ca o neglijez si nu vreau asta.

S-a nascut minunea SABINA-MARIA

Mami de printesa

Mergi la inceput

Billy, ai descris exact starile mele!! Si tati pleaca la servici de luni si ma gandesc cu groaza la asta...ma obisnuisem cu el, cu suportul lui..si totusi sunt la al doilea bebe, TREBUIA sa stiu despre ce e vorba sau ce ma asteapta...si totusi, m-a luat depresia asta tampita. La tine dupa cat timp a trecut??

Raluca, IN SFARSIT MAMA!!! Pe unde ai umblat?? Bine ca esti OK si vad ca te apropii si matale de termen, finally
Sa ne dai de veste cand vine momentul sa bagam agitatele si sa ne spui cum a fost.
Merci de complimente

Naty, ce bine ca Nadia a fost cuminte!! DOAMNE sper si Sabina mea sa-si faca un program cat de cat mai repede...sa zic ca parca azi a fost o idee mai bine ca ieri. A dormit mai mult dupa fiecare masa si a fost mai putin agitata.
Ce face Ioana?? Cum mai reactioneaza? Eu ma simt cam aiurea ca nu mai pot sta mai deloc cu Ana...mi-e draga tare si ma doare sufletul ca mereu se joaca altii cu ea, ii dau altii sa pape, etc...pt ca eu ori ii dau Sabinei san, ori o schimb, ori dorm...mi-e teama ca simte ca o neglijez si nu vreau asta.

Mami de printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Alina ce sa mai zic eu care stiu sigur ca e ultima sarcina si atat mi-am dorit-o... Incerc sa ma incurajez de acum ca asta e si de aceea cred ca acum stau atat de calma cu mana pe burtica parca astept sa nu se mai termine.
Pe mine la prima sarcina m-a ajutat mult daca am spus celorlalti si ei au acceptat ca trec printr-o perioada si m-au incurajat.

Porumbita nu stiu sa iti raspund dar cred ca vei naste cand va fi bb pregatit.

Bee mai stati si voi inca un pic cuminti.

Selene sper sa va regasiti si sa formati o familie frumoasa.

Hena ai avut de trecut ceva in sarcina asta. Sa fiti bine la urmatorul control!

Daiopri hai ca doua saptamani trec repede.

Eu de luni sunt in prenatal da nu cred ca ma voi plictisi ca trebuie sa ma apuc de spalat hainute, calcat, pregatit patut carut bagaj etc asa ca...

Fetelor se pare ca maine va fi iar zi plina de licurici. Mie incepe sa imi placa

cu Fabian si Dorian
AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

sa nu uitati sa imi raspundeti si mie, e vreuna din voi care a avut dpdv ecografic un termen mai scurt decat DNP si care sa il fi depasit ? sau imi fac iluzii aiurea? ca la mine DNP e 29 ianuarie dar mereu am avut in cap ca o sa nasc conf cu ce iese la ecografie (unde a fost mereu 19-22 ianuarie);

Eu am avut initial la primele 2-3 ecografii un termen care era mai devreme decat cel dupa UM. Apoi s-a marit...insa, DR mea mi-a zis ca cel mai real termen este cel dupa UM si nu cel ecografic. Ecografic se fac niste masuratori dupa care se face o medie si iti rezulta un termen estimativ. Daca de ex. bebe are niste oase mai micute (adica normale dar calc le estimeaza cu 2 sapt mai devreme) iti da peste cap tot DPN-ul... Eu zic sa te iei dupa termenul dat de ziua ultimului ciclu.

Mami de printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

alina exact asa am patit eu cu Ioana, statea aproape non-stop la san. E deprimant si eu plangeam de mama focului. Nici nu stiu ce sfat sa iti dau; Ioana pe la 3 luni si-a reglat programul singurica si papa cam la 3 ore.

bee lohiile se elimina mai greu la cezariana fiindca nu a fost colul dilatat. Nu e vina doctorului. Mie la Ioana mi-au venit a 2-a zi cand m-am ridicat din pat, dupa ce o asistenta ma apasase pe burta noaptea de am crezut ca mor ca sa imi vina si degeaba. Am alungat-o si am chemat dr. de garda care a zis ca e o prostie sa ma apese, ca vor veni dimineata ceea ce s-a si intamplat. Apoi au venit garla si m-au tinut vreo 6 saptamani
Acum am patit la fel cu asistenta si i-am zis din prima sa ma lase in pace ca stiu eu ce stiu; a chemat dr. de garda care a zis la fel, sa ma lase in pace si mi-au venit noaptea in timp ce eram in pat; numai ca curg de atunci cu taraita, dr. imi spune sa e colul prea putin deschis, dar daca am ceva-ceva nu e o problema, isi vor da drumul la un moment dat.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

FELICITARI IRA!

Tuchi mult succes!

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

Mergi la inceput