Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (109)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hena spune:

RalucaAlexa,am vazut ca esti din Iasi; Vei naste la Cuza?Cu ce medic?
Eu voi naste la Cuza si-as dori sa stiu mai multe despre "protocol". Prima data am nascut la Elena Doamna si-am fost multumita de medici si tratament, dar conditiile actuale din acea maternitate ma ingrozesc.

Multumesc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Porumbito, ce fisiere pentru bebe draga mea?????

pai ce gasesc/citesc pe net si mi se pare interesant le bag in foldere si fisiere in caculator pe caprarii:
- probleme medicale - nas
- iritatii
- recomandari medicamente
- trucuri
etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tutu85 spune:

LISA, ai cumva si o reteta buna de crema pentru eclere care sa semene cu cea de la cofetarie? In ultima vreme eclerele sunt umplute cu tot felul de creme ciudate si nu mai au gustul ala bun pe care-l stim. Mi-ai facut asa o pofta! Am salvat reteta dar o sa le fac abia dupa ce nasc, cand o sa am timp. Acum nu pot pentru ca stau tintuita la pat.
Astazi m-a lovit si m-am chinuit putin, iar acum mi s-au intensificat contractiile. Trec iar pe tarate.
Felicitari pentru toate noile mamici si bebeii lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

Szamonic, Delia

IRA felicitari pt. Lizuca, sa fie sanatoasa si sa aiba noroc in viata

Dragele mele, am fost la dr. azi fiind de garda si mi-a zis sa fiu cuminte pana maine caci nu are anestezist bun asa ca ramane cum am stabilit, maine dimineata intre 7-7,30min. la spital pt. cezariana...am emotii cu carul si-mi trec prin minte tot felul de scenarii....; am sangert un pic dimineata, acum din nou si am ceva contractii dar nu dureroase insa mai dese cu pusee dureroase in partea lombara, deci maine este marea intalnire cu bebelusul meu

Sper sa aveti o duminica minunata si promit sa dau semne imediat ce am sa pot.

Va pe toate si multa bafta si curaj celor care urmeaza

38+Bogdan GabrielDoamne ajuta

AMR 12h

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Aalina, eu l-am intrebat pe taticul Dariei daca pleaca de tot, adica daca iese din viata mea, si raspunsul a fost "nu"... Inca nu ne-am regasit, dar sper ca sunt sanse, eu ma tin de capul lui...

IRINA, i-am raspuns IREI, sper sa imi mai scrie, i-am zis sa ne dea mai multe date, cand poate.

delia, iti tinem si tie pumnii!

crisspy, eu mi-am luat din Auchan, ieftine si cu nasturi pana in zona sanilor, am putut alapta f. bine cu ele.

Nu mai stiu ce vroiam sa zic... A, ba da, LOL. Eu luasem, pana la urma, cam 15 kg pana la sfarsitul sarcinii. Cantarul imi arata, in momentul de fata, la doar 2 saptamani de la fericitul eveniment, ca le-am dat aproape pe toate jos... Sper sa nu fie defect... Am ramas, insa, cu burta mare... Daca pleaca si asta, o sa incap in ceva blugi de amuz 2 ani...

Daria Nandini s-a nascut in data de 18 decembrie 2008, la ora 16.44.

Am adus pe lume o minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

NASTERE USOARA TUCHI!!!!

Selene poate pana la urma se va rezolva totul, multa bafta.
Hena bine ai venit!! Doamne prin cate ai trecut !!

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

32+ Matei
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Ira, felicitari pentru Lizuca! Lizuca, bine ai venit pe lume! Asteptam pozici:

Tuchi, bafta maine! Tinem pumnii!!!!

Miere, hai ca te sustinem! Poate ca bebe se hotaraste!

Bebelusi, declar si eu 15 kg pana acum, insa maine fac eclere, deci...

O astept pe mama sa vina din oras si va spun o reteta de crema de vanilie pt eclere, asa cum se facea inainte...

Eu ma tot vait...am contractii, crampe, dureri de cap si ameteli. Oare bebe vrea afara? Macar sa ajungem pana luni la control sa ne zica dr ce facem. Tati nu mai are rabdare, o vrea pe bibilina mai repede, desi ii explic eu ca nu e bine.

Bee36+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Aresa, imi pare rau ca nu ai reusit sa-mi trimiti PM. Este activat si am tot primit de la mai multe fete...nu stiu ce s-a intamplat.
Oricum daca te pot ajuta cu ceva sa-mi spui. Eu am nascut de doua ori la EC si de fiecare data cu aceeasi minunata si deosebita persoana, Dr. Emel Nuraltay. Este sefa de sectie la obstetrica si gineco.

Cred ca la starea mea de mini-depresie se adauga si faptul ca acum realizez ca nu mai sunt gravi, o perioada minunata din viata mea, cu asteptari si emotii...acum astea s-au dus. Si ma gandesc daca vreodata in viata asta o sa mai fiu gravi sau perioada asta s-a incheiat definitiv si am mai terminat o etapa a vietii...poate si de aia sunt un pic tristuta...

Bee, Herghe este un super DR!!! Crede-ma! Eu am auzit multe despre el si Dr. mea are numai cuvinte de lauda despre el. So, nu mai apleca urechea la tot ce vezi/auzi...cine stie ce s-a intamplat in acel caz partcular...nu inseamna ca a fost vina Dr neaparat, cine stie..
Si sa stii ca vin sa te vad. Daca o sa-mi spui sigur ca pe 20 e operatia, pe 21 sunt la tine in vizita. Nu stiu cum o sa simti tu insa pt mine vizitele prietenilor si cunoscutilor au fost un lucru minunat, m-au inveselit, au facut sa treaca timpul frumos, si m-au facut sa ma simt bine.

Andre_ea, da..ai dreptate, trebuie sa ies din pasa asta, eu nu sunt asa. Insa mi-e un pic greu acum...parca navalesc toate peste mine si nu mai fac fatza. Simt nevoia sa ies afara, la aer..stau in casa de 7 zile si asta ma darama. Incerc sa-i creez un program cat de cat Sabinei ca sa pot iesi macar pana la magazin si inapoi.

S-a nascut minunea SABINA-MARIA

Mami de printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

sa nu uitati sa imi raspundeti si mie, e vreuna din voi care a avut dpdv ecografic un termen mai scurt decat DNP si care sa il fi depasit ? sau imi fac iluzii aiurea? ca la mine DNP e 29 ianuarie dar mereu am avut in cap ca o sa nasc conf cu ce iese la ecografie (unde a fost mereu 19-22 ianuarie);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Aalina

Alina e normal sa te simti asa din cauza oboselii si a hormonilor. O sa vezi, o sa treaca. Perioada asta e scurta. Lasa-i pe cei din jur sa te ajute.

cu Fabian si Dorian
AMR 8 saptamani

Merci de incurajari, tiza mea! Doamne si eu sper sa treaca repede perioada cu hormonii astia tampiti...care isi fac de cap.

S-a nascut minunea SABINA-MARIA

Mami de printesa

Mergi la inceput