Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (109)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Felicitari IRA, sa-ti traiasca Lizuca mica si scumpa.

Tuchi si Szmonic bafta multa! Si Deliei la fel, bafta multa si asteptam vesti despre bebei.

Am fost si eu astazi sa-mi iau vreo 2 camasi de noapte, dar nu am gasit nimic sa-mi placa. Voi de unde v-ati luat? Sunt speciale pentru alaptat sau din alea normale.

V-am tot umarit pe voi cu spaimele si fricile voastre si mi s-a facut si mie dintr-o data frica. Ieri l-am speriat pe al meu sot ca am inceput sa plang din senin si sa-i zic ca mie mi-e frica de nastere.

Incerc sa nu ma mai gandesc la asta si sa ma concentrez pe alte lucruri. Intr-un fel e bine ca de luni incep iar munca si o sa fiu mai ocupata.

Crisspy 33+ sapt Razvan Andrei

AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

HAIDE DELIA!!!
nastere usoara!
miere,tu sa zici prezent in fiecare zi ca de nu te stresez cu telefoanele. ai grija de tine!

36S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 4 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szmonic spune:

Miere, daca te consoleaza cu ceva uite-te la DPN-ul meu expirat... Pot sa zic ca contractii inca nu am avut, bebe tot asa nu vrea sa iasa- nici nu are de gand. Hai, capul sus, cum zicea una dintre fete, acolo sigur nu ramane

40+6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szmonic spune:

IRA, felicitari pentru Lizuca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

DELIA

cu Fabian si Dorian
AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hena spune:

Dupa cum am promis, revin cu mai multe detalii:
- data nasterii: 25.04.1974;
- sarcina 37s+, cu bb baietel (LUCAS), DPN 22.01.2009;
- probabil cezariana, voi afla luni 05.01.2008 pe ce data va fi;
- mamica unui baietel grozav Mihnea de 4 ani(08.11.2008).

E o minune ca am ajuns pana aici, tinand cont de toate previziunile pesimiste ale medicilor. Pana la 18 saptamani de sarcina, primul medic care m-a monitorizat, a emis ipoteze din cele mai sumbre, sustinut fiind de uterul meu care arata ca o clepsidra (presand si stranguland cumva bb-ul) si care se contracta in permanenta. La toate astea se adaugau o dezlipire de placenta care se inserase exact la baza uterului si putin pe taietura de la cezariana anterioara.
La douazeci si... de saptamani, am schimbat medicul ( aveam nevoie de un suflu de optimism) si dupa vreo doua controale... culmea ... pe un ton oarecum detasat imi spune ca e posibil ca bb sa aiba nustiuce la inimioara, ca o camaruta de acolo pare sa nu se fi inchis prea bine, posibil la nastere suflu sistolic, ... da' nu-i asa o problema ca 40% din bb nou nascuti au... si...bla, bla, bla...
Pentru mine a fost un soc emotional, dupa stesul cu mentinerea sarcinii, acu' alta veste...
Imi fac programare la un alt medic specializat in ecografii morfo, dar a trebuit sa astept pana la fix 32 sapt ( adica 6-7 sapt). Cumplita asteptare!!!
La vizita cu pricina toate ies perfecte ( cu exceptia crosei aortei care nu a putut fi vizualizata; ma asigura dr. ca dupa cum sunt celelate, prea putin probabil sa fie ceva in neregula). Dar, nu aveam sa ne oprim aici... Mai arunca medicul o ultima privire pe analiza si m-antreaba daca ceea ce aveam eu efectuat petru triplu-test este complet. Ii raspund ca da, el face o grimasa si-mi spune ca ceea ce am eu sunt numai analize nu si interpretarea lor, cei de la laborator ar fi trebuit sa-mi faca o interpretare, dar fiindca nu aveau kit-ul si licenta cumparata... Si, la final, pe fisa imi scrie : "... din analizele prezentate nu se exclude in totalitate riscul de sindrom Down..."
Pe 22 dec. 2008, la ultimul control, se apuca dr. mea (cadru medical cu experienta si reputatie) sa masoare osele lui bb. Ce-mi spune de data asta??? Ca un picior e mai scurt cu 3mm decat celalat.Da' nici asta nu-i o problema, ca atunci cand va incepe sa mearga se va echilibra si egaliza,si...
Fetelor, poate-am inebunit eu, sau poate doresc sa neg realitatea, dar ma-ndoiesc ca un ecograf, fie el si performant, completat de un medic, fie el cu experienta si expertiza, poate previziona la o simpla masuratoare (2D), in 10 minute, asa o diferenta de mica... Pai, daca e sa o luam dupa geometria sau desenul tehnic din clasa a sasea, daca femurul masurat era usor pe diagonala, la proiectia in 2D normal sa fie mai mic cu ceva mm.

Cezariana pentru ca in antecedentele mele chirurgicale exista o operatie de rinichi cu pieloplastie si reducere de ureter si primul bb l-am nascut tot asa.

Cam asta pe fff scurt despre experientele avute de-a lungul sarcinii.

Sper ca pe data de 05.01.2009 sa va pot spune ca de data asta totul e OK si poate aflam si data nasterii... Sau in ritmul asta poate voi afla ca am gemeni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Ira sa va dea DD multa multa sanatate.

Alinuk ai deja 40????? Scoatem agitatele??

Miere esti o dulce

Tuchi si Szmonic

Lisa mersi de reteta

Porumbito, ce fisiere pentru bebe draga mea?????

Eu declar 16 kg in plus si burtica de 103 cm

Deliafairais [majoreta

34 Vlad Mihai

AMR 6 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Hena, fii obtimista

34 Vlad Mihai

AMR 6 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Bebelusi

am intrat in saptamana 40
am DPN ca si Miere pe 10 ianuarie..... de fapt de atunci am intra in s 41

Szomonic pt tine

Hena mult succes!

Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Venerata spune:

LA MULTI ANI! TUTUROR BEBEILOR, PARINTILOR LOR SI BINEINTELES TUTUROR VIITOARELOR MAMICI DIN ODISEE!!

SA AVETI UN AN BUN, CU SANATATE, DRAGOSTE, LINISTE SI PROSPERITATE, IAR LICURICII SA VA UMPLE VIETILE DE BUCURII SI SA AVETI PARTE DE MULTA FERICIRE SI ARMONIE IN FAMILIE!

Felicitari DarkBendis si Ira, sanatate puiutilor vostri si laptic mult, iar voua recuperare usoara!

Am vazut si eu pozele cu licuricii din odisee si pot sa va spun ca sunt tare scumpi, frumosi si dragalasi! Sa le dea Dumnezeu sanatate!

NATY, am inteles ca ai nascut la Municipal si esti foarte multumita de dr. si de asistente. Poti sa imi spui si mie la ce etaj ai fost internata, ca sa-mi fac si eu o idee ca tot la Municipal voi naste. Mai mult, asa cum va spuneam intr-un mesaj trimis dupa Craciun, am fost internata de 2 ori in periada 23-28 Dec cu o colica renala la et 4. Si mie mi-a placut modul in care am fost tratata, dar si asistentele sunt unele mai amabile altele mai putin.

Pe curand,

Venera - mama de Vlad-Petru (25.06.2002) si 31s+

Mergi la inceput