Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (109)
Raspunsuri - Pagina 14
bebelusi spune:
VREAU SI EU RETETA LA ECLEREEEEEEEEEEE
34 Vlad Mihai
AMR 6 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
szmonic spune:
Alina, hai lasa, nu vrea sa le faci pe toate deodata ca nu vei reusi si doar te frustrezi mai tare. Acum pentru putin timp Sabina trebuie sa fie pe primul loc pentru ca ea e neajutorata si micuta. Da-ti un ragaz de cateva zile si ocupa-te doar de ce POTI si vor veni si zilele alea mai bune cad vei avea timp de ambele fete
Eu sunt cam rusinata vazand ca ati scos si agitatele pentru mine, iar eu nimic. De dop am scapat de 2 zile am si dureri insa nu dureri care sa ma faca sa ma duc la spital. Oricum maine ma interneaza si posibil imi induce nasterea...
40+6
bebelusi spune:
Fetelor mersi de raspunsurile pentru detergent. Selene, pai inseamna ca e ieftin 6 ron/400 gr, sau cel putin asa mi se pare.
Eu ieri am spalat toate jucariile de plus pe care le aveam. Le-am bagat la masina. sa vedeti ce ciufulite au iesit, erau mortale
Tuchi iti tinem pumnii, ai grija.
Alina, pai se poate......Chestia asta nu o sa dureze o vesnicie. Da-i putin ragaz Sabinei pana isi va forma un program. O sa vezi ca o sa fie bine. Zii mersi ca are cine sa stea cu Ana. Nu te mai necaji.Imi cer scuze ca ma bag desi nu am nici un bebe inca, dar asa cred...Eu ma bazez pe voi cele cu doi copii sa imi spuneti lucruri frumoase, ca v-am zis ca mai vreau sa fac unul.
34 Vlad Mihai
AMR 6 saptamani
flowerbee spune:
Vreau si eu reteta de eclere. Parca ati mai dat-o o data, dar nu mai stiu unde. Please, ca vreau sa fac azi!!!
Alina, imi pare rau ca esti obosita si stresata, dar o sa treaca si vei avea timp pentru ambele puiute. Uite, iti trimit niste pupici si niste floricele, poate te mai inseninezi putin.
Szmonic, Tuchi, asteptam vesti si bebei!
Anuc, Eli,
Cristi, nu ai timp deloc sa intri, nu?
Mie mi s-au umflat mainile atat de tare incat nici nu pit scoate verigheta. De azi intru la regim fara sare ca de sarbatori am cam sarit calul. In rest, ma apuc de spalat lucrusoarele lui bebe cu Dermalin, insa dau un ciclu de extra clatire.
Bee36+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
Naty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rein Naty, calmantul era cumva TADOR? e gretos pentru ca e foarte uleios si ataca ficatul si asa amarat dupa efort si epuizare. Mi s-a facutsi mie la o alta operatie. BRRRR rein |
Da, Tador. E oribil.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
hena spune:
La multi ani, proaspete mamici, viitoare mamici, si, nu in ultimul rand, SuperLicurici!!!
Doresc ca eu si bb2 sa ne alaturam voua (chiar daca pe ultima suta de metri a odiseei).
Sunt si eu o viitoare mamica de ianuarie 2009, DPN 22.01.2009,... la purtator tot bb baietel (37+). In "portofoliul" personal mai exista o minune: Mihnea Ioan - 08.11.2004.
Va multumesc si pe curand cu detalii despre noi...
P.S. Ne pregatim sa mergem la masa la parinti si e o adevarata "odisee" sa iesim din casa (toti patru) pana la ora 13.00.
Numai bine.
lui Mihnea - 08.nov.2004
pozele noastre
Ai grija ce-ti doresti pentru ca se poate indeplini!
Alina1976 spune:
Bee, Szmonic, Bebelusi, MERCI de incurajari si ganduri bune!
Eu sunt o fire optimista de felul meu si sper sa ies repede din pasa asta proasta...
Stiu ca timpul trece repede mai ales cand ma uit la Ana si nu-mi vine sa cred ca are deja 2 ani si 3 luni. Si parca ieri o tineam in brate la spital..
Dar probabil hormonii imi joaca feste si nu am cum sa ma opun 100%.
Szmonic, eu de cand am pierdut dopul am nascut in a-5-a zi. Dar daca zici ca maine oricum iti va face provocare...nu mai conteaza.
Sa ne tii la curent sa stim de tine.
Bee, o sa-ti placa mult la Euroclinic, o sa vezi ca iti va parea rau sa pleci :-) Fetele de acolo sunt toate dragute iar de comfort nu mai zic!! Poate te vizitez...daca vrei :-)
S-a nascut minunea SABINA-MARIA
Mami de printesa
crisspy spune:
Tuchi multa bafta si asteptam vesti de la tine.
Szmonic sa ne dai un semn cand sa scoatem agitatele si pentru tine..
Alina, calmeaza-te, daca si tu cedezi noi celelalte ce sa mai zicem. Calm si rabdare ca o sa ai tot timpul din lume sa te bucuri de amnadoua fetitele cat o sa doresti tu. Numai ca acum cea mica are mai multa nevoie de tine .
Hai fruntea sus si sa ne auzim cu bine.
Astazi incep sa spal si eu din lucrusoarele lui bebe. M-am hotarat sa folosesc acelasi detergent ca pentru noi numai ca ii mai dau un ciclu de clatire. Voi puneti cumva si balsam? Eu ma gandeam sa incerc si cu balsam si daca nu-i place lui bebe sa renunt. Voi ce ziceti?
O zi buna la toata lumea si multi
Crisspy 33+ sapt Razvan Andrei
AMR 7 SAPTAMANI
bebelusi spune:
Hena bine ai venit printre noi. Povesteste-ne mai multe. Te-ai simtit bine pe perioada sarcinii? Cum vrei sa nasti...etc
Bee eu ma trezesc cu mainile umflate de nu mai pot scoate vergheta dar peste zi mi se desumfla. Sa stii ca si eu am cam sarit calul de sarbatori (sarmale, carnati, fripturi...)
Eu acum tocmai am desfacut bradul pentru ca de la caldura probabil curgea tot.
34 Vlad Mihai
AMR 6 saptamani
aresa spune:
prima noapte se somn fara intreruperi ,fara dureri de coaste,fara dureri de bazin si fara arsuri!!!Aproape ca ma simt vinovata!!
TUCHI -pumnii cat se poate de stransi !!!!
36(in cap)