Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (109)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eli spune:

LA MULTI ANI!!! tuturor! Sper ca noaptea dintre ani a fost deosebita! Anul nou sa va aduca tot ce va doriti. 2008 si 2009 sunt si vor fi niste ani speciali.

stefanial, scump foc bebelusul. scuze, eu nu am citit in perioada resp, de ce ai nascut la 33 de sapt?
sau poate imi scrie una din forumiste, daca tu nu ai timp. multumesc!

Dark, felicitari! parca ai avut tu o presimtire cand ziceai de noaptea dintre ani petrecuta la spital.

Naty, bine ai venit acasa! Pupicei multi la bebelina, sa ii treaca repede colicile. Incearca sa scoti din alimentatie, daca tu consumi, lactatele si alte alimentel ce imbaloneaza, varza, sucuri acide... nu mai stiu ce era, poate ne ajuta fetele cu experienta. Am mai auzit ca daca il pui pe bebe pe burtica ta, contactul piele piele il ajuta sa se mai calmeze.

IRA_LIZA, e normal ceea ce simti tu. Scrie tot aici, noi iti suntem alaturi. Vor trece si sent astea inainte sau o data cu nasterea bebelinei. Uite ce nume frumos i-ai ales (nu zic doar ca asa ma cheama si pe mine), cred ca abia asteapta sa o strigi pe nume! Citeste mesajele de incurajare ale fetelor crisspoliss, robertzica (bine ai venit!)

andre_ea, daca vrei pot sa fac eu modificari pe listuta, asta in cazul in care nu nasc. e buna ideea cu PENTRU MODIFICARILE PE CARE LE DORITI LA LISTA, DATI PM LA USERUL IANFEB09. MULTUMESC!
mult succes , sa iti treaca depresia prenatala cat mai repede iar cea postantala sa nu fie sau sa nu isi faca simtita prezenta asa tare. pupicei lui Tudor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

noi suntem bine. bine, adica cu dureri suportabile de oase, de bazin, contractii si dureroare si nedureroase, dar mai rarute ca atunci cand m-am internat. de cand am implinit 37 de sapt fac aproape orice prin casa, mai ales ca sotul e racit cobza. ieri am iesit cu Stef afara , dar doar 30 de min am rezistat, ma dureau toate cand mergeam.
am reusit performanta de a ajunge la o burta care nu mai intra in nici o geaca de-a mea. asa ca ieri seara, cand am tras o fuga la super market, tati mi-a imprumutat geaca lui. ce bine imi era cu ceva lejer.
am papat cam mult ziele astea, parca vad ca depasesc norma luata la Stef (22 kg pana la 38 de sapt si 5 zile).
joi am control, sunt curioasa daca mai ajungem pana atunci.
de 3 nopti tot visez ca am travaliu. o data cica incepusem sa sangerez, ieri noapte ma internasem dar nu ma dilatam... visele astea cred ca sunt rezultat al asteptarii, emotiei si nerabdarii. abia astept sa nasc. plus ca tati ma tot intreaba, cu o burta asa mare, si bb e mare. oare va putea sa iasa. da de ce nu mai iese? o fi efectul med anticontractii,. asa bine le-au calmat ca acum nu mai vine bb.

szmonic, tsuchi, mult sucees! deci pregatim agitatelele!

Iris2002, bine ai revenit! bebe mic, schimba-ti pozitita si las=o pe mami sa respire, sa se deplaseze mai lejer, hai te rugam!

Citat:
citat din mesajul lui...
1. E normal ca Dariei sa i se duca pielea? Pe manute, pe laba piciorului si pe burtica + piept, pielea ii este uscata, crapata si i se cojeste... Ce sa fac? Sa o dau cu ceva ulei / crema sau sa-i dau pace?

si Stef a avut perioade cand se "curata". nu am facut nimic deosebit. am continuat cu masajul dupa baita, il dadeam cu ulei de masline.
in casa nu e aerul uscat, nu?

aresa, bine ai venit!

Citat:
citat din mesajul lui ...
e normal ca bebeii sa zvacneasca in somn? asa in mod repetat? ca si cum ar sughita, dar fara sonor? ca nu stiu cum sa explic...lui andrei i s-a intamplat de vreo 3 ori pana acum sa miste capul, sau capul si mana asa ritmic, necontrolat, intrun somn profund...

da, e normal. eu pe Stef, l-am tinut si infasat pt ca se speria de zvacnitura si se trezea speriat.

AMR 2 sapt+

O zi plina de bucurii
Nasterea broscutei
PoZe CaLdE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Lisa, am facut eclerele cu un amestec de budinca de vanilie cu frisca, si pe deasupra am topit niste cioco. Au iesit tare bune..nu foarte estetice.
Eli, ma bucur cand mai scrii. imi pare rau de durerile tale, dar nu mai avem mult..asa putin mai rezistam cumva.
Eu azi am terminat cu serviciul, ma simt asa d ebine, am o gramada de facut prin casa..dar deocamdata stau intinsa lata pe canapea si beau laptic si ma uit la filme
Patricia, eu folosesc la bebe detergent Tide fara coloranti si parfum, pentru piele sensibila..daca o sa-mi faca alergie la asa ceva, atunci poate o sa dau banii pe detergent mai special de bebe..dar deocamdata experimentez.
Andre-ea, mereu ai sfaturi tare bune
Pentru faza cu colicii noua ne-a zis sa evitam radacinoasele..adica tot ce e morcov, cartof, ceapa, etc..si varza si fasolea, lactatele( iaurtul e super bun insa)...io ma tot intrebam ce o ramane de mancat atunci, ca parca nici pastele fainoase facute din faina alba, nici painea nu sunt foarte recomandate. In fine, important e, cred eu, sa nu exageram. Si mai ziceau sa punem ceva cald pe burtica lui bebe, ca se mai linisteste asa.

Crisss 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Neata!

Andreea, multumesc pentru modificare data nastere Ioana in listuta. Data e corecta, 10.01, numai anul e 2005, nu 2004
Da, v-am zis ca trec prin tot felul de stari. Acum as vrea sa nasc mai repede ptr ca de abia astept, acum zic aoleu, ce ma fac? ma descurc? o sa fie bine?...ca femeia gravida, nu cred ca iesim din schema prea mult...

Lisa, ti-am vazut burtoiul . Semanam la faza cu tuguiul. Eu din spate nici nu zici ca sunt gravi, doar sunculoasa...

Nasoala faza cu camasile la Municipal ptr ca si eu ma bazam pe ale lor in prima faza, aia cu nascarea. Nu am decat 2 ale mele si daca le consum in prima zi, ce ma fac? Nici cu halatul nu stau f bine ptr ca eu nu port de obicei prin casa, stau doar in tricouri si pantaloni de trening...am unul de la mama, dar o sa-mi ocupe juma de bagaj...poate dau totusi o fuga prin obor zilele astea, sa mai iau cate ceva ptr linistea mea. Ciudat, pe Ioana cu camasa de spital am nascut-o tot la Municipal. Si a fost f ok. Dupa aia mi le-am pus pe ale mele...Iar in salon era o caldura acum 4 ani, ca se mai deschidea geamul sa luam aer si-mi era frica sa nu plec cu Ioana racita de acolo deja...credeam ca e la fel...

Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (34+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Ma omorati cu eclerele voastre.. azi cred ca fac un tort de mere, ca e f simplu si sigur imi iese

Eu sunt la faza de lista cu bagajul de spital si am umplut deja 2 pagini (eu+bebe)....imi trebuie un super gentoi...

De spalat am spalat cam tot (cu Dermalin) si calcat. Mai am doar aparatorile de pat si gata. Chiar si carutul de la Ioana e spalat de tati si pus bine intr-un sac de plastic ca sa nu se puna praful pe el. arata ca nou. Problema e ca l-am descompus bucata cu bucata si va trebui sa ne dam seama cum le imbinam la loc.. Cred ca va fi show..O s-o implicam si pe Ioana la faza asta ptr ca se pricepe la puzzle-uri

Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (34+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

Buna dimineata pofticioaselor
Dragele mele, eu in dimineata asta am sangerat un pic ceea ce inseamna ca probabil ca am ceva dilatatie si cu aceasta ocazie am sa ma duc la spital caci dr. este de garda si oricum maine este programata cezariana am emotii cu carul...

Sazmonic, multa incredere in Dumnezeu si sper sa avem putere si totul sa fie ok

Tuturor multi si sa ne auzim cu bine

38+Bogdan GabrielDoamne ajuta

AMR 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

tuchi N astere usoara si bb sanatos.

Fetelor eu raportez o noapte super aiurea. Ieri aici a nins si am fost un pic la plimbare si a fost super. Da azi noapte am zis ca mor sufocata. Asa ca iar dorm cu geamul deschis spre disperarea sotului meu. Nu mai stiu nici cum sa stau.

cu Fabian si Dorian
AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Ciao, fetelor!

crisspoliss, eli, multumesc de sfat!

Ledi, musai sa incerc si eu pozitia aia pentru ragait, ca asta mica a mea sta cu capul pe umarul meu si doarme sau suge pielea mea sau tricoul meu si nici vorba de ragait... Bineinteles ca pe urma o ia un sughit...

bebelusi, si eu am avut epiziotomie. Nu m-a usturat deloc, nici la primul pipi, nici la urmatoarele. Dar pe alte fete le-a usturat. Cica ceaiul de galbenele, pus intr-o sticla cu dop gaurit, ajuta la cicatrizare. Torni in zona sensibila. Noua ni s-a spus sa folosim Neoxazol, puneam pe tifonul in care era invelita vata.

Detergentul se cheama Dermalin, eu numai la Sensi Blu l-am gasit, 6 RON cutia de 400 de g.

Azi-noapte Daria a fost plina de gaze, a urlat o gramada, la un moment dat se facuse rosie, am luat-o si am culcat-o pe burtica mea goala, cu capsorul in zona inimii, sa auda bataile, asa s-a mai potolit si a scos si gazele, a dormit cu mine, cand nu se simte bine, nici sa n-auda de patutul ei, numai cu mami e bine, care mami e varza a doua zi...

Daria Nandini s-a nascut in data de 18 decembrie 2008, la ora 16.44.

Am adus pe lume o minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

tuchi, iti tinem pumnii pentru maine, sa fie totul bine si sa nasti usor! Sa te bucuri de puiutul tau din prima clipa!

szmonic, poate de-abia acum a gasit barza cale libera catre casuta ta... Tinem si tie pumnii!

Daria Nandini s-a nascut in data de 18 decembrie 2008, la ora 16.44.

Am adus pe lume o minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Neata,

Prezenta si eu insa nu ca altadata..
Sabina ma tine in priza NON-STOP!!!
Deja incep sa ma crizez si sa dau si eu in depresie post-natala..
Ieri am plans de cateva ori asa...pur si simplu.
Sabina vrea san din ora in ora!!! Si suge cate o ora...practic nu mai pot face nimic altceva
De abia am timp sa ma spal, sau sa fac pipi.
NU INTELEG de ce este asa!!! La ANA ii dadeam din 3 in 3 ore iar noaptea cam la 4-5 ore.

Imi pare rau, am incercat sa va citesc cat am putut insa nu am timp sa raspund si eu la toata lumea.

O sa bag agitatele:

TUCHI

SZMONIC

Imi vine sa plang si pentru ca nu am timp deloc sa ma mai joc cu ANA, nu mai pot sa ma ocup deloc de ea. Mi-e DOR de ea pur si simplu, desi sta cu noi in casa, insa de ea de ocupa mama sau tati sau bona...eu doar ce o vad in treacat...si MI-E DOR sa stau cu ea.
Nu vreau sa sufere..
Am niste stari groaznice...trebuie sa ma calmez insa nu pot

Sper sa-mi revin si sa pot intra mai des si sa vorbesc cu voi.

S-a nascut minunea SABINA-MARIA

Mami de printesa

Mergi la inceput