Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (109)
Raspunsuri - Pagina 15
Aalina spune:
Crisspy stim ca balsamul nu e recoamndat.
Alina si Selene e asa bine sa citesc ce fac bebelusele voastre.
Alina e normal sa te simti asa din cauza oboselii si a hormonilor. O sa vezi, o sa treaca. Perioada asta e scurta. Lasa-i pe cei din jur sa te ajute.
szmonic
Hena bun venit.
Bebelusi si nu au patit nimic jucariile ca si eu as incerca cu ale mele.
cu Fabian si Dorian
AMR 8 saptamani
Naty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flowerbee Am mai luat unele chestii de la farmacie si nu mai sunt multe de cumparat de pe listuta. Nu am cumparat chestiile f scumpe, de genul umidificator cu abur rece, cantar electronic, pompa de muls electrica, si nici baby phone. O sa vad daca voi avea nevoie de umidificator si pompa. Am inteles ca sunt unele cantare electronice la 2-300 ron pt ca cele de la Chicco sunt exagerat de scumpe. Baby phone vrea sa ia tati. Am citit intr-o revista Bebe ca ar exista un baby phone cu detector de respiratie, dar nu am retinut firma. Voi ati folosit toate aparatele astea? Bee36+ http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi! |
Uidificatorul e foarte bun, in camera la bebe trebuie sa fie aerul umed intr-una. Eu zic sa iei.
Eu am cantar electronic de la Ioana si sunt foarte multumita de el. Zic ca si asta merita.
Pompa de muls manuala e super buna, nu cred ca merita una electronica.
Baby phone e util, zic eu. Noi nu am avut la Ioana dar acum mi-l aduce o prietena pe al ei si chiar simt nevoia, fiindca nu pot sa stau tot timpul langa ea dar as vrea sa aud daca scoate sunete.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
aresa spune:
citat din mesajul lui Alina1976 Bee, Szmonic, Bebelusi, MERCI de incurajari si ganduri bune! Eu sunt o fire optimista de felul meu si sper sa ies repede din pasa asta proasta... Stiu ca timpul trece repede mai ales cand ma uit la Ana si nu-mi vine sa cred ca are deja 2 ani si 3 luni. Si parca ieri o tineam in brate la spital.. Dar probabil hormonii imi joaca feste si nu am cum sa ma opun 100%. Szmonic, eu de cand am pierdut dopul am nascut in a-5-a zi. Dar daca zici ca maine oricum iti va face provocare...nu mai conteaza. Sa ne tii la curent sa stim de tine. Bee, o sa-ti placa mult la Euroclinic, o sa vezi ca iti va parea rau sa pleci :-) Fetele de acolo sunt toate dragute iar de comfort nu mai zic!! Poate te vizitez...daca vrei :-) S-a nascut minunea SABINA-MARIA Mami de printesa |
ALINA...ma bucur ca i-ai raspuns lui BEE despre Euroclinic intrucat eu tocmai ti-am scris un PM kilometric (abia dupa acea am aflat ca nu primesti ) intrebandu-te cum a fost acolo.
Ei mi-au urmarit sarcina pana acum,mai concret doctorita Constantin Roxana...si am fost mai mult decat incantata...totusi lipsa de ocupatie din ultimele zile combinata cu un procent gigantic de hormoni ma face sa ma panichez din orice!!
BEE cand e ziua cea mare la tine??....la mine este in fix o luna pe 3februarie (fac parte din grupul fricosilor si deci avem programata cezariana)
Aresa 36(in cap)
bebelusi spune:
Aalina sa stii ca ies mai iufulite, dar probabil daca le perii putin isi revin. De stricat nu se strica si se spala super. Incearca si tu cu una singura sa vezi daca iti place. A iesit la mizerie din ele, si uitasem care e culoarea lor naturala...
34 Vlad Mihai
AMR 6 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
flowerbee spune:
Alina, te astept la mine cu mare drag. Se pare ca cezariana va avea loc pe 20 ianuarie, insa mai multe hotaram luni cand merg la analize si control.
Ieri am gasit un post al unei tipe care a nascut la EC cu Herghe si il balacarea de mama focului pt ca nu a eliminat lohii dupa ceza pt ca nu i se dilatase colul. Acum imi e si mie teama, dar poate pana pe 20 ian (38 plus 4) o sa apara si o mica dilatatie. O sa ii zic sa nu imi faca ceza la rece. Off, mai bine nu citeam.
Am gasit un articol despre tristetea si depresia postnatala. Il voi imprima si il voi da sotului si socrilor, spre studiu, informare si aprofundare. Se pare ca nu e bine sa ascunzi nimic si nici sa tii in tine. Mai bine exteriorizezi totul. Deci, fetelor, orice aveti pe suflet, spuneti, fie aici, fie in familie.
Bebelusi, si eu voi strange bradul ca sa pot face curat in casa, ca mai e putin pana vine bebelina. Cat despre regim, il incep de mâine pt ca azi vreau sa fac eclere.
Naty, o sa cumpar si umidificator, si cantar si baby phone, dar dupa 11 cand imi intra salariul. E bine sa stiu ca sunt folositoare pt ca sa nu dau banii degeaba pe ele. Nu uita de poze!!!!
Bee36+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
andre_ea spune:
Alina, tocmai tu, optimismul in persoana? Hai ca o sa treaca repede perioada asta. Ar fi bine sa iti iei un wrap/sling, am inteles ca are pozitie pentru alaptat si astfel poti avea mainile libere pentru Ana. E important sa stai si cu ea. Urmatorul tau post sper sa fie in stilul cu care ne-ai obisnuit.
Patricia, esti simpatica. Inca nu stii cum e cu un bb non-stop, da' vrei sa stii cum e cu 2.
Bee, nu te descuraja. Despre orice dr. vei citi si de bine si de rau. Important e ca tu sa stii ca poti apela la el la orice suspiciune pe care o vei avea. Hai ca o sa fie bine.
Mey, nu mai vorbiti de eclere ca io nu fac.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 38+ am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
aresa spune:
citat din mesajul lui flowerbee Alina, te astept la mine cu mare drag. Se pare ca cezariana va avea loc pe 20 ianuarie, insa mai multe hotaram luni cand merg la analize si control. Ieri am gasit un post al unei tipe care a nascut la EC cu Herghe si il balacarea de mama focului pt ca nu a eliminat lohii dupa ceza pt ca nu i se dilatase colul. Acum imi e si mie teama, dar poate pana pe 20 ian (38 plus 4) o sa apara si o mica dilatatie. O sa ii zic sa nu imi faca ceza la rece. Off, mai bine nu citeam. Am gasit un articol despre tristetea si depresia postnatala. Il voi imprima si il voi da sotului si socrilor, spre studiu, informare si aprofundare. Se pare ca nu e bine sa ascunzi nimic si nici sa tii in tine. Mai bine exteriorizezi totul. Deci, fetelor, orice aveti pe suflet, spuneti, fie aici, fie in familie. Bebelusi, si eu voi strange bradul ca sa pot face curat in casa, ca mai e putin pana vine bebelina. Cat despre regim, il incep de mâine pt ca azi vreau sa fac eclere. Naty, o sa cumpar si umidificator, si cantar si baby phone, dar dupa 11 cand imi intra salariul. E bine sa stiu ca sunt folositoare pt ca sa nu dau banii degeaba pe ele. Nu uita de poze!!!! Bee36+ http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi! |
Bee ...na ,ca acum ma panichez eu!!...ce stiu eu despre doctorul Herghelegiu este ca e mai mult decat minunat!!Chiar si doctorita mea care tot la Ec. lucreaza tocmai ce a avut cezariana cu el!!Daca ei intre ei nu se cunosc si apreciaza ...atunci cine??!!!Eu zic ca nu-s motive de ingrijorare(asta zic eu cinoscuta al'minteri si sub numele de "mama panicii")
AMR 4saptamani
bebelusi spune:
Fetele cu reteta de ECLEREeee, pe unde umblati??????????
34 Vlad Mihai
AMR 6 saptamani
flowerbee spune:
Bebelusi, si eu o astept!!!!!
Parca fetele au dat-o in cap trecut. Ia sa caut.
Bee36+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
bebelusi spune:
Andre_ea eu sunt o persoana foarte obtimista si sper ca voi trece peste toate greutatile cat de mari vor fi, bineinteles cu ajutorul lui DD si al sotului care ma iubeste f mult si ma ajuta f mult. Asa ca sunt convinsa ca ma voi descurca cu unul, cu al doilea sper, de-aia cer pareri
34 Vlad Mihai
AMR 6 saptamani