Prietenie la plesneala - 2009 de motive de ras (6)
Raspunsuri - Pagina 9
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MadameBovary last but not least... scorpioanca de gabriela: Se anunta relatii furtunoase Pentru cei care se afla de putin timp intr-o relatie de dragoste se anunta "furtuni" la inceputul anului viitor, mai ales daca insistati sa va fie respectate conditiile, dar voi nu aveti nici cea mai mica intentie de a le respecta pe cele impuse de persoana iubita. Chiar daca relatiile cu rudele sau cu prietenii apropiati nu se incadreaza in capitolul dragoste, simt nevoia sa trag un semnal de alarma: reganditi-va strategiile de abordare a acestor legaturi si eliminati, pe cat posibil, tendinta de a forta decizii de a va impune cu orice pret punctul de vedere, pentru ca altfel se anunta "vremuri grele".[/i] gata!! mai era cineva la rand si mi-a scapat mie? I never fake ... sarcasm |
bey, asta nu-i horoscop, asta -i forma de a ne aduce la disperare/ depresie /fuga de acasa si rapirea din serai.
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui andruskandu Gabriello, cand a zis ca sunt frumoasa, sigur m-ai confundat! Am vazut acum o poza la "sa ne cunoastem de-a "ANDRUSHKA"-i... si intr-adevar e frumoasa foc... Sigur, sigur m-ai "scufundat"! Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii (Vrajitorul din Oz) Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA! Poznele lui Andrei Nasterea lu' Andrei www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006 |
bey, oi fi io urata ,dusa cu capu' si nebuna,da' dobitoaca inca nu-s !
Io te-am vazut in albumu' lu' Misha !
si nu mai scrie asa mare ,ca nu-s chioara de tot !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
MadameBovary spune:
Am deschis capitolul la 15:12 si o ora si un pic mai tarziu deja aproape am ajuns la jumatate. WE'RE GOOOD!!! ![]()
I never fake ... sarcasm
andruskandu spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gabriella1
Andru, io crec' ca Jorj al tau rupe relatiile cu spirala ! Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
Sau cu mine... sau eu cu el...
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
misha71 spune:
| citat din mesajul lui gabriella1 Bey Tantzo,da zi si tu ceva de bine in horoscopu' asta ! ![]() Toate se despart ,toate rup/sparg cate ceva. Ce pui tu la cale, ha? Tu nu vezi ca ce aveam noi acasa nu mai e asa bun? A lu' Misha ia usor calea impotentei. Jorj e cu spirala. Adi (adica al meu )ma insheala cu Patria. A' lui Sorana sigur se apuca de cursuri de dans . Macar de bani zi ceva bun ! Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
NE VEDEM LA DIVORTZURI!!!!!!!!! Bey , io cred ca Tantza ne-o coace la toate, ca prea ii merg numa' ei toate struna anu' asta!
Pe care dintre ai nostri ai pus ochii Tantzo, ha?

(S'al meu tot Adi
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
gabriella1 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui misha71
NE VEDEM LA DIVORTZURI!!!!!!!!! Bey , io cred ca Tantza ne-o coace la toate, ca prea ii merg numa' ei toate struna anu' asta! Pe care dintre ai nostri ai pus ochii Tantzo, ha? ![]() (S'al meu tot Adi ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
jtiu !
Gabriela
andruskandu spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui gabriella1
jtiu ! Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
Toarna repede!
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui MadameBovary Bre, nu-l fac eu.. da' la mine zice de maritis si de copil!! infloritoare rau o sa fiu anul asta, va scriu si pentru fecioara daca vreti, sa vedeti si voi ce ma asteapta in 2009! |
Haolica...maritis si copii?Altul?
Altii?
? Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
gabriella1 spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui andruskandu
Toarna repede! Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii (Vrajitorul din Oz) Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA! Poznele lui Andrei Nasterea lu' Andrei www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006 |
bey,io-s jurist nu chelner !
Gabriela
MadameBovary spune:
Fetilii, eu am ce am cu al meu, da' daca aude de copchil sau de maritis, ma paleste mai ceva ca
... Miha, asa-i, ca si tu, tot fecioara de suferinta cu mine
. Bre, da' tu ai si de unele si de altele, iti mai trebuie inca unul si un hasband nou? ![]()
I never fake ... sarcasm