Prietenie la plesneala - 2009 de motive de ras (6)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

so, doo probleme mai am (de fapt mai am 1000 de halea-s secrete ):
1.titulatura
2. kestion: daca intru pe topicu' cu "rugaciunea ptr a dobandi prunci" si ma rog ca dementa,si mai bag fro 2571 matanii per zi pana imi intepenesc si ochii in cap,da io sau organu' avem probleme , mai facem copii?
3. lema la kestion 2 : daca fac ce-am zis mai sus, mai pot face io (chiar si ala de recreere)? ca-s fara nici o putere !

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MadameBovary

Fetilii, eu am ce am cu al meu, da' daca aude de copchil sau de maritis, ma paleste mai ceva ca ... Miha, asa-i, ca si tu, tot fecioara de suferinta cu mine . Bre, da' tu ai si de unele si de altele, iti mai trebuie inca unul si un hasband nou?

I never fake ... sarcasm

Tantzo, daca vrei ti palesc io. nu ratez niciodata punctul tintit !

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Fetelor!!!!!!!!! V-am lasat dimineata la cap.5, pag.12 si va gasesc cateva ore mai tarziu la cap.6 pag.9. Daca intru mai tarziu, unde va mai gasesc???? Nu de alta, dar mai vreau sa trec pe la voi . Promit ca vin cu cate o galeata de gaz de fiecare data.

Edit...pag.10. pana am scris eu 3 randuri, mai trecu o pagina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui MadameBovary
Bre, da' tu ai si de unele si de altele, iti mai trebuie inca unul si un hasband nou?

Poate doar un hasband cu naravuri noi.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui devoska

Fetelor!!!!!!!!! V-am lasat dimineata la cap.5, pag.12 si va gasesc cateva ore mai tarziu la cap.6 pag.9. Daca intru mai tarziu, unde va mai gasesc???? Nu de alta, dar mai vreau sa trec pe la voi . Promit ca vin cu cate o galeata de gaz de fiecare data.

Edit...pag.10. pana am scris eu 3 randuri, mai trecu o pagina!

Pe Arges in jos ....

Gabriela

Mergi la inceput

so, doo probleme mai am (de fapt mai am 1000 de halea-s secrete ):
1.titulatura
2. kestion: daca intru pe topicu' cu "rugaciunea ptr a dobandi prunci" si ma rog ca dementa,si mai bag fro 2571 matanii per zi pana imi intepenesc si ochii in cap,da io sau organu' avem probleme , mai facem copii?
3. lema la kestion (2) : daca fac ce-am zis mai sus, mai pot face io (chiar si ala de recreere)? ca-s fara nici o putere !

Gabriela

Mergi la inceput

Hai sa fie pe Nipru in jos, ca-i mai aproape de mine .

Mergi la inceput

Citat:

Hai sa fie pe Nipru in jos, ca-i mai aproape de mine .

ntz!

Gabriela

Mergi la inceput

Ofticat-o! Las ca pun eu sa-ti infude conducta de gaz

Mergi la inceput

Citat:

Ofticat-o! Las ca pun eu sa-ti infude conducta de gaz

mey,macar tu "trateaza-ma " de cele doo mari probleme afisate mai sus !
Vad ca Tantzele,Vetele si Suzanele au plecat la somnu' de frumusete si conservare perpetua !

Gabriela

Mergi la inceput