Prietenie la plesneala - 2009 de motive de ras (6)
Raspunsuri - Pagina 11
devoska spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabriella1 so, doo probleme mai am (de fapt mai am 1000 de halea-s secrete ) 1.titulatura 2. kestion: daca intru pe topicu' cu "rugaciunea ptr a dobandi prunci" si ma rog ca dementa,si mai bag fro 2571 matanii per zi pana imi intepenesc si ochii in cap,da io sau organu' avem probleme , mai facem copii? 3. lema la kestion (2) : daca fac ce-am zis mai sus, mai pot face io (chiar si ala de recreere)? Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
1. ?
2.-3. mai poti
dupa 2571
???? oricum, sigur vei slabii
violeta69 spune:
baiiii,voi nu sunteti normale?
va lasa omu' linistite si va gasesc la capitolul nou pag 11?!
eu am petrecut toata noaptea cu 3 copii mici....care au fiert mancare toata noaptea pe un aragaza de jucarie
(mai,facea ala ca toate alea
)
dimineata am ajuns acasa si am dormit pana acum ![]()
asa ca sa va zic sorcova(se pune si azi?!)...
sa traiti
sa'ntineriti,
ca merii ca perii.....
la anu' si la multi ani!!!
cine vrea sa se marite acu' e momentul!!adica anul ![]()
cine vrea sa faca BBi acum e momentul...idem(ca sus)![]()
si ....restul,ce va mai doriti tot acum e momentul...adica anul!
MB,ai vazut la zodia noastra?!
e nebunie....
va 
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui violeta69 baiiii,voi nu sunteti normale? va lasa omu' linistite si va gasesc la capitolul nou pag 11?! ![]() eu am petrecut toata noaptea cu 3 copii mici....care au fiert mancare toata noaptea pe un aragaza de jucarie (mai,facea ala ca toate alea )dimineata am ajuns acasa si am dormit pana acum asa ca sa va zic sorcova(se pune si azi?!)... sa traiti sa'ntineriti, ca merii ca perii..... la anu' si la multi ani!!! ![]() cine vrea sa se marite acu' e momentul!!adica anul cine vrea sa faca BBi acum e momentul...idem(ca sus) si ....restul,ce va mai doriti tot acum e momentul...adica anul! MB,ai vazut la zodia noastra?! e nebunie....va ![]() Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit *GRUPUL FETELOR FANTASTICE* Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv! |
se pune,se pune !
Sa-ti dea Dumnezue sanatate si liniste si sa te bucuri la nesfasit de viitorul descoperitor de infinit !

Buey ,Viole(n)to ,cum pana mea crezi tu ca dupa ce fac 2571 de matanii, citesc 1421 de rugaciuni la care mai adaug Codul Caen, Codul Penal si ultima balanta pe 2008 io mai sunt in stare de
?Ha,ia sa-mi raspunzi tu mie,repejor !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
gabriella1 spune:
Bey, voi sunteti rele si nesimtitoare la cele doo probleme mari ale mele.Voi n-ati stiut ca problemele mele -s problemele Universului?![]()
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
violeta69 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gabriella1
se pune,se pune ! Sa-ti dea Dumnezue sanatate si liniste si sa te bucuri la nesfasit de viitorul descoperitor de infinit ! ![]() ![]() Buey ,Viole(n)to ,cum pana mea crezi tu ca dupa ce fac 2571 de matanii, citesc 1421 de rugaciuni la care mai adaug Codul Caen, Codul Penal si ultima balanta pe 2008 io mai sunt in stare de ?Ha,ia sa-mi raspunzi tu mie,repejor ! Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
lasa ,nu te mai vaita,ca nu tb sa fii tu in stare...daca e in forma organu' e perfect!
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit *GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
gabriella1 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui violeta69
lasa ,nu te mai vaita,ca nu tb sa fii tu in stare...daca e in forma organu' e perfect! Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit *GRUPUL FETELOR FANTASTICE* Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv! |
adica cum bre? io sa stau de parc-as fi in coma, fara un "ah,oh" ,si el sa presteze? Pai asta nu mai e
, e "profanare" de legume!Gabriela
violeta69 spune:
gabriella,pai si tu vrei prea multe....
si nu se poate si...si cu sufletul in rai![]()
renunta la vreo doua'j de rugaciuni si al vreo patru'j de matanii si poate ai sanse si la orgasme cosmice!!!![]()
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
misha71 spune:
| citat din mesajul lui gabriella1 so, doo probleme mai am (de fapt mai am 1000 de halea-s secrete ) 1.titulatura 2. kestion: daca intru pe topicu' cu "rugaciunea ptr a dobandi prunci" si ma rog ca dementa,si mai bag fro 2571 matanii per zi pana imi intepenesc si ochii in cap,da io sau organu' avem probleme , mai facem copii? 3. lema la kestion (2) : daca fac ce-am zis mai sus, mai pot face io (chiar si ala de recreere)? Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
la 1. ti-am dat 2 (doua) variante: "organu' rupt" si "vardista shefa!" da' tie iar nu-ti convine nik, nik!

la 2 si 3- rezolvi sigur: faci lumbag-o
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
misha71 spune:
| citat din mesajul lui devoska Ofticat-o! Las ca pun eu sa-ti infude conducta de gaz |
pe cin' sa mai pui ca ati ramas voi fara gaze!
Asa ca ori pui raketii pe ei daca mai vrei gaz, ori bagi solutia extrema: treci la fasole
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui violeta69 gabriella,pai si tu vrei prea multe.... si nu se poate si...si cu sufletul in rai renunta la vreo doua'j de rugaciuni si al vreo patru'j de matanii si poate ai sanse si la orgasme cosmice!!! Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit *GRUPUL FETELOR FANTASTICE* Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv! |
bey,da' tu nu pricepi de loc! la topicul ala cu rugaciunile ci ca nu ti se indeplineste daca "rupi" juma de cuvant sau faci o flotare in loc de matanie.
Gabriela