Prietenie la plesneala - 2009 de motive de ras (6)
Raspunsuri - Pagina 12
gabriella1 spune:
iotiti bre,sa nu zici ca-s nebuna de tat:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=130986
acu' vazu' ochiu' meu mai bun,mai am de citit si carti.Pai e grele .io zic mai bine sa-mi dau demisia si sa ma pun pe citit!
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
violeta69 spune:
Gabi,nu ma pricep la asta cu mataniile ca la mine nu fu cazul
...
dar uite ca din cauza stresului cand am vrut sa-l fac pe mihnea nu se mai intampla....asa ca dupa vreo 4 luni am fost(din intamplare) la sf. Filofteia de la Curtea de Arges si m-am rugat si minunea s-a intamplat!
poate a fost sau nu o simpla coincidenta...dar eu cred ca a fost o minune!![]()
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
gabriella1 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui violeta69 Gabi,nu ma pricep la asta cu mataniile ca la mine nu fu cazuldar uite ca din cauza stresului cand am vrut sa-l fac pe mihnea nu se mai intampla....asa ca dupa vreo 4 luni am fost(din intamplare) la sf. Filofteia de la Curtea de Arges si m-am rugat si minunea s-a intamplat! poate a fost sau nu o simpla coincidenta...dar eu cred ca a fost o minune! Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit *GRUPUL FETELOR FANTASTICE* Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv! |
Mai, CRED INTR-UN DUMNEZEU si in puterea rugaciunii.Dar una e sa te duci si sa te rogi ,crestineste,poate o data pe saptamana sau o data la ceva timp si una -i sa speli chiloti sau sa curati cartofi si sa bodoganesti prin casa nuj ce rugaciune. Basca 'jdemii de carti citite si cele saptesuteoptzeciscincivirguladouazecisidoua (intentionat am scris legat ca voi sunteti fete dejtepte si pricepeti) matanii batute pe minut.
Corect?
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
violeta69 spune:
offf,e greu....
insa eu daca...vb doar despre mine,daca nu ar fi fost fiul meu as fi fost in stare sa merg in genunchi pana la capatul lumii ca sa-l am.....incluziv sa citesc toate cartile din lume si sa fac toate mataniile....
sigur ca ai si tu dreptate,credinta e in suflet nu se demonstreaza prin cartile citite....
cauta sa faci ceva moderat,atat cat simti tu ca poti...in fond Dumnezeu stie cat poti,stie ce vrei,stie dorinta ta!(ma refer la cazul general ,nu la al tau in special)....
si atunci cand iti doresti ceva cu toata fiinta ta,Universul insusi lucreaza la a-ti implini dorinta!
totul e sa fii optimista si sa nu gandesti decat POZITIV!
lucrurile bune de aici vin...din forta gandirii![]()
eu stiu ca o sa fie bine
(am un glob magic si vad acolo tot) 
Vio,mamica lui Mihnea
kokiy spune:
fetele harnicute ...ptiu,abia am terminat cu cititu' ...mi-a amortit mana pe scroll,nu pe scrot ![]()
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui violeta69 [ eu stiu ca o sa fie bine (am un glob magic si vad acolo tot) ![]() Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit *GRUPUL FETELOR FANTASTICE* Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv! |

Gabriela
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui kokiy fetele harnicute ...ptiu,abia am terminat cu cititu' ...mi-a amortit mana pe scroll,nu pe scrot **************************** Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
pai daca ai una bucata soacra in dotare
Gabriela
kokiy spune:
Soacra pentru mine nu exista ... e o materie vaporoasa, chiar si atunci cand suntem in aceeasi incapere ...acum sotul e la ea impreuna cu copii,eu nu vorbesc cu ea de vreo 8 luni![]()
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
violeta69 spune:
kokiy,tu ai sarit regula Craciunului?
cea cu "sa te impaci cu toata lumea"
....
poate la anu' care vine sa fie mai bine ![]()
Vio,mamica lui Mihnea
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui violeta69 offf,e greu.... insa eu daca...vb doar despre mine,daca nu ar fi fost fiul meu as fi fost in stare sa merg in genunchi pana la capatul lumii ca sa-l am.....incluziv sa citesc toate cartile din lume si sa fac toate mataniile.... sigur ca ai si tu dreptate,credinta e in suflet nu se demonstreaza prin cartile citite.... cauta sa faci ceva moderat,atat cat simti tu ca poti...in fond Dumnezeu stie cat poti,stie ce vrei,stie dorinta ta!(ma refer la cazul general ,nu la al trau in special).... si atunci cand iti doresti ceva cu toata fiinta ta,Universul insusi lucreaza la a-ti implini dorinta! totulo esa fii optimista si sa nu gandesti decat POZITIV! lucururile bune de aici vin... eu stiu ca o sa fie bine (am un glob magic si vad acolo tot) ![]() Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit *GRUPUL FETELOR FANTASTICE* Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv! |
Violeta, io nu-s asa!Eu am alta constructie, alt temperament.Repet CRED IN TOT CE ESTE SFANT si-mi doresc un copil, dar "sacrificii" de genul carti,matanii,jdemii de rugaciuni,bani dati la popi, mers in genunchi juma' de glob,nu-s de mine!
Dumnezeu stie ce vreau ,imi stie si voia si nevoia ,si voia Lui se va face,indiferent daca fac sau nu fac ceea ce scrie pe un topic sau in Cartile Sfinte.
Atata timp cat sunt cinstita in primul rand cu mine, nu fur ,nu omor, nu mint (prea des
Cred ca Dumnezeu ma incearca,atat !
Gabriela