Prietenie la plesneala - 2009 de motive de ras (6)
Raspunsuri - Pagina 13
violeta69 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gabriella1
Violeta, io nu-s asa!Eu am alta constructie, alt temperament.Repet CRED IN TOT CE ESTE SFANT si-mi doresc un copil, dar "sacrificii" de genul carti,matanii,jdemii de rugaciuni,bani dati la popi, mers in genunchi juma' de glob,nu-s de mine! Dumnezeu stie ce vreau ,imi stie si voia si nevoia ,si voia Lui se va face,indiferent daca fac sau nu fac ceea ce scrie pe un topic sau in Cartile Sfinte. Atata timp cat sunt cinstita in primul rand cu mine, nu fur ,nu omor, nu mint (prea des Cred ca Dumnezeu ma incearca,atat ! Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
hai ma ,ca nu te incearcaDD...nu vrea el sa vina(adica BB)...
ti-am mai spus eu.....BB inca cauta mamica lui,nu e decis
iti spun eu ca o sa te gaseasca curand ...ca ma uit in globul magic
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit *GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
kokiy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui violeta69 kokiy,tu ai sarit regula Craciunului? cea cu "sa te impaci cu toata lumea" poate la anu' care vine sa fie mai bine Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit *GRUPUL FETELOR FANTASTICE* Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv! |
De fapt eu nu-mi doresc sa ma impac...am mai facut-o de vreo doua ori(de dragul sotului),asa ca mai bine ma lipsesc ... io's din aia rea
si nu pot trece peste anumite chesti...Gabi ai grija de tine c-o sa fie bine

Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui kokiy
De fapt eu nu-mi doresc sa ma impac...am mai facut-o de vreo doua ori(de dragul sotului),asa ca mai bine ma lipsesc ... io's din aia rea si nu pot trece peste anumite chesti...Gabi ai grija de tine c-o sa fie bine ![]() **************************** Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
sure,daca nu io atunci cine?
vreau urgent reteta tort diplomat cu arsenic ptr soacra!
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
misha71 spune:
ieti ca s-o trezit si kokiyleasa!!! mai poti sa te mai misti de atitea sarmale si vin de Dragasani? ![]()
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
violeta69 spune:
citat din mesajul lui kokiy
De fapt eu nu-mi doresc sa ma impac...am mai facut-o de vreo doua ori(de dragul sotului),asa ca mai bine ma lipsesc ... io's din aia rea si nu pot trece peste anumite chesti...Gabi ai grija de tine c-o sa fie bine ![]() **************************** Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
soacra -soacra poama acra
lasa ca o sa fie bine...
eu ziceam sa ierti pt tine,nu pt ea...sa ierti nu inseamna neaparat sa o iubesti sau sa vb cu ea!
dar pt sufletul tau e mai bine....parerea mea

Vio,mamica lui Mihnea
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui misha71 ieti ca s-o trezit si kokiyleasa!!! mai poti sa te mai misti de atitea sarmale si vin de Dragasani? ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
ieti cine vorbea !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
violeta69 spune:
...sa revenim la lucruri "serioase" ![]()
eu n-am soacra sa ma bata la cap,in schimb mi-a dat DD un copil care ma cicale mai ceva ca o soacra!![]()
ca se existe un echilibru...totusi
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
gabriella1 spune:
stati c-am "fost" pana in Gaza...![]()
Gabriela
kokiy spune:
| citat din mesajul lui misha71 ieti ca s-o trezit si kokiyleasa!!! mai poti sa te mai misti de atitea sarmale si vin de Dragasani? ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
Pai de doo zile stau cu dansa'n transa
sunt terfelita toata... am scapat ca-i trimisei la soacra , altfel iar luam pulsul prin baie****************************
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
violeta69 spune:
| citat din mesajul lui gabriella1 stati c-am "fost" pana in Gaza... Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
pe ce canal?
Vio,mamica lui Mihnea