Prietenie la plesneala - 2009 de motive de ras (6)
Raspunsuri - Pagina 4
MadameBovary spune:
Ia, nu mai vorbiti de amante, cu eu mi-l stiu pe al meu si sigur se intoarce vlaguit din expeditie... 
I never fake ... sarcasm
andruskandu spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gabriella1
ms,ms ! ![]() ![]() buey,da' t n-ai inteles ca Patria si Plapuma sunt "amantele" ?! Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
Si Perna, si Perna.... la fel...
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
MadameBovary spune:
tu dai jos 2 kile in 2 secunde pentru ca ai fost conceputa in reactorul nuclear
!!! nu te mai lauda, ca iti pun
-ul inapoi, ba chiar un trib intreg daca sunt nervoasa rau ![]()
I never fake ... sarcasm
andruskandu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MadameBovary tu dai jos 2 kile in 2 secunde pentru ca ai fost conceputa in reactorul nuclear !!! nu te mai lauda, ca iti pun -ul inapoi, ba chiar un trib intreg daca sunt nervoasa rau I never fake ... sarcasm |
Gabriello, ai incurcat-o! Esti la mana Tantzei.
(Vrajitorul din Oz)
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
Andreea
lui
gabriella1 spune:
buey ,cica am fost facuta intre doua trenuri !
crec' tata voia sa fuga din tara
! el voia sa scape de Patria
si al meu numai la "picioarele" ei sta !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
andruskandu spune:
| citat din mesajul lui MadameBovary Gataaaaa, facui schimbarile. Gabrielo, te bagai sub plapuma, da' nu stiu cu cine, ca nu se vede... treaba ta, te descurci pe cont propriu de aici p.s. 600 de postari... moaaa, sunt tare!! I never fake ... sarcasm |
Io trecui de 1000 de postari... sac, sac, sac!
(Vrajitorul din Oz)
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
Andreea
lui
misha71 spune:
| citat din mesajul lui gabriella1 pot sa spun ba**-m*-a*? |
doar scoate-m*-a* poti
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
gabriella1 spune:
am o "carenta" de/ in gandire
si singurul meu neuron nu vreau sa-l pierd asa ca nu-l solicit prea mult (se cunoaste, nu? !
)
Mey, ia dati-mi voi o titulatura !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
misha71 spune:
| citat din mesajul lui gabriella1 am o "carenta" de/ in gandire Mey, ia dati-mi voi o titulatura ! ![]() Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
pai "membru" il poti inlocui cu "organu'" ca-i tot aia, iar "matur" cu "=virf de creion rupt" sau mai scurt: "rupt", deeeeeci: "organ rupt"
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor