Prietenie la plesneala - 2009 de motive de ras (6)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

m-o anuntat organu' ca adicatelea ce n-am stiut cand m-am maritat ca nu ma marit numai cu el? Cica mi-am luat pe cap toata MIRA !
Da' chiar am draci.Adica n-au avut timp romanii sa-si ia gatu' tot anu'? Adica de ce au tinut mortis sa se faca fleici asta noapte?

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Pune-i Tantzo pe hasta macar sa fie undercover (sau under-plapuma) sa nu ne trezim Doamne feri cu grade pe umeri si noi de la moderatori

Si apropos de moderatori, intro-baga-l si pe Mariusica la "Oaspeti de seama"

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1
bey,io anu' asta il vreau pe asta sau pe asta .
N-ai auzit ca ma pun pe prestat ? Ce voi hastea sa aveti bebei si io nu?

soro, ia veti ce urezi si doresti la altii, ca la mine astrele prevad scutece si maritis la orizont in 2009 si cine stie ce mai scapa maioru' si iese un pui de plutonier

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MadameBovary

soro, ia veti ce urezi si doresti la altii, ca la mine astrele prevad scutece si maritis la orizont in 2009 si cine stie ce mai scapa maioru' si iese un pui de plutonier

I never fake ... sarcasm

cica nu-s buni tablagiii ca au otita ca aud ploaia stereo pe table

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Gataaaaa, facui schimbarile. Gabrielo, te bagai sub plapuma, da' nu stiu cu cine, ca nu se vede... treaba ta, te descurci pe cont propriu de aici .

p.s. 600 de postari... moaaa, sunt tare!!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Tantzo! Articuleaza-i una la oaspete de seama, ca e mai multi acu'

Mergi la inceput

Tantzo ,tu in cate zile reusesti sa pui 100 grame si in cat timp reusesti sa le dai jos?

vb serios si chiar nu sunt deloc ironica.
Ma uitam pe topicul deschis de tine ,cu "grasutele" si tocmai ma intrebam de ce pana mea vrei sa slabesti.
Io cred ca ai o problema, cu capu' ,tu stiai?

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Citat:

Io? NICIODATA!! Bre, eu mi-s lata... ma extins pe orizontala si in adancime si nu da bine la organ, cu toate ca el ma cam place (mult) asa cum sunt acum, innebunit fiind dupa ditamai posteriorul meu . Daaaaar eu vreau ceva mai putin, ca asa sunt eu, mi s-a pus capsa si vreau sa mai dau jos... cu datul jos, uneori dau de pe o zi pe alta 300 de grame, alteori nimic. De regula nu dau mult, ca n-am cum avand in vedere regimul. Da' 100 azi, 200 maine si uita asa s-a dus kilu/saptamana!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Citat:

Gataaaaa, facui schimbarile. Gabrielo, te bagai sub plapuma, da' nu stiu cu cine, ca nu se vede... treaba ta, te descurci pe cont propriu de aici .

p.s. 600 de postari... moaaa, sunt tare!!

I never fake ... sarcasm

ms,ms !

buey,da' t n-ai inteles ca Patria si Plapuma sunt "amantele" ?!

Gabriela

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Io? NICIODATA!! Bre, eu mi-s lata... ma extins pe orizontala si in adancime si nu da bine la organ, cu toate ca el ma cam place (mult) asa cum sunt acum, innebunit fiind dupa ditamai posteriorul meu . Daaaaar eu vreau ceva mai putin, ca asa sunt eu, mi s-a pus capsa si vreau sa mai dau jos... cu datul jos, uneori dau de pe o zi pe alta 300 de grame, alteori nimic. De regula nu dau mult, ca n-am cum avand in vedere regimul. Da' 100 azi, 200 maine si uita asa s-a dus kilu/saptamana!

I never fake ... sarcasm

si io cum pana mea pot da 2 kile in 2 sec daca am o problema? si alea doo kile sa le pun intr-un an? pot sa spun ba**-..-?

Gabriela

Mergi la inceput