Prietenie la plesneala - 2009 de motive de ras (6)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Tanzto, am aflta ca nu esti surda (inca)da vaz bine ca nici cu dioptriile nu te incurci.
Bey, ti-am zis SA -MI SCOTI PARU' DIN DOTARE !

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

bai, da' faceti cu randul la suptul de vlaga, sa nu existe plangeri . si va rog eu, nu-mi trimiteti organu' la mama naibii 10 ani, ca atunci cand se intoarce ma gaseste la manastire.. cuminte si pioasa cum nu eram nici cand m-a expulzat mama din interiorul ei

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui misha71

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1
Ce timpuri mey Misha !

Ehe! Atunci imi sugea el mie toata vlaga

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Si supt-ai ramas !
Firicel de floare -albastra...floare de nu (- l mai ) uita

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Citat:

Tanzto, am aflta ca nu esti surda (inca)da vaz bine ca nici cu dioptriile nu te incurci.

Bre, da' eu nu umblu la d-astea, asta e opera lu' coana Misha si nu-mi permit sa trec peste cuvantul ei... vrei sa mi-l puna mie dupa aia?

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Citat:

Gabriela

Pai tu pe Gikanu nu l-ai vrut, borcan n'avem in dotare, epoleti nici atit, organu' e pe Patria, sintem in pana de emoticoane...

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Citat:
citat din mesajul lui MadameBovary

bai, da' faceti cu randul la suptul de vlaga, sa nu existe plangeri . si va rog eu, nu-mi trimiteti organu' la mama naibii 10 ani, ca atunci cand se intoarce ma gaseste la manastire.. cuminte si pioasa cum nu eram nici cand m-a expulzat mama din interiorul ei

I never fake ... sarcasm

M.B. te-a rugat mumot, mumot de tot Gabriella sa-i scoti paru' ala de-acolo... ai grija ca poate-l foloseste...

Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andruskandu

M.B. te-a rugat mumot, mumot de tot Gabriella sa-i scoti paru' ala de-acolo... ai grija ca poate-l foloseste...

La ce supta de vlaga e, nici nu-l poate ridica de jos

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Gabriela

Pai tu pe Gikanu nu l-ai vrut, borcan n'avem in dotare, epoleti nici atit, organu' e pe Patria, sintem in pana de emoticoane...

bey,io anu' asta il vreau pe asta sau pe asta .
N-ai auzit ca ma pun pe prestat ? Ce voi hastea sa aveti bebei si io nu?

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui andruskandu

M.B. te-a rugat mumot, mumot de tot Gabriella sa-i scoti paru' ala de-acolo... ai grija ca poate-l foloseste...[/purple][/size=3][/font=Georgia]

La ce supta de vlaga e, nici nu-l poate ridica de jos

Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

da' totusi eu iti propun asa:

sau

sau

sau
-- tre sa iti placa asta
sau