Prietenie la plesneala - 2009 de motive de ras (6)
Raspunsuri - Pagina 2
gabriella1 spune:
Tanzto, am aflta ca nu esti surda (inca)da vaz bine ca nici cu dioptriile nu te incurci.
Bey, ti-am zis SA -MI SCOTI PARU' DIN DOTARE !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
MadameBovary spune:
bai, da' faceti cu randul la suptul de vlaga, sa nu existe plangeri
. si va rog eu, nu-mi trimiteti organu' la mama naibii 10 ani, ca atunci cand se intoarce ma gaseste la manastire.. cuminte si pioasa cum nu eram nici cand m-a expulzat mama din interiorul ei ![]()
I never fake ... sarcasm
gabriella1 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui misha71
Ehe! Atunci imi sugea el mie toata vlaga ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |

Si supt-ai ramas !Firicel de floare -albastra...floare de nu (- l mai ) uita
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
MadameBovary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabriella1 Tanzto, am aflta ca nu esti surda (inca)da vaz bine ca nici cu dioptriile nu te incurci. Bey, ti-am zis SA -MI SCOTI PARU' DIN DOTARE ! |
Bre, da' eu nu umblu la d-astea, asta e opera lu' coana Misha si nu-mi permit sa trec peste cuvantul ei... vrei sa mi-l puna mie dupa aia?
I never fake ... sarcasm
misha71 spune:
| citat din mesajul lui gabriella1 Tanzto, am aflta ca nu esti surda (inca)da vaz bine ca nici cu dioptriile nu te incurci. Bey, ti-am zis SA -MI SCOTI PARU' DIN DOTARE ! Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
Pai tu pe Gikanu nu l-ai vrut, borcan n'avem in dotare, epoleti nici atit, organu' e pe Patria, sintem in pana de emoticoane...
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
andruskandu spune:
| citat din mesajul lui MadameBovary bai, da' faceti cu randul la suptul de vlaga, sa nu existe plangeri I never fake ... sarcasm |
M.B. te-a rugat mumot, mumot de tot Gabriella sa-i scoti paru' ala de-acolo... ai grija ca poate-l foloseste...
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
misha71 spune:
| citat din mesajul lui andruskandu M.B. te-a rugat mumot, mumot de tot Gabriella sa-i scoti paru' ala de-acolo... ai grija ca poate-l foloseste... |
La ce supta de vlaga e, nici nu-l poate ridica de jos
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
gabriella1 spune:
Pai tu pe Gikanu nu l-ai vrut, borcan n'avem in dotare, epoleti nici atit, organu' e pe Patria, sintem in pana de emoticoane... ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
bey,io anu' asta il vreau pe asta
sau pe asta
.N-ai auzit ca ma pun pe prestat ? Ce voi hastea sa aveti bebei si io nu?
Gabriela
andruskandu spune:
La ce supta de vlaga e, nici nu-l poate ridica de jos ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |

Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
MadameBovary spune:
da' totusi eu iti propun asa: 
sau
sau
sau
-- tre sa iti placa asta ![]()