Prietenie la plesneala - 2009 de motive de ras (6)
Raspunsuri - Pagina 19
misha71 spune:
Io-te Tantzo cum te prind fetele! Nu mai minti ca-ti creste nasul pina la "marimea naturala" 
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
violeta69 spune:
sau tu inveti asa in "taina" cand zici ca plimbi cateaua?!
hai, zi repede 
vrei sa iei carnetul inaintea mea...te-am prins vrajitoareo
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
gabriella1 spune:
distrabalatelor !![]()
dizmatatilor ! ![]()
am musafiri! 
(n-am nici un emoticon cu furia
)
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
MadameBovary spune:
Jur pe dotarea capitanului meu ca nici n-am pus mana pe vreo carte sau pe vreun test!!!
sa pice si sa i se usuce daca mint (si stiti bine ce mult tin eu la ea ... pardon, la el, la capitan, pe de-a intregul!!
)
I never fake ... sarcasm
MadameBovary spune:
Mi-am adus aminte : Gabrieloooo, despre ce titulatura vorbeai bre mai pe la mijlocul capitolului asta si te plangeai ca nu te baga nimeni in seama cu rugamintea ta cea 89.89 de fierbinte? ![]()
Intr-o alta ordine de idei, ma gandesc sa-mi schimb semnatura... dupa 600 de postari, parca s-a invechit. Am un teanc de "ziceri" din astea diverse, nu stiu pe care s-o aleg...
I never fake ... sarcasm
violeta69 spune:
aha,deci asa Tantzico!!
sa te juri tu pe ce are mai sfant capitanu'?
sau,ma rog,ce-oi avea tu mai sfant...daca e capitanu' tau!
mey,nici in gluma ca nu se stie ![]()
ca daca te juri pe capitanul alteia ...nu se pune ![]()
gabi,nu-i trimiti sa faca o plimbare?![]()
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
violeta69 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MadameBovary Mi-am adus aminte : Gabrieloooo, despre ce titulatura vorbeai bre mai pe la mijlocul capitolului asta si te plangeai ca nu te baga nimeni in seama cu rugamintea ta cea 89.89 de fierbinte? Intr-o alta ordine de idei, ma gandesc sa-mi schimb semnatura... dupa 600 de postari, parca s-a invechit. Am un teanc de "ziceri" din astea diverse, nu stiu pe care s-o aleg... I never fake ... sarcasm |
Tantza,ce te mai intrebi
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit *GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
misha71 spune:
| citat din mesajul lui violeta69 ca daca te juri pe capitanul alteia ...nu se pune |
Doamne! Bine ca am scapat! Gabitzo, pazea ca se da la capitanu' lu' matale!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
misha71 spune:
| citat din mesajul lui MadameBovary Mi-am adus aminte : Gabrieloooo, despre ce titulatura vorbeai bre mai pe la mijlocul capitolului asta si te plangeai ca nu te baga nimeni in seama cu rugamintea ta cea 89.89 de fierbinte? Intr-o alta ordine de idei, ma gandesc sa-mi schimb semnatura... dupa 600 de postari, parca s-a invechit. Am un teanc de "ziceri" din astea diverse, nu stiu pe care s-o aleg... I never fake ... sarcasm |
Cica nu mai vrea sa fie membru matur
MadameBovary spune:
Pai eu vreau sa ajut fata asta, sa-si gaseasca menirea in lume... nu-s ca voi egocentrista si REA!! ![]()
I never fake ... sarcasm