Prietenie la plesneala - 2009 de motive de ras (6)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Aaah, gata, am inteles ce-i cu titulatura. Si eu imi caut una deja nu o mai ajut pe ea ca sa ma ajut pe mine! atat a tinut bunatatea mea

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

fetelor,cucuietelor...io ma duc la somn
oricum azi am dormit toata ziua asa ca nu mai conteaza ca o sa dorm si la noapte...sau poate ca nu!(nu va speriati,ca ma uit la film....numai la sex va ganditi...obsedatelor)

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui kokiy

Pai daca Misha vrea pe Insula Fericirii,eu vreau in tara celor 10 negrii mititei,pe culmile orgasmului

Cu toti 10? Deodata?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui misha71

[quote]citat din mesajul lui kokiy

Pai daca Misha vrea pe Insula Fericirii,eu vreau in tara celor 10 negrii mititei,pe culmile orgasmului

Cu toti 10? Deodata?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

io i-am zis ca-i nesatula, da' ea se da dupa epoleti...

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

VA POFTESC LA CAPITOL NOU!!!!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput