Prietenie la plesneala - 2009 de motive de ras (6)
Raspunsuri - Pagina 18
misha71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kokiy Pai daca Misha vrea pe Insula Fericirii,eu vreau in tara celor 10 negrii mititei,pe culmile orgasmului ![]() **************************** Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
ietiti ce locatie si-a ales madam kokiyleasca!!!! Bey, da' nu te mai satura omu'. Te enerveaza soacra de o dai cu capu' de usa, dupe care te racoresti cu 10 negri mititei?????????
Maaaare e gradina....
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
misha71 spune:
Cum se face dragoste in 4 labe?
Una dimineata
Una la pranz
Si doua seara...
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
misha71 spune:
ce-i cu voi? v-a cazut netu'? ![]()
kokiy spune:
Sunam la www.youtube.com/watch?v=AL8hxy02hqs&eurl=http://ecou.biz/" target="_blank">interactive ...aveam cuvantu' pe buze ![]()
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
MadameBovary spune:
Decat 10 negrii mititei, mai bine unul in marime naturala!!
Unu' da' bun!!
I never fake ... sarcasm
misha71 spune:
| citat din mesajul lui kokiy Sunam la www.youtube.com/watch?v=AL8hxy02hqs&eurl=http://ecou.biz/" target="_blank">interactive ...aveam cuvantu' pe buze **************************** Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
si totusi...care era cuvintul?
misha71 spune:
| citat din mesajul lui MadameBovary Decat 10 negrii mititei, mai bine unul in marime naturala!! I never fake ... sarcasm |
care'i marimea "naturala" la tine?

violeta69 spune:
mie nu mi-a cazut netu' da' am cazut io la pat de atata ghiftuiala 
plus ca am pus 2 kile 
MB,mai ia-ti gandul de la negrii ...mititei....si pune mana pe carte ca te asteapta fetele sa le duci cu masina![]()
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
violeta69 spune:
stati asa ca eu am una cu Tantza...
zicea ca anu asta(adica ala de trecu) nu invata nimic.....acu' s-a terminat cu scuzele...veni anu' asta....deci?!
te-am prins cum iti sta gandul la prostii ![]()
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
MadameBovary spune:
Pai daca tot astept sa revina organu' si sa ma fericeasca!! Ce, crezi ca poate sa imi mai stea gandul acum la legistlatie? In conditiile date, cu epoleti si avansari in rang, legislatia n-ar face decat sa ma excite 
Misho, eu m-am lamurit cu marimea mea naturala... e tinuta bine si la adapost!
Bai, hai sa terminam si capitolul asta azi, ca daca tot ne-am pus pe treaba, macar sa o facem cum trebuie! 2 pagini si ne-am scos!
I never fake ... sarcasm