Comori de nov-dec 2004 (194)
Raspunsuri - Pagina 9
mariussimiuc spune:
Lily,condoleante!
Imi pare nespus de rau ca ai inceput anul in acest mod!
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
onitza spune:
DAMA, mama ei de raceala cand si-a gasit si ea sa apara!!!!! Ideal ar fi fost sa nu aveti parte de ea deloc, stiu! Imi place de tine ca esti optimista si ambitioasa si sper sa ai parte numai de realizari pe tot parcursul anului!!!! Pupam si baieteii tai frumosi David si Patrick!
Oana si Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
try spune:
Citat: |
"mami, ai nevoie de ajutor? daca ai nevoie sa imi spui, ca te ajut" |
Mirandolina, asa face si alex si de cand e la gradinitza. Eu cred ca ii invata acolo, nu-mi dau seama pt ca acasa n-am batut moneda asta destul sa zic ca s-a prins de la noi.
Iar cu examenul de soferi, nu-ti face atatea probleme, o sa-l iei. Ideea e sa nu faci greseli majore de tipul treci pe rosu, nu dai prioritate la pietoni etc. Mergi incet si roaga-l pe instructor sa te duca in zona de examen si sa te frece pe acolo doua sedinte. Te va ajuta enorm sa te familiarizezi cu zona. Si asta conteaza mult pt moralul tua la examen. Daca practici acolo in zona, n-ai cum sa pici examenul.
Onitza, sa-ti fie de bine vacanta, n-am retinut, ati fost singuri sau mai multe cupluri?
Iar cu “n-a fost sa fie acum”, ai rabdarica. Pana acum nu erati hotarati de nici o culoare si-acum vreti sa vina dintr-o data. O sa vina si natalie. Eu tocmai am aflat ca mai avem niste prieteni care or sa aiba al doilea copil (primul are vreo 10 ani). Si ea e deja in 5 luni (n-au spus pana acum, ea e mai superstitioasa) – asta a propos de diferente mari intre copii. Ambele perechi de nasi ai copiilor mei ai cate 2 copii facuti la diferente de 10 ani intre ei. Pe aici totusi nu e o asa mare raritate ca in Ro.
Miha, eu cred ca ei sufera, in sensul ca ii afecteaza toate aceste intamplari. Il simti imediat pe copil cand se screme sa planga si face totul doar de teatru, dar cand plang asa cu lacrimi mari si par afectati, eu cred ca intr-adevar sunt afectati, toate nimicurile pt noi, pt ei pot fi tragedii, unii sunt mai sensibili emotional sau pot trece prin perioade de sensibilitate si apoi isi revin. Da, uita repede, e adevarat si par ca nu-i afecteaza per global, dar eu cred ca undeva are o insemnatate.
Cat tine de bataie etc. eu cred ca deja nu mai face nici o diferenta prea mare ca tipi la copil de-l faci sa se sperie sau ca-l bati. Trauma poate fi la fel de mare pt ei si cand tipam la ei. Si eu tip la ei si imi ies din pepeni si devin foarte intransigenta, nu-mi place, dar pe moment e tot ce pot sa dau din mine. Asa ca nu mai conteaza daca un copil e batut sau nu, atat timp cat inlocuim bataia cu violenta verbala sau emotionala. Ambele forme de violenta lasa urme in sufletul lor. Cand va scriu aici mi-e ciuda ca nu ma pot controla mai mult in anumite momente, incerc sa renunt la tipatul la ei, dar inca mai am de furca.
V-am vazut si pozele, miria, paharele sunt foarte, foarte frumoase. Nu-mi vine sa cred ce par lung are Dami.
Mirandolina, frumos albumul pt Matei.
Imi pare rau de matusa ta, condoleante.
Andreap, de maine incepe si Alex patinajul, l-am inscris. Am fost si noi de 2 ori cu el in decembrie. In prima zi a fost foarte cooperant, desi fricos, e f fricos din fire la treburi de genul asta, nu-i genul de copi lcare sa cada si apoi sa se ridice de jos si sa continue. Daca e sa cada, refuza mult timp sa mai incerce. Cu toate ca n-a cazut (ca stiu cum e si incerc sa nu-l las sa cada) si cu toate ca a doua oara i-am luat cadru de invatat sa patineze, a doua oara cand am fost n-am reusit sa-l tin pe gheata mai mult de un semicerc de arena (si cand zic semicerc ma refer la unul din capetele rotunde ale arenei de patianj, nu la jumatate de curcuit de arena). Se tinea disperat de cadrul ala, plangea si imi zicea sa-l scot de pe gheata. Acum ca incepe orele cu profesor, sper sa reuseasca aia sa-l motiveze/incurajeze.
miria_cristina spune:
TRY - Multumesc frumos pentru aprecieri! Da, mi-e asa draga fatuca mea cu perisorul lungut! Si ea este tare mandra de el.
LILY - Condoleante ca stiu cum e !Restul nu mai conteaza orice as zice!
ONITZA - Tare frumos a fost, sunt sigura! Iar voi sunteti asa tineri si frumosi!
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
miria_cristina spune:
DAMA - Un An Nou vesel si fericit si sanatos!
FELIS - Servici usor! Si eu am inceput in forta. Astazi, cel putin, am crezut ca-mi crapa fata de frig. Dupa ce am venit acasa mi-a trebuit 2 ore ca sa ma incalzesc.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
monica-elizabet spune:
buna fetelor acum am reusit sa citesc din urma, nu am reusit sa vizionez pozele desi tare mult mi-aa dori dar am o lipsa acuta de timp
Mirandolina, Dumnzeu sa o odihneasca pe matusa ta si sa-i dea sanatate si putere mamei tale
andreap ma bucur ca Sara este bine, sper sa nu aduca Mariutza virusi de la gradi
iti multumesc de grija, abia astept sa ne vedem...te sun cum ne revenim nitel cu somnul :)
va pe toate si va doresc sanatate multa si voua si piticutilor
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
ionela roxana spune:
Lili condoleante ptr matusa; imi pare nespus de rau ca a trebuit sa incepe-ti asa anul!; fii optimista, trebui sa linisteasca apele; la socrii nu te mai gandi, lasai in plata lor, de restul Dumnezeu va avea grija, voi doi trebui sa fiti tari ptr puii vostrii, si totul o sa fie minunat; cu siguranta ai sa iei si examenul, chiar daca ai sa incepi sev, totul are sa intre in normal in cel mai scurt timp; te dulce pe tine si pe puii tai, si capul sus!!!
onitzoooooo frumosi porumbei; la cat va iubiti voi musai in cel mai scurt timp vinea ea Natalie sau Daniel;
fumoase locuri a-ti vizitat; sa va fie de bine mini-concediul;
Paulica este ata de dulce, cu ochii lui mari si negrii; mei, nebunaticilor, voi cand l-ati proiectat pe Paul v-ati gandit la fetita?; gata am inteles cu cine seamana, ochii mamei, iar trasaturile tatei; pupici dulci
try bafta lui Alex la patinaj; si eu vreau; ce bine de voi ca puteti sa ave-ti asa ceva, eu nu pot asa ceva, si Arisa isi doreste fff. mult
monicutzo te asteptam
FELIS spune:
va pup... tot de la servici... sunt aici de 2 ore jumate si deja satula de treaba...
Onitza... felicitari... la cat mai multe vanzari...
TRY... bafta la patinaj cu Alex...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
dulciuri
mancarica
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
monica-elizabet spune:
si bafta la gradi tuturor
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
Ele spune:
Noi astazi am fost la gradi la care o dam pe Denisa in Brasov. Treaba e toata pe "sub mana" am trecut prin vreo 4 intermediari si am ajuns la directoare. Asa ca azi am facut exudatul si copro si am umblat pe la medicul de familie sa ne dea la toti 3 ca suntem sanatosi. Dupa cum exudatul dureaza 3 zile o ducem de luni.
In rest eu inca imi umplu timpul cu margelele.
Jucariile mele
Elena & Denisa
NOI