Comori de nov-dec 2004 (194)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

inainte de a fugi cu fetele la baie, mi-am adus aminte de pozele lui mariussimiuc; mai ce dulce este Amira, la zapada; mai ales cand plange ea ca este rece zapada; si Robert ce grijuliu este el cu Amira; cred ca ii place muuuult la zapada; sa stii ca si Emily este la fel ca Robert, cum reacztioneaza el in anumite situatii; cred ca varsta este de vina, si mai este si faptul ca ei ne cunosc fff. bine ca parinti, ne "citesc" nemaipomenit gandurile si sufletul;
dulci de la noi

spune-ti ceva de putina altoire a puilor;
si la mine se frecventeaza destul de des aceasta indeletnicire; nu-mi place dar zau ca uneori simnt ca o iau razna, mai ales cu Arisa; are uneori un stil de te urci pe pereti, si nu numai in casa de te aude tot blocul, ci si de fata cu alti de-ti vine s-o strangi de gat; uneori stau si ma gandesc poate eu nu-i sunt potrivita ca mama, si o avea nevoie de alta mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Am reusit sa pun POZE CRACIUN LA MORENI si POZE EXCURSIE GRECIA DE REVELION

IONELA, multumesc de incurajari, nu stiu, am cam inceput sa imi dau seama ce diferenta mare de varsta va fi intre ei, dar asta e, sincer mai devreme nu stiu cat de pregatita as fi fost, dar Doamne-Doaemn stie cand sa vina, asta e clar! Pupici Arisei pe care eu o ador, desi nastrusnica , sa vezi ce domnisoara cuminte vei avea mai tarziu, iar pe Emily o pup de o albesc, seamana mult cu tine!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

salutare!
Ionela,da,mare noroc am cu mama,soacra....imi pare rau ca nu am luat-o de la inceput cu mine,sa pot sa ma 'desfasor' linistita.
Onitza,frumoase poze...v-ati rasfatat
Sara e bine azi,fara febra,muci sau stranut..sper sa nea dea voie sa facem vaccinul maine.
Maria incepe gradi..ma bucur pe de o parte,dar ma si gandesc cu groaza la virusii pe care-i va livra sora-sii
sa aveti o saptamana super si servici usor celor ce il incep maine..

BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Multumesc, fetele, pentru aprecieri!
Nu am foarte multa rabdare, din cauza asta, lucrez repede. Am facut vreo cateva seturi pentru aceste sarbatori si am fost tare fericita sa-i vad pe oameni apreciindu-le. Am gasit si-un magazin unde pun diverse modele si vad ce se cere cel mai des, iar antique-ul respectiv este unul cu pretentii pe b-dul Ion Mihalache, deci cine intra si cumpara stie sa aprecieze calitatea. Deja, am capatat experienta si in curand voi atasa seturilor si un certificat de calitate cu semnatura.

Am sa mai pun cateva poze cu Dami, care a fost in elementul ei zilele astea. De maine, incepe gradinita, dar am emotii ca nu stiu inc at timp imi va raci din nou.http://flickr.com/photos/14464962@N05/3167639996/

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Va pup pe toate... am vazut poze f frumoase... de la zapada ... pana la munti, manastiri si icoane.. si 2 porumbei care se iubesc tare mult... Onitza... tare frumosi sunteti...

Ionela-Roxana

O saptamana usoara... de acum nu stiu cat am sa mai reusesc sa intru...
Sanatate la puiuti

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
dulciuri
mancarica
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Salutare de la mare!

Nu sunt in cele mai bune toane...daca vestile rele de ieri nu v-au fost de ajuns, afati ca azi mi-a murit matusa cea mai draga, scumpa, speciala si apropiata mie stiam ca se duce, era bolnava, batrana, dar era cea mai cea!!! si era a mea!!!

Am facut slalom printre prieteni, ca sa vad cu cine las copiii cat trebuie sa merg cu mama la inmormantare (e sora ei cea mare; mama care azi ramasese intepenita in pat din cauza mijlocului)), dar pana la urma bunul Dumnezeu care are grija de toate a mutat funeraliile miercuri (din cauza de Boboteaza) si astfel sotul va lua de marti 2 zile de concediu si va sta cu copiii fara sa ma oblig la nimeni. De socrii nu vreau sa mai aud in urmatorii...50 de ani

Am vazut poze absolut minunate, Onitza calatoresc si eu alaturi de voi, chiar daca imaginar, iar locurile vizitate sunt superbe

Am vazut o pustoaica cu codite, ochi frumosi si chitara in manute...Dami chiar canta sau e de decor?

Am vazut Mihaita frumos cu ochi ca doi carbuni (acum stiu de la cine ii are) care isi cauta de zor cadourile de la Mos, am vazut dulciuri devorate in familie si am mai vazut ca gropitele in obraji sunt o trasatura de familie

ionela nu, sotul nu le-a spus nimic, si eu cred ca ar fi trebuit sa ia atitudine, mai ales ca e singurul lor copil si nu poti spune ca sunt extrem de ocupati cu ceilalti 10 nepoti
Am ales sa nu ii mai accept in viata mea, sa nu mai merg in vizita la ei (in febr va fi ziua ei), sa nu mai vb cu ei la telefon, evident sa nu mai apelez la ei cu copiii (chiar daca voi fi nevoita sa intru in medicale pentru asta) si cum se zice "cu tacerea ii frigi pielea" sper sa e vin de hac. Deocamdata sunt atat de suparata si inghesuita cu probleme mult mai grave, incat nu am timp sa o sun pe individa si sa ii mutumesc pentru atentia aratata. Cert e ca i-am pus sotului in vedere, ca daca o prind la noi, o arunc de la etajul 4 A tacut ca stie ce de necazuri avem acum, incercam si noi sa facem haz de necaz cum putem, se ne mai eliberam un pic din valtoarea de evenimente negre si poate o sa si vorbim pe tema asta...

va pup si in functie de timpul liber mai intru s avad ce faceti. Sa aveti o saptamana usoara!

Mergi la inceput

'Neata! Am dus pe Paul mai devreme azi la gradinita, am avut emotii ca o sa fie iar scandal la imbracat si o sa il ia pe "NU" in brate, dar n-a fost asa, a fost chiar foarte cuminte si la imbracat si pe drum, am vorbit ca doi prieteni, nu zic decat "Doamne, multumesc!!!!!!"

Azi am inceput si eu serviciul am de mers dupa produse apoi sa le trimit clientilor mai departe....apropo de lucrat de acasa, am o prietena buna care stia ca sunt angajata la firma noastra si aseara vorbeam de ziua de luni ca incepem iar serviciul, ei, cand i=am spus ca si eu am de lucrat/umblat, m-a intrebat: "dar ce? te-ai angajat?"...nu stiu de ce asociaza lumea lucratul de acasa cu "statul acasa"..in fine, eu stiu ca muncesc si e de ajuns pt mine.

MIRANDOLINA, mai imi pare asa de rau ca aveti un inceput de an tare greu, dar ia-o ca pe o incercare de la DUmnezeu si arata-I tu ca esti puternica, crezi in EL si sa vezi ca le va aseza asa cum nu te astepti! Condoleante pentru decesul matusii tale preferate, sa ne gandim ca e intr-un loc mai bun si ca va vegheaza de acolo, stie ca o iubesti si asta e cel mai important; incearca sa dai la spate neimplicarea bunicilor din partea tatalui si cred ca si sotul tau sufera, dar uite el se implica, isi ia concediu, asta sa te bucure ca el iti este alaturi, impreuna veti muta muntii, nu-i asa scumpa mea??? Eu sunt alaturi de tine sufleteste si pup comorile tale si pe tine dulce pe frunte sa prinzi putere.

FELIS, MIRANDOLINA, ANDREAP, multumesc de aprecieri!

O asteptam si pe PAXELA, cu poze si impresii din Italia!

TRY, tu cum mai esti???

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Buna la toata lumea... sunt la servici... am inceput in forta
Va pup pe toate...
ONITZA
MIRANDOLINA... imi pare rau de toate necazurile tale...Sa va ajute Dumnezeu si sa va dea putere

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
dulciuri
mancarica
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

FELIS, spor in continuare! Si eu am inceput in forta, am "trecut in condica" prima vanzare pe anul asta! La mai multe!

Pt cine a uitat sau nu stie, azi se tine post inainte de Boboteaza!

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

La Multi Ani cu sanatate multa si fie ca acest nou an sa va aduca numai bucurii si realizari!
Si...bine v-am regasit la acest forum, cu aceeasi copilasi, dar mai mari, sarbatoriti si fericiti, carora le doresc sa fie cuminti si sanatosi.

Noi am sfarsit 2008 si respectiv inceput noul an bolnavi lati...mai intai eu, cand eram cu mainile in cozonaci si sarmale ... cu febra mare si frisoane, apoi au luat-o de la mine si ceilalti...acum suntem mai binisor, dar inca tusitori, la unison.
Totusi am avut parte de sarbatori frumoase, cu un Mos Craciun in carne si oase (in persoana cumnatului meu) mult asteptat de David, dar de care nu a vrut sa se apropie la mai mult de 10 pasi cu toate ca-l ademeneau cadourile...Patrick nu a avut nici o apasare, singurul lucru care l-a astras ca magnetul la aceste sarbatori, au fost decoratiile si bradul...
Apoi Revelionul l-am facut tot acasa, si desi nu eram noi in mare forma, atmosfera si pregatirile au fost placute, aproape ca acasa.

David trebuia sa inceapa azi gradi, dar pt ca inca behaie serios si din cauza de zapada multa (un mare eveniment pt o tara ca Belgia) am decis sa prelungim vacanta cu cateva zile.

Eu ma pregatesc pt niste interviuri...vreau ceva mai mult pt acest an...de-acasa nu-mi iese mare lucru, ca sa nu mai vorbesc ca sufar enorm dupa socializare.

Felicitari si Cassandrei pt nastere, sa ai parte de un bebe sanatos si cuminte.

Am vazut la repezeala din pozele puse de voi si mi-au placut tare mult cele cu Amira si Robert la zapada, scufita rosie Diana, Damiana cu codite, Mihaita elegant si multe altele... Pupici la mezinii trupei, Eric de Fulgu si Elisa de Otilia, sunt frumosi foc de-mi fac pofta ... de bebel.

Sper ca voi reusi sa ma mai activez sa postez pe aici...desi de citit incerc sa o fac cat de consecvent imi permit momentele de liniste zilnice, cu scrisul cam greu.

Va pup si va doresc o saptamana cat mai frumoasa

Mergi la inceput