Comori de nov-dec 2004 (194)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

fetelor va doresc o zi buna

miria unde iti sunt pozele???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Aici! Aici!

A trebuit sa le micsorez.

http://flickr.com/photos/14464962@N05/3165196346/in/photostream/

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Stiu ca nu e chiar ce asteptati voi, insa abia acum mi-am facut timp sa ii fac un slide aniversar si lui Matei (ca fratele sau are deja) pe care va rog sa il vizionati www.youtube.com/watch?v=jtMB0KnXlaM" target="_blank">AICI, POVESTEA UNEI MARI IUBIRI

Si ca sa vedeti ca nu am stat cu mainile in san, am incarcat muuuulte poezii de la serbarea de gradi (de fapt pozele sunt si cu alti copii, ca sa le descarce mamicile lor).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Citat:
citat din mesajul lui ochi_verzi
Eheheee as veni si acu' mai mult sa va cunosc

Mihaela si Diana 22.11.2004

[/quote]

va asteptam.. oricand..

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
dulciuri
mancarica
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirandolina
felis nu mi-ar fi trecut prin cap sa ornez asa salata de beof...e clar ca sunt anti-talent

Nu esti antitalent.. doar it mai trebuie cate o idee.. rastul vin pe parcurs
AndreeaP.. bine ati revenit

dulciuri
mancarica
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

Aici! Aici!

A trebuit sa le micsorez.

http://flickr.com/photos/14464962@N05/3165196346/in/photostream/

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Superbeee!!!
Deci in copilaria ta faceai desene frumoase. Eu complet pe langa la desen.

Jucariile mele

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Miria, Lili, Felicia voi nu aveti somn noaptea?? Ce cautati la orele alea pe dc?? Ca imi inchipui ca Ionela e din cauza fusului orar noaptea pe forum.

Jucariile mele

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ele

Miria, Lili, Felicia voi nu aveti somn noaptea?? Ce cautati la orele alea pe dc?? Ca imi inchipui ca Ionela e din cauza fusului orar noaptea pe forum.

Jucariile mele

Elena & Denisa
NOI

Bantuiam... ca la 12,30 noaptea mancasem cartofi prajiti, ochiuri, si friptura... apoi pe net si un serial... vreo 2 episoade... am emotii... mi-e groaza ca incep serviciul si o iau cu stresul de la capat Aveam de lucru si acasa... dar pur si simplu am zis "maine"
Miria ... superb pictate sunt paharele...

dulciuri
mancarica
pozele noastre,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Salutare! Multumesc fetelor pentru calduroasa intampinare!

Incerc sa pun si eu cateva poze, pana diseara poate reusesc, am si ceva treaba, sa vad cum le impac. Azi am sosit de la Moreni, suntem franti de la atatea drumuri, dar una peste alta s-au cam terminat.

FELIS, ne-am intalnit cu Alina (contabila) la revelion, ne-am bucurat. Stiai ca ea si sotul danseaza ffff bine???? Adica se potrivesc la dans, sunt nemaipomeniti.

ANDREAP, sanatate Sarei!

Am mai vazut poze cu Robert si Amira la sanius, tare frumosi amandoi pe sanie!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Buna seara!

Miria ti-am admirat cu mare interes creatiile
AI MARE TALENT!!! si in primul rand stai bine cu rabdarea!!!
n-am fost buna niciodata la desen, desenam niste oameni de credeai ca sunt extraterestrii, dar acum fetele ma pun sa le desenez, si culmea ca ma lauda, iar Arisa cred ca ma mosteneste la talent, ptr ca tata-su sta bine la acest capitol!;
Damiana imi vine sa o mananc ce frumos ii sta cu codite;ai o fata superba, care seamana cu tati leita(tu unde ai fost la proiect?), dar se pare ca la ochi iti seamana, asa-i?; rochita de la rev a Damianei mi-a placut f. mult
sa fiti sanatosi, si sa va bucurati din plin de printesa voastra!!!

ochi verzi mai ai sa la batranete pe cine te baza!; Diana are sa stea numai dupa tine si numai langa tine; este bine ca te pricepi sa o atragi in fel si chip langa tine, nu fortat, ci cu lucruri care pe ea o atrag fff. mult; cred ca nu ii place sa stea o clipa, ii place actiunea; tu semeni fff. mult cu mama ta; si la tine ca si la Miria, fata seamana cu taticu; tu nu semeni cu fratelo mai deloc, sau mi se pare; ce sa mai zic de Bianca, care seamana leit cu fratelo; spunemi daca dau gres; fetele de rev. au fost in plina actiune, frumoase foc, si este bine ca se au una pe alta; fratele nu-si mai doreste altul?; ele or sa fie ca doua surori, dar cred ca sunt firi putin diferite, gresesc?; sa va aduca numai bucurii fatuca voastra!!!

felis frumos flacau ai, si ce te mai ajuta el la curateniel; ce frumos ii sta la costum

ele vreau si eu la tine acolo; intodeauna mi-a placut la munte, si na ca n-am avut parte sa stau in zona de munte; ce frumos trebui sa fie la voi; ai si tu niste opere de arta de nu se poate; tine-o tot asa!!!

onitza sa va fie de bine mini-concediul, si nu fi trista in privinta sansei cu samburelul, next time; lasa lucrurile sa decurga in voia lor; distrativa acum cat mai ave-ti timp, cu unul singur va descurcati voi, cu doi fff. greu

andreap si voua sa va fie de bine concediul; draga mea esti un om fff. norocos cu mama ta; auzi tu sa vine cu trenul sa stea cu Sara ca tu sa te distrezi, pai a mea nu venea in veci, ba ma mai si blosgorodea la telefon sa vin acasa cu fata; multa sanatate Sarei

mirandolina imi pare rau ce-ati patin cu mama ta, si mai ales nu-i inteleg pe socrii; dar sotul tau nu le-a spus nimik;
of,of,of multa sanatate mamei tale;
nu stiu cum ai facut albumul lui Matei, dar imi place mult

fetelor mi-ati facut pofta (ochi verzi, ele, miria); cred ca ma apuc de crosetat, margele, vad eu, dar ma mananca rau palmele, si simnt ca vreau sa fac ceva, inafara de ; nu stiu ce anume, dar ma gandesc yo

astazi ca sa ma simnt mai usurica dupa atatea mancaruri, am alergat cu fetele, pitita si prinselea, asa cum o faceam cand eram copil; m-am simtit extraordinar!; mai vreau

va dulce si va doresc o zi fumoasa
ptr. cele care maine incep serv. va doresc sa-l incepe-ti cum stiti voi mai bine, sa fie cu dreptul

Mergi la inceput