Comori de nov-dec 2004 (194)
Raspunsuri - Pagina 10
nov-dec2008 spune:
Sunt Otilia, am uitat ca-s logata asa si prea tarziu mi-am dat seama.
Nu prea mai am timp, Ana parca mai mult vrea sa ma joc cu ea.
Dama, ma bucur sa te vad pe aici, m-am tot gandit la tine ca esti printre putinele persoane despre care stiu ca au nascut normal dupa cezariana, chiar am vrut sa te abordez pe PM sa imi spui parerea ta.
Ioana, bai indragostitilor ce poze faine aveti, ti-a placut in Grecia, numai citind comentariile tale mi-am dat seama ce entuziasmata ai fost de acele locuri. Presimt eu ca vine si Natalia in curand, nu fii stresata.
Mai stiti ce suparata eram anul trecut pe vremea aceasta, tocmai imi venise dupa ce ma abtinusem sa beau sampanie la revelion si imi intarziase cateva zile. Dar uite ca dorinta de la miezul noptii mi s-a indeplinit si sunt cu bb in brate .
dama spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nov-dec2008 Dama, ma bucur sa te vad pe aici, m-am tot gandit la tine ca esti printre putinele persoane despre care stiu ca au nascut normal dupa cezariana, chiar am vrut sa te abordez pe PM sa imi spui parerea ta. |
Cu mare placere, ma poti aborda pe orice cale vrei tu...PM, chiar si pe mess(ID amduminica)... si cum ne prindem, sporovaim pe tema asta sau altele
Onitza, frumoasa Grecia, chiar si iarna...sa va fie de bine sejurul, se vede c-a mai intetit flacara ...cat despre bebe, asculta aici la baba...vine cand nici nu gandesti, deci ... no stress.
Try, patinaj, ce frumos...si eu as incerca cu David...dar cum inca behaim la greu, cred ca isi strang astia acareturile si nu mai gasim nimic. Desi la cele -10° din ultimele zile, poate mai avem o sansa, pe vreun lac
Mirandolina, condoleante pt matusa ta draga. Acum 2 ani, noul an mi-a adus si mie o suparare de genul asta prin moartea bunicii mele dragi ... dar apoi a urmat o mare bucurie in acelasi an...asemenea iti doresc si tie, un bine care sa compenseze suferinta asta.
andreap spune:
Salutare!
Try,ce bine ca poti sa-l dai la un instructor..oare in Buc o exista asa ceva?iti dai seama.eu nu stiu,ea nu stie..suntem Pic si Poc pe patinoar
Monica,si eu te astept...ti-am trimis nr.de mobil pe PM..
Otilia,cum te descurci cu fetele?Ana ce zice?BBlusa e cuminte?ce de intrebari pun..da' sunt curioasa..mie una mis epare ca nu mai reusesc sa-i acord Mariucai atentia dinainte de Sara....si eram curioasa cum faci tu sa impaci pe toata lumea.
Dama,sanatate multa
Sara e bine,fara febra,tuse sau rosu in gat..Maine facem in sfarsit(sper!!!) vaccinul de 6 luni.Mariuca merge la gradi si sper sa tina virusii doar ptr.ea..Ieri mi-a tras o sperietura..s-a trezit la 11(am trezit-o eu,de fapt),am plecat la medic,apoi la intoarcere a luat-o somnul in masina..acasa a continuat sa doarma pana la 18!!!!!ea care nu mai doarme de muuuuult la pranz si oricum nu atat!am crezut ca mor...azie OK,probabil a fost numai oboseala acumulata la munte.
in rest suntem bine.eu incerc sa slabesc is nu reusesc deloc....
ptr.maine LMA tuturor Ionilor si Ioanelor
BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
miria_cristina spune:
LA MULTI ANI, IOANA, IONICA SI NUMELOR DERIVATE DIN ION! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati din plin de Sf. Sarbatoare!
ELE - Hai, sa te mai intreb o data. De unde ai facut rost de scheme pentru bijuurile pe care le faci? Stiu ca margele si ate si guta si sarme se iau si de pe net si de prin tot felul de mercerii, ca am prietene care fac de ani de zile chestia asta. Doar ca este au terminat arte plastice si lucreaza in fondul plastic unde nu e nevoie de model, ca au invatat ele in scoala cum se fac. Deci, lasand dibacia mea la o parte, tu cum ai facut rost de ele? Daca este un secret nu insist, desi am gasit site-uri cu explicatii pe net, dar in engleza si franceza, iar modelele erau adevarate opere de arta. Mie imi trebuie ceva mai simplu, in caz ca mi-as face vreo cateva perechi de cercei colorati pentru vara.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Otiliav spune:
Andreea, deocamdata fac bine ca e mama cu mine (sotul a plecat azi, acum e pe drum). Dar de la 1 februarie Ana nu mai merge la gradinita pana in august. Si merge greu treaba cu actele Elisei, sunt mari sanse sa nu putem pleca pe 31 ianuarie cand am biletele de avion. Si atunci sa vad cum scot parleala singurica cu amandoua fetele. Mie mi se pare ca Ana cere mai multa atentie ca inainte si vrea musai sa faca ceva cu mine. Puzzle merge sa fac cu ea cand alaptez, eu pe canapea, ea langa mine si puzzleul in fata noastra pe masuta. La fel si daca vrea sa coloreze sta labga mine pe caanapea. Dar sa vezi ce haios stau cu Elisa la san pe jos ca sa fiu cu Ana la omuletii ei sau la masuta de Lego.
Iar asta mica vrea sa creasca repede mare, tocmai seara cand e Ana acasa si vrea sa ma joc cu ea se gaseste si Elisa su suga din ora in ora, a luat 1 kg peste greutatea de la nastere, a facut falci si creste vazand cu ochii.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre
mariussimiuc spune:
citat din mesajul lui miria_cristina LILY - Condoleante ca stiu cum e !Restul nu mai conteaza orice as zice! |
Am vorbit cu Lily si azi trebuia sa plece spre Bucuresti!
Va multumeste din suflet pentru vorbele bune,au ajutat-o mult!
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
citat din mesajul lui miria_cristina LA MULTI ANI, IOANA, IONICA SI NUMELOR DERIVATE DIN ION! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati din plin de Sf. Sarbatoare! |
Multumim!
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ionela roxana spune:
buna dimineata
un nou inceput de an, cu dreptul copilasilor la gradi sau la scoala
noi maine incep scoala, si alte activitati ince-incet le incepem si re-intram in normalitate; ; nu prea are chef Arisa, dar n-are ce face; sa vezi balamuc maine
celor ce poarta numele Sf Ion Botezatorul!
si muuulta voie buna
Otilia si rabdare de fier; asa era si la mine acum 4 ani
onitza spune:
OTILIA, DAMA , multumesc! Dadadada, flacara a fost reaprinsa!
La Multi Ani cu bucurie Ioanelor, Ionilor, Ionelelor!!!!
OTILIA, Vlad a plecat inainte? Am crezut ca va intoarceti toti in Romania. Imi dai emotii cu actele ELisei, auzisem eu ca sunt fffoaaarte inceti norvegienii dar parca sunt enervant de inceti, daca intri un pic in ei, eventual sa ii stresezi zilnic cu telefonul, oare te ajuta cu ceva? Ce ma bucur ca e cumintica Elisa si papa foarte bine! Bravo!!!!!!!
ANDREAP, ce bine ca s-a insanatosit Sara! Tinem pumnii sa reusesti sa ii faci vaccinul si sa fie bine dupa!!!!
TRY pupam pe Alex, poate ne faci o surpriza si ne arati poze cu el pe patine, asta cand se va mai obisnui el si cu instructorul si e degajat. O sa mai dureze putin si e normal, nu mi se pare usor, eu cred ca m-as vedea mai mult in fund decat in picioare !!! N-am patinat niciodata pe gheata!
Pupic
Oana si Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
Otiliav spune:
celor care serbeaza astazi, sa fie sanatosi si norocosi!
Ioana, nu trebuia sa venim impreuna, el are scoala azi [:D. si petrecere frumoasa azi!
Cat desprfe intrat in ei nici o sansa, sunt un numar intr-o lista, cand imi vine randul atunci se ocupa de caz.
Ionela, stiu mai ca tu esti mama eroina, nici ajutoare nu ai avut.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre