Comori de nov-dec 2004 (194)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

IONELA, de cand n-ai mai fost in tara? Si cand te gandesti sa revii?

OTILIA, poate ies actele totusi la sf lunii! Doamne ajuta!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Salutare!

Felis, multumesc de link, ca v-am gasit usor asa, nu a mai trebuit sa intru sa va caut...

Sper ca a-ti avut cu toate sarbatori frumoase si ca a-ti intrat cu "dreptul" in noul an..
Am vazut poze frumoase cu copii fericiti, parinti plimbareti (apropos Onitza, LMA pt. ziua de azi!), seturi de margele super... (Ele, mi-ai facut "pofta" de astfel de actiuni.. intr-o vreme faceam si eu dar din ceramica, piele si paste fainoase vopsite.. ceva mai hippy...)
Cand, Doamne, mai aveti timp de asa ceva..ca mie imi zboara minutele si orele .. efectiv nici nu realizez cum e iar ora 22...si eu nici sa-mi spal parul (de ex.)nu am resuit.
Cred ca sunt o foarte proasta organizatoare a timpului meu liber...
Eu cand apuc sa fac o mancare mai deosebita sau un tort e sarbatoare!
Si asta in conditiile in care nu lucrez pana seara.
Va admir pe cele care reusiti!
Mie copilul asta imi termina tot timpul liber.

Noi am fost cam in miscare continua cele 2 saptamani libere. Mosul a fost generos in special cu Iris..care a primit pe langa jucarii, hainutze .. si patine si echipamnetul de ski. Asa ca au trebuit incercate.. bien ca e frig si avem si zapada...
Sportiva de fiica-mea ne-a lasat masca la ski.. din prima s-a descurcat foarte bine, si e foooarte incantata. Nu vrea sa foloseasca betele, isi tine echilibrul f. bien si fara. Singura problema a fost urcatul la deal.. caci nu am indraznit inca sa urcam cu ea cu teleski-ul.
Cu patinele nu a avut deloc probleme, a tras cateva trante la inceput.. dar rapid s-a obsinuit.. in fine, experienta pe role a ajutat-o in mod sigur.

Nu v-am povestit insa de serbarea de la gradi.. pe care am pregatit-o si asteptat-o cu emotii... mai ales ca ea lipsise cu o sapt. inainte de serbare, din cauza bronsitei.
Am plans de suparare...
Iris isi stie bien poezia, stia bine si programul... dar s-a detasat complet acolo. Serbarea a fost tinuta la Teatrul de papusi din BM, pe o scena, cu microfon... copii frumos aranjati..bradutz, Mos.. de toate!
La programul comun nici macar nu a avut chef sa se ridice de multe ori de pe scaun... apoi cand i-a venit randul sa-si spuna poezia.. s-a dus spre microfon fatzaindu-se si zambind ca un fotomodel.. in asa fel ca toata sala aia plina cu ca. 50-60 de oameni radea in hohote.
Apoi a spus primul vers si s-a oprit.. speriata parca de rasetele din sala. A stat in fata microfonului gata-gata sa izbucneasca in plans... nu-si mai amintea probabil ce trebuie sa spuna. Desi educatoarea incerca s-o ajute. Cand s-a dus la loc.. la fel.. mersul ala impleticit..
in fine.. un fiasco.
Cand sa danseze dansul fulgilor de nea.. ea, cu fustele in cap.. parca era la Moulin Rouge... sau Crazy Horse..
Tare suparata am fost pe ea.. mereu trebuie sa iasa din normal. Toti ceilalti s-au comportant normal si si-au spus poeziile frumos, cu reverentele de rigoare.. a mea.. in schimb a facut sala sa rada.
o sa pun filmuletz, s-o vedeti...
Si cu patinele am un filmuletz, trebuie doar sa le incarc.
Plus muuulte poze de la Craciun si alte iesiri.

Oti, ma bucur sa citesc ca sunteti bien si ca Elisa creste. Sper sa-ti rezolvi repede actele.. caci inteleg ca te intorci in RO.
E firesc sa fie Ana asa...dar o sa treaca si asta..
De multe ori cand Iris ma solicita atat de mult si de des, ma gandesc ca vor veni si vremuri cand abia o sa astepte sa ma vada plecata de-acasa...asa ca ii acord acum atentia mea, atat cat o cere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Scriu rapid ca fug de la pc...La multi ani!! petru Ioana noastra draga.

Jucariile mele

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ele

Jucariile mele

Elena & Denisa
NOI

Adica eu????????? sper ca eu!!!!

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Citat:
citat din mesajul lui onitza

Citat:
citat din mesajul lui Ele

Jucariile mele

Elena & Denisa
NOI

Adica eu????????? sper ca eu!!!!

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Pentru tine era iubita urarea dar daca m-ai luat la intrebari mi-am amintit ca era si Ioanadu..deci LMA pt toti cei care isi sarbatoresc azi ziua numelui .

Jucariile mele

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Iar imi face probleme PC-ul de-mi vine sa-l arunc nu alta….
Dar pt ca stiu ca avem multe fete si fetite, si poate si cativa baietei/soti care isi serbeaza azi onomastica, va urez tuturor La multi ani, frumosi si fericiti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

baiatul meu drag SILVIU-IONUTZ

ONITZA

IONELA-ROXANA

IOANA DU

Si la toti cei care mai poarta numele de Ion sau Ioana si derivatele lor

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
dulciuri
mancarica
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Citat:
citat din mesajul lui danette

Salutare!

Felis, multumesc de link, ca v-am gasit usor asa, nu a mai trebuit sa intru sa va caut...

Dana & Iris (23.11.2004)

Iris
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ec3308a723edb8d95146b&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iris - 2 ani

N-AI PT CE...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
dulciuri
mancarica
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

ELE, multumesc ...eu eram un pic curioasa daca sunt eu "Ioana noastra draga" ...recunosc ca m-ai facut sa ma simt ca "intre prieteni".

Si pentru ca si eu iubesc totii IONII nostri , asa cum ma iubeste ELE pe mine , am sa urez fiecaruia din listuta asa cum merita:

IOANA MARIA!

AMIRA IOANA

IONELA ROXANA

SILVIU IONUT

IOANA CRISTINA

IOANADU (bre, te-am sunat azi da rnu te-am prins :( )

SABINA IOANA

AMINA IOANA

Sa fiti sanatosi, sa va bucurati, chef mare, prostioare, ca aveti voie azi!!!!

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

LA MULTI ANI, IOANA, IONELA, IONUT,...!

Mihaela si Diana 22.11.2004

Mergi la inceput