Comori de nov-dec 2004 (194)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Miria,imi pare tare rau..poate ar fi bine sa ai un inhalator in casa si in caz de urgenta sa te invete un medic ce solutii sa-i pui.si eu i-am facut Sarei inhalatii ci diverse subsante,printre care si adrenalina,salbutamol,ventolin..dexametazona a facut injectabil.sanatate multa la toti
Otilia,off..ce spaima..scuza-mi ignoranta..ce-i CPR-ul ala???..eu nu am patit asa ceva,numai de 2-3 ori a vomitat cand era mai mica si ma gandeam..daca nu eram langa ea?se putea ineca..off..de aceea si acum dorm cu Sara in camera..aseara ma gandeam sa dorm cu sotu'..dupa 5 minute la mine in pat a inceput sa scartaie..m-am mutat la loccresc ele..
Roserb mai traieste????
Onitza,da,Sara e copia fidela a Mariuca(si chiar mai rau) in ceea ce priveste mancarea...daca insist,vomita tot!parca-i un pelican si tine macarea in gusa..apoi o varsa exact cum a inghitit-o..asa ca prefer 5 linguritze in burta decat 15 vomitate!asta e...
noi azi avem o petrecere la o Ioana mica..o voi lua si pe Sara,asa ca sper sa nu fie nimeni bolnav pe acolo..oricum azi noapte la 4 ii scoteam mucisorii ca abia ami respira..si asta in conditiile in acre nu a iesit decat joi putin afara,maxim 1 ora....mare diferenta intre fetele mele:Mariuca super rezistenta,pana la 1 an nici nu a stranutat..Sara la 5 luni facea bronsiolita....
un WE super la toata lumea

BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

miria dumnezeu a facut o minune si te-ai trezit sa fii alaturi de fata ta; Doamne dar nici nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi putut intampla; cred ca intepeneam langa ea nu alta;
sanatate multa si ave-ti maaare grija de voi; acum ave-ti grija cu tati, dar ceea ce cred ca tu si cu Dami sunte-ti mai sensibile, sistem de imunitate f. slab, iar tati mai rezistent?

si ale mele cucuiete sunt fff. diferite; Arisa cand ii este rau face un tambalau de numa`, o aude tot blocul; cand vomita iti vine sa-ti iei campii, tipa si urla, deci se manifesta GROAZNIC; nu ai cum sa nu-ti dai seama ca ii este rau, are un stil de a se manifesta in asemene situatii; Emily este precum Damiana, tace si BUF; acu` o vezi ca topaie si alearga, iar peste un min. o vezi vomitand; tace si face; nici un sunet nu scoate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

'Neata! Sa aveti o duminica frumoasa in familiei, alaturi de cei dragi!

MIRIA, cum mai e fata???

A fost cineva in IOR de curand? Stiti daca e zapada de tras copilul cu sania ???? I-a cumparat ieri tac-su, o ditamai sania, si nu m-as baga sa o car dupa mine cu tramvaiul daca nu stiu sigur ca e zapada in parc.

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ANDREEA - Avem aparat pentru inhalatii in casa. Dar nu il folosesti fara sa stii ce are. Initial am crezut ca a inghitit ceva pentru ca a debutat brust in toiul noptii, Toata ziua fusese vesela, cuminte, mancacioasa, se culcase fara probleme sau temperatura....Acuma ii fac inhalatii cu ser efedrinat, dar la indicatia medicului.
Ce stii de inhalantul de a farmacie? Uleiul ala volatil de se pune in ceai sau baie si il respiri. se pune in aparat? Eu stiu ca da, dar mai intreb ca nu strica..

ONITZA - Fata e binisor, desi mai face temperatura si nu mananca.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Fata, e mai bine, aseara iar mi-a facut temperatura mare, dar in rest, e binisor. Nu prea are chef de mancare.
Eu, insa, sunt varza.
Cred ca va trebui sa-mi iau un medical sa pot sa-mi revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

MIRIA... sanatate multa Damianei...

Onitza...imi lipseset o cafea... in compania ta mi-a palcut si mie citatul si mai ales MORALA...

Paxela nu mai da nici un semn..

Ionela-Roxana... sunt diferiet fetele.. pai... sa simti ca ai doua

Otilia.. te cred ca te-ai speriat... Tare ne mai panicam noi... Bine ca s-a terminat cu bine...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
dulciuri
mancarica
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andreap
Onitza,da,Sara e copia fidela a Mariuca(si chiar mai rau) in ceea ce priveste mancarea...daca insist,vomita tot!parca-i un pelican si tine macarea in gusa..apoi o varsa exact cum a inghitit-o..asa ca prefer 5 linguritze in burta decat 15 vomitate!asta e...
noi azi avem o petrecere la o Ioana mica..o voi lua si pe Sara,asa ca sper sa nu fie nimeni bolnav pe acolo..oricum azi noapte la 4 ii scoteam mucisorii ca abia ami respira..si asta in conditiile in acre nu a iesit decat joi putin afara,maxim 1 ora....mare diferenta intre fetele mele:Mariuca super rezistenta,pana la 1 an nici nu a stranutat..Sara la 5 luni facea bronsiolita....
un WE super la toata lumea

BOTEZ SARA
Noiembrie2008

Andreea... pofta mare sa aiva Sara si multa sanatate la fete..

dulciuri
mancarica
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Felis
Miria,la asta ma gandeam si eu,sa ai aparatul si de acum,daca mai e cazul,sa-l folosesti..adica daca mai apre aceesi situatie.sa speram ca nu va fi..normal ca nici eu nu-l folosesc fara indicatiile emdicului.dar de acum,daca mai tuseste,stiu ce sa-i pun.nu mai astept sa ajung la medic,incep aerosolii.
noi avem un we linistit..Sara in continuare fara pofta de mancare.Mariuca la desene,la jucat..nimic deosebit
we placut in continuare

BOTEZ SARA
Noiembrie2008

Mergi la inceput

Andreea... pai e relax, nu?.. mai ales ca e duminica...

Onitza... nu mai zici nimic?

dulciuri
mancarica
pozele noastre,

Mergi la inceput

ANDREEA - Poate imi dai si mie niste cantitati pe care le stii deja si le-ai folosit. Eu daca n-am folosit pana acum decat ser efedrinat si ulei volatil, nu prea stiu si chiar mi-ar fi de folos.

Mergi la inceput