Comori de nov-dec 2004 (194)
Raspunsuri - Pagina 16
onitza spune:
Pofta mare Sarei!
FELIS, nu ma mai lasa Paul la calculator , ma uitam si eu la niste tricotaje interesante.......dar la 8 incep sa il pregatesc de culcare, a fost foarte obositor azi. ..am fost si in IOR cu sania.
Oana si Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
onitza spune:
Ce liniste pe-aici! Sau sunt eu azi prea "vorba lunga saracia omului?"
PAXELA, cum mai sunteti? V-ati odihnit?
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
miria_cristina spune:
PAXELA - Sa va fie de bine plimbarea! Se vede ca v-ati simtit bine. In ce localitate ati mers?
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Ele spune:
Buna dimineata!
Miria am inceput de intamplarea cu Dami si dupa de tine.
Sanatate multa la amandoua.
La noi trebuia sa fie azi prima zi de gradi la Brasov dar am amanat-o pe maine. E plecat sotul sa imi ia o masinuta pe undeva prin tara si pe gerul asta noi nu ne miscam cu autobuzul. Sper daca mi-o ia sa o si folosesc ca stau degeaba cu permisul ala.
Cu crizele astea tre sa ne punem in miscare amandoi ca altfel e grele.
Paxela mama ce frumosi sunteti!!! Deliuta cu ochelarii aia e mortala.
Jucariile mele
Elena & Denisa
NOI
onitza spune:
Salutare! Azi am reusit sa il duc pe Paul la logopeda. Pentru a doua oara imi exprim respectul si admiratia pt modul de lucru al doamnei Betiana ( e si dansa forumista), s-a speriat un pic la inceput , Paul era in blocaj, nu voia sa vorbeasca deloc, dar cu rabdare si prin joc, a reusit sa scoata cateva cuvinte de la el. Cred ca era si un pic emotionat, la cum l-am simtit eu. SItuatia nu e foarte roz, se pare ca are blocaj psihic, datorat observatiilor care i se faceau de mama, tata si bunica (mama lui MIhai). A zis ca asta e cea mai mare greseala. Ne-a dat tema pt acasa si ne=a chemat in fiecare luni , ora 11,00 sa il vada individual. Am tras un ger de nu va spun, dar ma bucur tare mult ca am reusit sa ajungem. PAul tuseste de ieri , sper sa nu mai intrerupem sedintele, chiar vreau sa ma tin de program.
Sambata mergem la teatrul tandarica, la "Cei trei purcelusi", ora 11,00, cine mai vine????
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
Ele spune:
Citat: |
citat din mesajul lui onitza Salutare! Azi am reusit sa il duc pe Paul la logopeda. Pentru a doua oara imi exprim respectul si admiratia pt modul de lucru al doamnei Betiana ( e si dansa forumista), s-a speriat un pic la inceput , Paul era in blocaj, nu voia sa vorbeasca deloc, dar cu rabdare si prin joc, a reusit sa scoata cateva cuvinte de la el. Cred ca era si un pic emotionat, la cum l-am simtit eu. SItuatia nu e foarte roz, se pare ca are blocaj psihic, datorat observatiilor care i se faceau de mama, tata si bunica (mama lui MIhai). A zis ca asta e cea mai mare greseala. Ne-a dat tema pt acasa si ne=a chemat in fiecare luni , ora 11,00 sa il vada individual. Am tras un ger de nu va spun, dar ma bucur tare mult ca am reusit sa ajungem. PAul tuseste de ieri , sper sa nu mai intrerupem sedintele, chiar vreau sa ma tin de program. Sambata mergem la teatrul tandarica, la "Cei trei purcelusi", ora 11,00, cine mai vine???? Oana si Paul Constantin (28.11.2004) PUIUTUL MEU, PAUL Varsta Paul |
Ioana detaliaza putin in ce consta tema de casa.
de ger ce sa mai zic eu...cred ca de mai bine de 2 sapt noaptea scade sub minus 20, iar ziua maxima e minus 12.
Jucariile mele
Elena & Denisa
NOI
Otiliav spune:
citat din mesajul lui onitza Salutare! Azi am reusit sa il duc pe Paul la logopeda. Pentru a doua oara imi exprim respectul si admiratia pt modul de lucru al doamnei Betiana ( e si dansa forumista), s-a speriat un pic la inceput , Paul era in blocaj, nu voia sa vorbeasca deloc, dar cu rabdare si prin joc, a reusit sa scoata cateva cuvinte de la el. Cred ca era si un pic emotionat, la cum l-am simtit eu. SItuatia nu e foarte roz, se pare ca are blocaj psihic, datorat observatiilor care i se faceau de mama, tata si bunica (mama lui MIhai). A zis ca asta e cea mai mare greseala. Ne-a dat tema pt acasa si ne=a chemat in fiecare luni , ora 11,00 sa il vada individual. Am tras un ger de nu va spun, dar ma bucur tare mult ca am reusit sa ajungem. PAul tuseste de ieri , sper sa nu mai intrerupem sedintele, chiar vreau sa ma tin de program. Sambata mergem la teatrul tandarica, la "Cei trei purcelusi", ora 11,00, cine mai vine???? Oana si Paul Constantin (28.11.2004) PUIUTUL MEU, PAUL Varsta Paul |
Ioana, m-ai pus pe ganduri. Ca fara sa vreau si eu o corectez uneori, desi stiu ca ar trebui ca eu sa continui sa folosesc un cuvant spus corect iar ea sa si-l insuseasca in timp.
Dar ei reactioneaza in moduri diferite cand sunt corectati. Ana cand avea 2 ani si ceva spunea bacsa in loc de "basca" si atat a stresat-o sotul ca a inceput sa bazaie .
In schimb acum, tot sotul, i-a spus ca daca nu pronunta corect Madagascar nu-i pune filmul. Si s-a ambitionat si a spus corect pana la urma, acum le da lectii papusilor ei sa spuna corect, pe silabe si dupa aceea intreg cuvantul.
Dar ea se grabeste sa vorbeasca nu ca nu poate pronunta bine, se lauda ca vorbeste mult dar face si greseli de pronuntie.
Sper ca si Paul sa treaca de faza de inhibare si sa prinda curaj!
Ca tot suntem la capitolul acesta.
Nu stiu cum sa-i explic ca atunci cand ma refer la Elisa si-i spun bb, e corect sa folosesc "lui bb", ea ma corecteaza ca-i fetita si trebuie sa spun "ei", am debusolat copilul.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre
Otiliav spune:
citat din mesajul lui paxela hai ca am reusit sa pun si o parte din poze pt cine vrea sa piarda timpul aici Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , |
N-am timp de pierdut dar nu ma pot abtine .
Ce papusica frumoasa este Delia, aici, aici .
Ce ochelarii Deliei.
Mai, mai si ce va iubiti voi doua aici .
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre
onitza spune:
ELE, e vorba de exercitii de suflat(suflam in trompeta, cu fluierul), gimnastica fono-articulatorie (de ex: il manjesc cu cioco pe buza de sus sa duca limba spre nas), ex de dezvoltare a auzului fonematic :imitam animalele.
Diagnosticul pt Paul este: mutism electiv (blocaj psihic). O sa citesc pe net despre asta, dar cand ma eliberez un pic.
OTILIA, ce dragalasa cred ca e Ana cand se joaca ea cu papusile si le corecteaza!!
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul