Puiuti de randunici 2008! (177)
Raspunsuri - Pagina 8
Simo27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Am uitat sa va spun ca dimineata, dupa ce l-am imbracat frumos si l-am parfumat ![]() ![]() Si "una tare"...a primit mimonixul de la cineva o sticla de sampanie cu foite de aur (cica 23 K) ![]() ....adica aurul pluteste in lichid, ca sa ma intelegeti ....ce e asta , se bea sau ce, ca doar v-am povestit ca pe vremea mea nici capsule pentru sifon nu se gaseau Eu as incerca sa mi-o pun la gat, sa moara manelistii de ciuda ![]() Simona,mamica de Teo (15 ani) si Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze |
!Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
tuchita spune:
Am uitat sa va servesc cu o cana de vin fiert!
Luati si beti!
Nu si fetele care sunt deja la cura! Eu mi-am promis solemn ca de marti ma duc la aerobic din nou, pana la ziua Surubelului tre' sa fiu mamica model!
Naty, felicitari pentru succesul culinar!
Si plasturi cu nicotina pt randunoi!
Andreea, vezi ca si pofta te ingrasa, asa ca mai bine nu mai te uita la poze zilele astea!
Mimo, cum mai foite de aur in sampanie? si cand termini de baut ce faci cu ele? spargi sticla, le duci la bijutier si faci penita la stilou??
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
Simo27 spune:
Nicol,off!nu stiu ce sa-ti zic de supozitor!rau nu are de ce sa-i faca!saracuta de ea!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
Simo27 spune:
Cata,eu cred ca se beau si foitele alea
!asa ar fi normal![]()
tuchita spune:
Nicol, sigur ca poti sa ii pui Novocalmin ca sa ii treaca durerea! desi mie mi se pare cam ciudat sa ii fie atat de rau de la dinti!
gatul ei cum e? poate o fi cazul de antibiotic...
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
tuchita spune:
| citat din mesajul lui Simo27 Cata,eu cred ca se beau si foitele alea Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002, si de SAMUEL -1 martie 2008 |
Stiti bancul ala din Cel mai iubit dintre pamanteni?
cu omul care se kk ce manca?
Nu ma pot abtine, sorry....mananci aur,te.
aur, Doamne ce fericire la fundul cuiva!

Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
tuchita spune:
hai ca iar am baut, iar am limbarita!

Mimo, ar trebui sa nu-ti zic ca eu la 15 ani beam coniac cu cola in rockoteca, nu?
Bine ca aveam voie doar o data pe luna!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
Simo27 spune:
eu am baut un pahar de sampanie de copii
!era nepotu pe aici si au desfacut sticla de sampanie cu piersica si mi-au pus si mie un pahar.bun![]()
Maia37 spune:
gundinde- da...sa acumulezi e usor dar de dat jos e problema.Acum sunt motivata ca alaptez inca dar la vara la mare la soare nu mai vreau sa arat asa cu celulita...
Naty- al meu sot a facut azi un an de cand s-a lasat de fumatsi ar fi trebuit sa-i fac un tort...mare.
Ce pregatiri ai facut si tu 
Simo-
mimonix- ce tare ai fost...cu sticla de gat...
Mihaela, mamica Andreei
(5.09.1994)si a lui Vlad Constantin
(29.02.2008)
http://family.webshots.com/album/565553696LqJomD
nicol_conte spune:
| citat din mesajul lui tuchita Nicol, sigur ca poti sa ii pui Novocalmin ca sa ii treaca durerea! desi mie mi se pare cam ciudat sa ii fie atat de rau de la dinti! gatul ei cum e? poate o fi cazul de antibiotic... Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008) |
Cata , nu cred ca are asa mari probleme de la gat, cand a vazut-o dr acum 2 zile a zis ca e doar rosu si eu cred in continuare asta ca nu are febra decat max 37 cu 8 care o tine de vreo saptamana , ca si greva foamei de altfel ,combinata cu kk moale. Plus ca se vad clar cand deschide gura 3 dinti sus unul langa altul care parca mai au doar cat o pojghita sa sparga gingia...offff...cat or mai tortura-o ,ca-mi ajunge de 2 zile de cand sufera mititica.Abia astept sa se termine.
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)