Puiuti de randunici 2008! (177)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Buna seara,

Stela, sa-ti traiasca nepotelul, sa fie sanatos, necolicos si sa doarma bine. Sa ne pui poze.

Am fost la Sorcova cu baiatul si a facut 300 ron, maine mergem sa si-i cheltuiasca...

Sunt restanta la poze, dar nu in totalitate, am vazut dimineata inainte sa plecam pozele lui Mimo de la Craciun! Ce frumos ai aranjat sufrageria Mimo! Mi-a placut mult, mult! Si Craciunelul mic superb!

Si pozele lui LUny de la club, mai fataaaa, arti excelent, de fapt, amandoi sunteti niste frumosi. Si succes maxim in noaptea asta cu nealaptatul, o sa va iasa pana la urma. Trebuie sa nu cedezi si Muffa va accepta pana la urma...si nu cu scandal mare, o sa vezi. Iti tin pumnii sa iasa bine.

Si am mai vazut poze frumoase de bebe Sean, e un super baietel, foarte, foarte frumos si fotogenic. Iar mamica experta in pozat.

Acum ma intorc sa vad Ursuletul de sarbatori...

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Sufletica si Gurita!

Mergi la inceput

Nicol, ce rau imi pare ca va chinuiti asa cu dintisorii, offff tare greu trebuie sa-ti fie!Sper sa sparga repede gingiuta sa treaca chinul puiutei mici.

De luni, 5 ianuarie intru si eu la dieta, nu mai tine..., am si eu ca si Neli, 61 kg si trebuie sa ajunga la 50-52 cum aveam inainte de sarcina.

Sufletica si Gurita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Si "una tare"...a primit mimonixul de la cineva o sticla de sampanie cu foite de aur (cica 23 K) ....adica aurul pluteste in lichid, ca sa ma intelegeti ....ce e asta , se bea sau ce, ca doar v-am povestit ca pe vremea mea nici capsule pentru sifon nu se gaseau
Eu as incerca sa mi-o pun la gat, sa moara manelistii de ciuda

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

esti crimiiinaaalaaaaa!! daca iti atarni sticla de gat, chiar ca esti cea mai cea, cicalacacichicea ar trebui facut si filmat!! am vizionat si , iar Vladul arata super cu vesta, om serios, nu gluma!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Gata, baiatul face nani Nu stiu cum sa va explic dar azi mi-a fost un drag de el toata ziua , l-am pupacit de l-am albit
A trecut prima zi din 2009 deja O Doamne! Dar nu s-a terminat inca vacanta, asa ca inca nu lacrimez Ma duc sa vizionez traditionalul film cu familia , obicei instaurat de cand a venit vacanta Sper sa nu adorm ca eu totusi am fost "de veghe in vasc" toata ziua . In fine, nu ma culc pana nu-mi fac si eu mea culpa ca si eu sunt restanta la vazut poze ....si pana nu-i dau un pup apasat lui Nicol care sufera asa tare , sa dea Dumnezeu sa iasa odata toti dintucii aia si sa se linisteasca fata
Tuchi hahaha, vodoo zici ...ptiu,ptiu...nu mama, asa l-am luat cu acu-nfipt...zic ei pe ambalaj ca sare acul in afara cand e friptura gata...noi am lasat-o mai mult, ma rog!
Idee de afacere pt Ariel si Ursulica...am primit de la cineva un set de bavetici de unica folosinta Super idee, se gasesc si la noi si nu stiu eu ? Ca daca nu, faceti-va importatori ca sigur se vand
Si cum bine zicea cineva ...salutari si La multi ani! pt Cleme, Blankar,Elara, Varuna,Ali Bia parca trimisese un SMS , si alte randunele scumpe la vedere !Sanatate multa Olgutzika si Sofiei un pup pe barbita
Gata, film sau nani...ce-o iesi Noapte buna!

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

nicol imi pare rau ca e tot asa fata...sigur sunt dintii, mah?..si Mufa maraie de zile intregi, dar nu asa urat..
clau..sper sa iasa ceva la noapte, vad ca deja Liviu a inceput cu figurile si-s un car de nervi

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Noapte buna va zic si eu, vise frumoase!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Plecati la nani toate...eu abea la 8 m-am trezit
E bine ca daca sunteti mai plinute inca va placeti....eu nu...asta e problema...dar facem noi ceva....moca gabor devenim

cris 8
lunitze

www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

sunt aici!

Luny mi-e rusine sa pun poze cand te vad pe tine!
mi-am propus si eu sa merg la aerobic si sa ma mai abtin de
la dulciuri!
de rev am stat acasa la nasa avand in vedere ca nasul a murit
in aprilie numai la masa s-a stat
am mancat si am beut ceva bacardi
Eric a fost tare cuminte a dormit de la 9 la 9 dimineata,
tot mai bine doarme
am vizionat si eu pozici de Mimo,Ursuleata si Luny
eu o sa pun de acasa poze
pusi

Mergi la inceput

Noapte buna Tuchi!
Plec si eu la nani , sa aveti somn usor si pui nefrichiniti.
Luny, succes, astept dimineata la cafea raportul, ai incredere ca pana la urma o sa mearga intr-un fel sau altul. Trebuie insistat cu biberonul...
Nicol, si tie o noapte linistita iti urez, sa doarma bine puiuta mica si sa scape de durerile de gingie.
Mimo, vizionare placuta la film sau somn usor, dupa caz!

Sufletica si Gurita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

am uitat sa va intreb unde e Sovi?
Nicol sanatate lui Antonia

Mergi la inceput