Puiuti de randunici 2008! (177)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

hello! noi iar la ai mei, cu sorcova! multumim ptr complimente
am admirat poze cu ursulicul, haios tare!..avem si noi ciorapii in dungi, inalti si care nu cad din picioare, ca majoritatea!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Pana se incarca niste poze hai sa fac si eu niste urari speciale ca trece ziua si de la o vreme sunt cam intarziata
La multi ani Tuchitzu' Ionel nascut de Sf Vasile
La multi ani Vasilici si Vasiloi
Sa cresti mare si sa fii sanatos si cuminte nepotel de Stela iar mami sa aiba recuperare rapida si usoara
La multi ani copilasi nascuti intr-o zi de intai
La multi ani Vladutz de Bubu (sa fiu eu prima care il pupa ca poate primesc o bucatica de tort din ala bun bunut

Sa ai pofta Simo la tortulete, bine ca anul nou nu ti-a adus niciun vizitator cu care sa le imparti
Luny felicitari pentru distractie si pentru look
La multi ani ursulet
Tuchi Teo a fost cu noi intradevar, pana la urma nu are decat 15 ani unde sa se duca?Felicitari Sebaceu margaret!
Clodute la multi ani fata draga, vad ca anul trecut a plecat cu tot cu lacrimile tale Duca-se!
Si acum datoriile mele si cateva marturii ale zilei de azi
curcan umplut
alba ca zapada
prima zi din 2009, de aici

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

una scurta!
Multumesc de urarile adresate randunoiului, si nu e ziua lui de nastere, il cheamaIOAN-VASILE! Nu radeti ca am ras eu destul!

mai am de vazut pozele ursilor, dar dupa ce o culc pe Ilincuta! Sebul doarme deja, musafirii au plecat!
Mimo, eu la 15 ani am fost la un bairam la o coleg, si am suferit din amor toata noaptea dupa un baiat frumos care nu ma baga in seama!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Luny arati super de tot!
Gudinde,sa se puna-sa se puna,ca mai e loc!si iti trimit o felie de tort cu cioco
Naty,ma bucur ca Socrela ti-a degustat mancarurile si ca le-ai incantat papilele gustative tuturor!succes lui Ingi!sa dea DD sa il tina!
Oana,abia astept sa vad ce tortulet faci
Blanka,Cleme,Valentina,Maia,Clodet-!sunteti scumpe la vedere
Adriuta,lasa ca recuperezi,incet si fara graba!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

aoleu am uitat sa zic de Ursulet cel frumusel!mi-a placut mult poza cu -Bunicul cu cei 3 nepotei-
Simo-Mimo,e drept ca nu am avut musafiri,dar am impartit din torturi la mama si la sora-mea!dar,mai am un pic pe fund

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca dimineata, dupa ce l-am imbracat frumos si l-am parfumat , m-am pupat cu el sub vasc
Si "una tare"...a primit mimonixul de la cineva o sticla de sampanie cu foite de aur (cica 23 K) ....adica aurul pluteste in lichid, ca sa ma intelegeti ....ce e asta , se bea sau ce, ca doar v-am povestit ca pe vremea mea nici capsule pentru sifon nu se gaseau
Eu as incerca sa mi-o pun la gat, sa moara manelistii de ciuda

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

am vizionat si povestea cu cei 3 ursuleti, foarte frumosi si cuminti!
Mimo, Acul ala rosu infipt in pieptul curcanului nu e voodoo, nu?

Imi place de mor cum ii sta lui Vlad imbracat asa! oare eu de ce nu-i cumpar copilului o vesta?

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Simo-Mimo,acum m-am uitat si la poze:curcanul si praji arata tare bine,iar pe Vladut il pap cu camasuta si vestuta lui!de mic e meloman
(dupa cum se vede treaba ,inca mi-e foame)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tuchita

una scurta!
Mimo, eu la 15 ani am fost la un bairam la o coleg, si am suferit din amor toata noaptea dupa un baiat frumos care nu ma baga in seama!

A, deci fata mea e cuminte, inca mai are sanse Singura neregula semnalata e ca pe nesimtite si nebagate de seama si-a pus un paharoi de sangria pe care l-a baut TOT ...la miezul noptii era imbujorata cum n-ai vazut si ii luceau ochii Bine ca era cu noi

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

A inceput din nou calvarul .Mi se rupe sufletul cand o aud, a ragusit de atata plans. Credeti ca am vreo sansa sa-i mai ia din durere daca i-am pus un supozitor Novocalmin? Are ceva daca i-am pus desi nu are febra?

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput