Cine a (mai) dormit de Rev?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gemenii_08 spune:

SALVE PENTRU NOI ESTE PRIMA NOAPTE DORMITA DE TOTI PATRU FARA INTRERUPERE DE LA ORA 2 LA 7 SE VEDE CA BAIETILOR MEI DE 9 LUNI LE PLACE NOUL AN SAU SI-A FACUT EFECT PLIMBAREA PANA LA BUNICI,CA SA TRECEM IMPREUNA IN NOUL AN MARY FLAVIO SI MATEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns batool67 spune:

Si eu am dormit pe la ora 4....nu am deschis tv, nu m/a interesat. Am citit asta am facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

sotul azi noapte a fost de serviciu,asa ca am fost acasa doar cu copiii,codrin de 7 luni si cris care are 4 ani.codrin a adormit pe la 23,iar cris a stat pana pe la 1,ne am uitat pe balcon la focul de artificii,ne am pupat,l am pupat si pe codrin,apoi ne am culcat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

si noi pe la 12:30 nani. Alexia a adormit la 23. Am incercat noi sa o tinem pana la 12 dar era tare mofturici. Asa ca eu si tati ne-am retras, la 12 am papat o felie de tort, ne-am imbratisat, pupat matza mica si apoi nani.

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

S-o ajutam pe Alexia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

si noi nani pui. la 12 am luat paharele si am mers la bebe in camera sa o pupam, a deschis ochii, s-a uitat la noi si s-a culcat la loc.(n-aveti somn mei parinti? ) si la 2 si noi la nani. la multi ani

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Noi ne-am culcat la 2,30. Eram varza dar abia pe la 1,30 am inceput sa mancam. Alessio era asa de agitat....ne iese dintzucul. Si a prins si el ora 12,00. Ne-am uitat la artificii...am ascultat pocnitorile cu , curiozitate.Cand ai un bb...de-acum e cam greu sa stai toata noaptea treaz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Eu am adormit impreuna cu Dimitri la 22:30. La 00:00 a venit sotul si l-a adus si pe Alexei langa mine. Mi-am urat cu sotul, am pupat baietii si m-am intors pe partea cealalta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

si eu , si eu..........tot acasa....

"pt. mine televiziunea e cel mai bun mijloc de culturalizare: cand cineva deschide tv-ul imi iau o carte si plec in alta camera "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

La miezul noptii am iesit pe balcon la artificii,apoi am culcat-o pe Alexia pe 00.30.La 01.00 Andy murea de somn asa ca l-am pus in pat,mi-am pupat husbandul de noapte buna si la somn

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Si eu, adica si noi am dormit, poate pentru prima data de cind ma stiu. Noi am culcat copiii pe la 10 fara ceva, dupa ce am mincat impreuna o masa de seara obisnuita, apoi la 10 a picat sotul, eu m-am uitat la un film pina pe la 1 si apoi am adormit. Abia astazi am avut o masa festiva sa-i spun asa... si am sarbatorit trecerea in noul an toti cinci, fiecare in felul lui si mincarea si bautura lui. A fost asa de relaxant!!!

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput