Cine a (mai) dormit de Rev?
Raspunsuri - Pagina 3
doinabita spune:
Si noi am dormit la Revelion, de la 3 ...caci la tv nu prea era ce sa te tina treaz...si asa ca nu e primul an cand dormim de Revelion........
Doina Bita
catya spune:
Noi am dormit la unu .Eu si flacaul meu de 8 ani.Am rezistat noi putin dar pe la unu ni s-au inchis ochii.Fata mea deja era adormita iar sotul nu mai zicavind munca a doua zi.
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cait Si eu l afel.De fapt pe la 23h30 ma luase un somn de nu mai puteam dar totusi am zis sa rezist pana la 12 si dupa accea la somn si cu asta basta..Se duse si revelionul. Cait Home is where heart is... |
Si pe mine ma luase un somn pe la 11pm... am iesit la o tigara afara (ca de cand s-a nascut Victoria nu mai fumam in casa) sa rezist inca o ora si la 12:02am eram in pat!
_
Victoria Isabella
http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02
Marox spune:
Ha, ha! Noi batem recordul...ne-am culcat pe la 10!!! La 12 ne-au trezit pocnitorile si chiuiturile, am inteles ca am trecut in 2009, ne-am pupat si ne-am intors e partea cealalta. Eram la munte si toata ziua pe pirtie...ce sa mai, eram frinti! Seara pe la 7 am admirat artificiile si ne-am intors la hotel (1.5 km) pe jos, cu viscolul-n fata. Si cum a doua zi la 9 copiii trebuiau sa fie la scoala de ski, cea mai buna idee ni s-a parut culcatul devreme. Ce sa spun, niciodata n-am mai fost asa odihnita pe 1 ianuarie!
aidaciolac spune:
Si noi am dormit ...
Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
dalina2x2 spune:
si noi am dormit, de pe la 1, cand ne-am pus cu totii la nani...
Asa facem de trei ani, de cand am nascut. Si nu-mi pare rau! Sunt cele mai placute revelioane... ever! (Probabil pana o sa mai simt si eu nevoia de "o gura de aer"... Dar, deocamdata, mi se pare mai placut alaturi de puii mei si de soata decat sa racnesc si sa ma rup dansand mai stiu eu pe unde...
sorinsonia spune:
Da, eu am dormit.... singura, pentru ca nu sunt casatorita, iar baiatul a fost la parintii mei.
StMihaela spune:
Si eu cu sotul am dormit. Tare bine.
Dar la 12 ne-am trezit, am baut sampanie (de copii) cu copii si parintii, ne-am pupat etc si ne-am bagat iar in pat
mmiihhaa spune:
Ma alatur si eu grupului de mamici care au petrecut revelionul acasa...Carmina mea are 9 luni si nu am putut pleca,am vrut sa mergem in Pita Sfatului sa-l vedem pe nea'Base'dar nu a fost Carmina de acord asa ca...s-a trezit insa la 23.59 si i-am urat La multi ani!"in direct".Am adormit pe la 2.00.
zfcristina spune:
Noi am papat toti pe la 23:00, la miezul noptii am iesit pe strada sa vedem artificiile si sa ne pupacim cu vecinii si la ora 1 eram in pat.
Cristina , mami de cei mai frumosi si iubiti copii de pe pamant