Rahova sau apropiere (51)
Raspunsuri - Pagina 5
MIRCLAU spune:
buna dimineata fetelor
hai mai VIO ca m-ai facut sa plang,da asa e,numai o mama poate stii...multi lui mihnea sa-i treaca si lasa ca pune-ti voi altul,din cate stiu eu ca am avut si eu o vecina care a patit-o cu dintele nu cred ca il imbraca acum,cand ajunge copilul la maturitate,dar asta era mai demult,acum cu tehnicile astea,poate se rezolva
MONICA inca nu mi-au trecut dar mai am putin ,ati ajuns?
fetelor eu azi ma duc la dr sa ved samburelul sau samburica si de emotii l-am si visat azi-noapte pe dr
VICKY nu mai dai nici o cafeluta nimic? sau chiulesti?
va pupic pe toate si va doresc o saptamna minunata
MIRELA mami de andreas nazdravan si graviduta 7+
preda_vicky spune:
.
Vio, imi pare rau pt. dintisorul lui Mihnea. Recunosc ca si Dani le are pe-astea, cu saritul dintr-un pat in altul, uneori am senzatia ca e ori maimutica, ori iedut, ori cangur, ca prea sare prin casa.
La noul after e f. bine, oricum el o place pe d-na, ca e calma, nu tipa si nici nu vorbeste tare (ca la el tot tipat inseamna). Mai nou, il doare burtica dimineata si i se face greata, de emotii. Ca daca da test si nu stie, ca daca greseste ceva si-l cearta d-na? E un copil super-sensibil, de asta am preferat sa-l mut aici, ca au si psiholog si lucreaza cu ei.
Sambata mergem cu scoala in excursie la Azuga. Abia astept, sunt si eu copil si vreau cu saniuta.
Monica? Cred ca a ajuns...
Mirela, sa treaca greturile.
fetele, sa aveti o saptamana minunata.
http://community.webshots.com/user/viki39
violeta69 spune:
'neata!
saru'mana de incrajari!
dar tot sunt trista ....incercam sa ne gandim ca se va rezolva cumva!
Mire bafta multa sa-ti vezi samburelul ce vrei tu sa fie si sa fie sanatos
Vicky,ma bucur ca mergeti la sanius...e fain sa mergi cu copii,am fost si eu anul trecut si mi-a placut!
pup copilas sensibil
fetele celelatle sunt in concediu?
ve pup pe toate
Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
anangel_lexi spune:
Buna tuturor si la multi ani! un an nou cat mai bun!
Am revenit si noi sambata noaptea din concediu. Din pacate 3 sferturi din concediu l-am petrecut in casa pentru ca Maria a facut o viroza urata, cu tuse puternica, mucozitati multe in gat, febra... Asta e si motivul pentru care nu v-am mai sunat pentru intalnire. Imi cer mii de scuze, dar nu am avut ce sa fac. Am tot sperat ca-i va trece, am fost cu ea la 2 spitale in toiul noptii, ne-au dat niste siropele dar ea e in continuare bolnava. Sper sa scape cat mai curand de tusea asta ca doarme tare prost noaptea.
In rest ne-am simtit foarte bine acasa, nu as mai fi plecat...
Inca o data imi cer scuze ca nu m-am tinut de promisiunea de a ma intalni cu voi, nu luasem in calcul posibilitatea ca fii-mea sa se imbolnaveasca. Greseala mea...
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Alinutzaa spune:
Buna seara
Lexi , imi pare rau de Maria ca a fost si este bolnavioara. Sper sa treaca repede. Si cu intalnirea lasa, ca ne intalnim cu toate data viitoare cand vii. Mai importanta este Maria!
Saru' mana mult de urarile de Craciun si Anul Nou. Nu ti-am raspuns la mesaje ca am avut telefonul busit, si mesajele am reusit sa le citesc abia dupa anul nou.
Vio ufffff, imi pare rau de dintisor! Sper sa se poata repara cat mai repede.
Vicky te invidiez pentru sanius! Nu m-am mai dat cu sania....de nici nu mai tin minte de cand. Distractie placuta iti urez de pe acum.
Mirela aiiiiiiii, ce emotii! Iti vezi samburelul! Vai de capul meu ce frumos! Sa ne arati si noua poze cu samburel.
Piciul meu e mai bine. S-a reparat burtica, deja am inceput sa ii introduc si iaurt si cateva legume in plus, dar tot regimul este baza. Au inceput sa cedeze si mucisorii si tusea, mananca ceva mai bine, inlcusiv lapte. Deja are mai multa energie si copilul meu cred ca incearca sa recupereze saptamana trecuta cand n-a avut chef de facut prostii, ca azi numai de prostiute s-a tinut. Si uitati asa scapam noi de boala si ramanem in loc cu un rasfat maaaaaaaaaaaaaareeeeeeeee cat Casa Poporului.
Partea proasta este ca raceala de care ziceam eu ca am scapat...s-a intors. Asa ca sunt iar cu nas infundat, tuse, stranut, si tot tacamul.
Ma duc sa zac in pat.
Va pup pe toate
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
preda_vicky spune:
Buna dimineata.
Mirela, te asteptam cu vesti "calde" de la dr..
Lexi, multi si multa sanatate Mariei, nu-ti face probleme, o sa mai veniti in tara si ne vom vedea atunci.
Vio, dintele se imbraca, bine ca nu s-a lovit mai rau, putea sa-si sparga capul, sau sa-si rupa ceva, Doamne Fereste! sa nu mai fii trista!
Alinuta, ma bucur ca piciulica se simte bine, ai grija de tine, sa te faci bine repede, sa nu-l molipsesti si pe el.
fetele, las o sila treaba.
anangel_lexi spune:
Buna tuturor! Multumesc mult pentru intelegere! Stiam eu ca n-o sa va suparati prea tare.
Noaptea asta a fost prima in care Maria nu a mai tusit. Da Doamne s-o tina tot asa!
Mirela, ce-ti face samburelul? Abia astept sa vii cu vesti!
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
preda_vicky spune:
Buna dimineata, va astept la o. Mi-e soooooomn, nici nu pot sa gandesc. Azi noapte am visat urat, n-am dormit prea bine, si cand in sfarsit adormisem si eu mai bine, a sunat ceasul. Mai
poate ma dezmeticesc cat de cat.
Va cu drag.
MIRCLAU spune:
buna dimineata
va scriu in fuga pt ca suntem in inventar si nu prea pot sa stau pe net
am fost la dr,samburelul are 9.3cm cred sau mm,mi-a zis ca totul este ok,singura avertizare de care ma si asteptam a fost sa nu ma ingras prea tare
greturile s-au mai diminuat,ma simt mai bine si sunt ffff fericita
de ANDREEA mai stiti ceva?au venit acasa?
LEXI stai linistita ca nu ne-am suparat
VICKY multumesc de cafeluta,mai beau cate o gurita mica cateodata
va pupic pe toate nu mai poooot sa stau,o zi buna
MIRELA mami de andreas nazdravan si graviduta 7+
sirimie spune:
Andreea, felicitari pentru fetita! Sa creasca repede mare si sa va aduca numai bucurii!
vio sa mergeti la un dentist sa vezi ce spune, cred ca daca ramine spart o sa il doara la rece/cald, mai bine il plombeaza sau il imbraca.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13