Emma - continua lupta cu cancerul *8*
Raspunsuri - Pagina 8
principe spune:
off,de-asta nu raspundeau la telefon.si eu care credeam ca am dat prea tarziu tel si Aida doarme dusa.
asteptam vestile formidabilestim ca or sa vina.
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i
speranta23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui a_alinta speranta, tramadolul din cate am inteles eu , o ajuta pe matza noastra iubita sa nu aiba dureri... e foarte greu ca mama, chiar daca speri ca va fi mai bine , sa iti auzi pruncul urland de durere.... aida , ce mai faceti? te rog frumos, oricat de greu iti este, incearca sa ne transmiti 2 cuvinte... doar atat.. e mai bine sau nu... suntem un univers in jurul vostru, cu ganduri si credinta ca trebuie sa va fie bine... va imbratisez cu toata fiinta mea ... alina |
aidaciolac spune:
Dragelor mii de scuze pt absenta
Asa cum a zis si Mariaa aseara am ajuns acasa si ... stiti cum e , nu stiam pe ce sa pun mana mai repede ... la 3 am reusit sa ma culc , 5:50-6:30 tratamentul si apoi iara somn pana la 10:50 cand m-a trezit terapeutul , dar asta nu inseamna ca m-am odihnit ca mai toata ziua am fost tabarata plus alergaturi azi ... acum e 0:00 tratament si la ca nu mai tine
Am ceva vesti , alea bune sau alea rele , cu care sa incep?
Alea rele:
-a facut eco abdominal si acolo e o tumora de 11cm care apasa in diverse directii. Dr de la eco suparata pe mine pt modul cum arata Emma pt ca o vazuse in vara si sigur atunci tumorile erau miiiiici , ca de ce nu am continuat chimio si am ales 'tratamente alternative' , asa ca am intrebat-o ca ce ar fi ales ea si cum ar fi fost mai bine : sa continuam cu un tratament care nu dadea nici un fel de randament si sa o tin pana la 'sfarsit' izolata si in spital sau sa merg sa ne distram , sa ii dau cateva luni de libertate si in paralel sa aleg si 'altceva' ... raspunsul a venit ca nicicum nu era mai bine. Sper ca nu s-a suparat pe mine.
-si boala inca evolueaza , daca am avut impresia cateva zile ca s-a stopat , azi am realizat ca doar mi s-a parut ...
Vestile bune:
-mai avem 3 zile de spanz si terminam prima etapa , 2 zile pauza si apoi 20 zile etapa a 2-a si daca intoxicatia cu spanz nu a aparut in prima etapa atunci sansele ca asta sa se intample in a doua etapa sunt aproape nule.
-LDH-ul in 4ian era 1.900 , iar in 8ian a scazut la 1.380 , pentru mine e un semn extraordinar de bun , desi dr a zis ca nu inseamna nimic si nu a facut-o cu rea intentie , ci doar cumva sa nu fiu iar dezamagita si sa nu sufar prea tare , dar pt mine e doar forta de a merge inainte prin ziduri ... si ma crede ... o sa pun o 'majoreta' cand va fi 300 ...
-doza de Tramal e la 200mg i.v. si au trecut mai bine de 36 de ore si nu a avut nici un fel de dureri , Doamne Ajuta nici sa nu mai aibe dureri. Riscul sa scad aiurea Tramadolul era ca , oricum in timp medicamentul nu isi mai face efectul si din cauza asta se ajunge la morfina si ca daca eu scadeam la 200 si avea dureri si apoi reveneam la 300 nu insemna ca ii lua iar durerile si fiind mai mult decat doza maxima riscam sa o imping la morfina cu mana mea. Baaaaah! ma si cutremura gandul.
Azi a fost asa o zi aiurea ca desi a mancat , i-am dat cate putin sa nu i se faca rau , seara a avut stare de greata si nu a mai putut sa manance. Primeste pe vena si tratament pt greata , pofta de mancare si sa nu o doara burtica ...
Este foarte suparata si o inteleg , cum sa nu fie , nu vrea sa stea de vorba cu noi , asa ca pe la 3 am luat-o mai tare ca daca o intreb ceva macar sa imi raspunda cu 'da' sau 'nu' nu sa se uite la mine si sa intoarca capul , rezultatul a fost ca pana seara a inceput sa isi dea drumul la gurita ... maine o luam de la capat
Pe mama saraca a pus-o la respect cu viteza luminii cat am fost in oras , nu a avut voie sa spele vase , sa curete cartofi , sa umble la pc , sa vorbeasca ... asta e un semnal mare de alarma pt ca ele erau nedespartite cand erau impreuna si nu te puteai baga intre ele nicicum.
Oooof , doar Dumnezeu mai poate face ca lucrurile sa mearga bine.
Va rog cine m-a intrebat de tratament pe privat , e casuta extra full si nu pot sa raspund , dar daca imi scrieti un e-mail sau imi dati adresa va dau datele exacte.
Va dragelor
Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
principe spune:
multumim lui DD ptru vestile bune si mai putin bune..
si de-acum innainte sa fie numai bune..cu voia Lui.
Cu toata increderea in Dumnezeu lupta ca o sa invingeti.
va pup si va iubesc!
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i
a_alinta spune:
multumim de vesti... de cele bune in special!
de cele rele, sa le dam la spate...
stii vorba aia????
cu Dumnezeu inainte!!!!
happymum spune:
iti doresc si eu sa iti fie mai bine cu fiecare zi ce trece, printesica mica.
Doamne ajuta pe Emma!
sa aveti o zi cu mult "bun bun"
viitoare , te DD
finutul radu andrei si finuta maria angela
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie... ? repede sa vie...
a_alinta spune:
aida, doroti_5 , care va incerca sa iti aduca miru, e doroteasa de care mie imi e atat de dor?!?! si de care nu mai stiu nimic de atata timp??...
Dodo-pui spune:
Aida
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2-80% EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
GiaDavid spune:
Offf! Atata pot spune...
Aida, sa nu va sperie ca reactioneaza asa! in corpul ei au loc schimbari care o deranjeaza si nu stie ce sa faca. Faptul ca au inceput sa alterneze durerile cu starile bune, pe ea o da peste cap.
mandyksch, nu m-am suparat deloc!
Ah, asa mult mi-as dori sa stau face to face cu kissy...distanta asta ne omoara
helbi spune:
Citat: |
Ah, asa mult mi-as dori sa stau face to face cu kissy...distanta asta ne omoara |
Gia, sper sa nu te superi pe mine. Insa, nu poti gasi o solutzie pt a da o fuga sa stai face to face cu Emma? Ma gindesc ca e gtreu, distanta m are (nu stiu cit de departe de ea esti) si copil mic, responsabilitati...........dar, daca tu simtzi ca o potzi ajuta putzin.......poate reusesti sa ajunjgi la ea............
Te rog, nu te supara ca am indraznit sa te intreb.
Aida.........putere si credinta in continuare!