Emma - continua lupta cu cancerul *8*
Raspunsuri - Pagina 9
GiaDavid spune:
helbi, nu ma supar! si eu m-am gandit la asa ceva, dar...trebuie sa fie totul natural...imi promisese cineva ca ma duce la timisoara...sa vedem! nu e 100% salvare, dar macar moralul ridicat. e foarte important ca ea sa aiba moralul ridicat, sa-si doreasca sa traiasca, sa aiba un vis la care sa spere...gandurile ne pot influenta existenta!
Sincer1 Eu simt urateniile in mana mea, darse pare ca am inceput sa ma insel din moment ce Aida spune ca sunt acolo, ba chiar mai mari...nu stiu ce sa mai zic, doar ca am un gust f amar!
pup
Motana spune:
Aida, ti-am dat un mail caci ai zis ca ai casuta plina de PM, sper sa il fi primit.
Credinta e sa vezi dincolo de ce iti arata realitatea.
Pupici lui Kissy!
Dana
vias spune:
Offff...nu suport sa aud ca un copilas sufera....
Doamne...sper din inima ca micuta sa se faca bine..
Doamne Ajuta!!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune
Mariaa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Motana Credinta e sa vezi dincolo de ce iti arata realitatea. Pupici lui Kissy! Dana |
un copil creste in inima mea
cleopiciu spune:
De citeva zile citesc si n-am gasit puterea sa scriu
AIDA ,ma rog ca BUNUL DUMNEZEU sa ii dea micutei Emma sanatate si voua putere ....M-au bucurat tare vestile bune ,la DUMNEZEU TOTUL ESTE CU PUTINTA ,cineva a spus de Sfintul Nectarie ,daca ai putea citi acatistul SFINTULUI NECTARIE ,tare bine ar fi ...
DOAMNE AJUTA!!!!
VA PUP SI VA IMBRATISEZ CU DRAG
SUNTETI IN GINDURILE SI RUGACIUNILE MELE!!!
vias spune:
Si eu ma rog pt Emma
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune
simonacip spune:
Doamne Ajuta!! draga Emma, draga Aida...Oof, copilas mic si suferind
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
aidaciolac spune:
Ciao dragelor
Azi suntem bine , a mancat , a si vorbit mai mult cu noi , a facut si scandal ca nu am vrut sa merg in Selgros ca sambata am dus-o in Real ...
Am terminat prima etapa si ne da doar 2 zile pauza si apoi incepem etapa a 2-a. Desi suntem la doar 200mg Tramadol durerile nu au aparut si speram si sa nu apara ca sa putem sa mai scadem putin dupa o perioada si atunci o sa dispara si starile de voma ...
Va dragelor si toate cele bune!
Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
Nicoleta spune:
Aida iubita, cu ce vesti bune ai venit! Ma bucur din tot sufletul!!! Sa fie BINE! Doamne ajuta!
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei