Emma - continua lupta cu cancerul *8*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GiaDavid spune:

Aidule, multumesc mult! Pupa Kissulica si incearca treptat sa reduci doza, dar cu cate o mica diviziune-asta pt a te incuraja! Eu simt ca ai putea reduce si mai mult, dar fa ceea ce tie iti da sigurantza! Oricum Kissulica se va face bine, depinde acum decat de timp! Don't worry! Deja progresele apar incontinuu si vor fi din ce in ce mai dese!

Da, ceea ce vad eu acolo, este urat, numai ca nu mai sunt asa puternice, incep sa piara, de la o zi la alta, dar...trebuie avut grija, pt ca sunt foarte smechere, isi revin imediat! Din multitudinea care era, cam jumatate -sau poate chiar mai putin- mai sunt puternice; restul parca e batut de vant...incerc sa le aspir pe cele firave, dar nu pot...sunt prea departe sau poate pur si simplu nu e sa fie (nu ma pot concentra suficient pt a avea rezultatul dorit!- trebuie sa fiu linistita sufleteste)...desi cred ca tocmai am reusit ceva! Aida, chiar sunt curioasa care mai e nr urataniilor!

Pupici dulci!

Aida, stii mai bine decat mine ca psihicul este cel mai bun doctor, asa ca TE ROG fa un efort si da-i putere lui Kissy in continuare, fa-o sa-si doreasca ceva cu ardoare (sa mearga pe role) si sa lupte pt acel ceva, sa creada in ceva, e foarte important! Ah, ce iti spun eu tie acum, de parca tu n-ai sti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

o se indreapta catre Doamne Doamne pentru micuta!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

acum sper la o minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Aida, ne rugam in continuare pentru voi. Puterea gandului pozitiv este nelimitata, dar trebuie sa credem fara nicio urma de indoiala.Trebuie sa fie bine, iar faptul ca de Craciun a inceput sa se schimbe ceva e un semn, un semn ca exista miracole. Nimic nu e intamplator in viata.

Gia, ai inclinatii paranormale/telepatice? Sper sa reusesti in ce ti-ai propus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Dragelor, propun ca fiecare din noi cand trece pe langa o biserica sa intre si sa dea si un acatist pentru 40 zile pentru EMMA AIDA.
Doamne ajuta

Copiii merita tot efortul nostru
Alex, Andrei,
Ecaterina, Silviu,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama42 spune:

In lumea aceasta mare exista multa suferinta; cu deosebita durere am citit azi despre micuta Emma, scump copil atacat nedrept de cel nemilos care a intinat frumoasa lume creata de Dumnzeu, cu rautatea si ambitia lui mortale.
Ne simtim neajutorati in fata atator vesti uluitoare si chiar suntem.

Organismul copilului lupta sa supravietuiasca. Ma gandesc totusi ca e un alt inceput. Puterea Creatorului e nemarginita. El l-a invins pe Diavol prin Isus Hristos la cruce. Sa ne adresam cu toata increderea marelui vindecator de suflete si trup: “Tatal nostru Ceresc, ne doare tare, tare de tot ca acesti micuti pe care Tu ni i-ai dat, sunt loviti in nevinovatia lor de dusmanul sufletelor. Te rugam fierbinte, prin numele Fiului Tau Isus - si credem cu tot ce avem si suntem ca nu ne vei lasa fara raspuns- daca este voia Ta, sa vindeci boala micutei nostre Emma. Stim ca sangele Domnului Hristos e totul si venim cu aceasta mare rugaminte: ai mila de copil, repune-l pe picioare cu putere, tine vrajmasul departe de Emma si familia ei. Te rugam ca ingerii buni sa tabarasca in jurul lor si sa nu mai permiti nicio clipa ca boala sa se extinda sau ganglionii sa creasca. Bucura acest sufletel mic, lumineaza cu bucurie ochisorii acestia tristi. Stim ca poti, stim ca vrei pentru ca iubirea ta penru Emma e cea care i-a dat viata pana in prezent. Te in Numele Domnului Isus, Mantuitorul nostru in care ne punem toata increderea! Ne predam Tie si iti predam intreaga familie a copilasului bolnav, convinsi fiind ca voia Ta va fi cea care va actiona in continuare in acest caz. Te slavim si Iti multumim ca ne asculti rugaciunile izvorate din adancul sufletelor noastre!
Amin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta23 spune:

Off, in sfarsit am reusit sa ma inregistrez si eu, dupa luni de incercari esuate.
Va citesc de ceva vreme Aida, si am ramas marcata de suferinta voastra. Esti o femeie extraordinara, te admir sincer pentru puterea ta psihica si pentru optimismul de care ai dat si dai doavada.
Am incercat sa-ti trimit si un mail, nu stiu daca a ajuns. Te intrebam daca pot sa te ajut cu ceva. Te rog mult, contacteaza-ma pe mess, ID-ul meu e spezam.
IN alta ordine de idei, spuneai ca nu stii ce sa faci, daca sa intrerupi sau nu Tramadolul. Care ar fi riscurile in situatia in care il intrerupi? Si, daca il intrerupi si totusi e din nou necesara administrarea, nu se poate reincepe tratamentul? Doctorita care o trateaza pe Kissy ce spune? I-ai spus si de tratamentul cu spanz? Ea ce recomanda?
Astept din suflet vesti bune de la voi! Ma rog pentru voi, in fiecare zi! Chiar daca nu la ora 13, darsunteti zilnic in gandurile mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

speranta, tramadolul din cate am inteles eu , o ajuta pe matza noastra iubita sa nu aiba dureri... e foarte greu ca mama, chiar daca speri ca va fi mai bine , sa iti auzi pruncul urland de durere....

aida , ce mai faceti? te rog frumos, oricat de greu iti este, incearca sa ne transmiti 2 cuvinte... doar atat.. e mai bine sau nu... suntem un univers in jurul vostru, cu ganduri si credinta ca trebuie sa va fie bine...

va imbratisez cu toata fiinta mea
...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GiaDavid spune:

Paranormalitatea nu exista! Exista doar DUMNEZEU care salajluieste in anumite persoane "niste puteri", intr-adevar, greu de crezut de oamenii de rand, de aici probabil "lucrurile paranormale".
Simt/vad uneori anumite "lucruri"! Incerc sa fac ceva bun, dar numai atunci cand POT- adica cand Dumnezeu imi transmite!

Aiduleda si tu o veste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Gia, sper ca nu te-ai suparat? Mie nu imi vine greu sa cred ca exista anumite lucruri pe care in mod normal nu le putem explica. Si o spun asta pentru ca si mie mi s-au intamplat de-a lungul vietii. Si am scapat teafara. Si totusi nu pot sa spun despre mine ca sunt o mare bisericoasa. Dar cred ca este ceva / undeva in Univers, indiferent ca se numeste Dumnezeu, Buddha sau altcumva, care ne ajuta si ne calauzeste pasii in viata.

Sper sa poti sa o ajuti pe micuta Kissy. Aida, putere multa va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

fetele sunt acasa, au iesit aseara din spital. de ieri e si buni cu fetele. kiss e stabila. merge inainte cu spanzul si cu IV. mai multe o sa va zica Aida cand intra.
sa continuam cu toate gandurile bune pe care le avem, face tare bine

un copil creste in inima mea

Mergi la inceput