Emma - continua lupta cu cancerul *8*
Raspunsuri - Pagina 5
Lili_g spune:
Multumesc Aida ca ai raspuns,
Fetele care cititi, hadeti sa ne gandim toate sa vedem cum ajungem la biserica sfintei Xenia?
Are cineva rude, colegi, prieteni in Rusia? Nu stiu nici eu prea multe detalii dar stiu ca Sfanta Xenia se afla la Sankt Petersburg in Smolensk. Acolo trbuie sa rugam un preot sa tina o slujba de pomenire la mormantul Sfintei si sa trimita ulei sfintit Emmei.
Este oare posibil sa putem face asta?
Eu cred ca ar ajuta enorm si pentru vindecare si pentru ca Aida sa aleaga calea de tratament care este de folos.
Domane Ajuta!
Sfanta Xenia trimite ajutorul tau acestei familii incercate!
Lili
sirimie spune:
Am intrebat la forumul de discutii generale
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=131508
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13
adriana_m spune:
Aida am tot citit de Emma in fiecare zi sa vad cum se mai simte si cum mai este. In fiecare zi ma gandesc la voi si ma rog de cate ori pot pt Emma. Sper ca Dumnezeu sa faca o minune in cazul ei. As vrea sa-ti atasez si eu o adresa cu un om exceptional din Brazilia care a vindecat foarte multa lume de cancer. Daca te intereseaza mai multe poti sa-mi scri si incerc sa te ajut cum pot de mult. Stiu ca este cineva din Brasov care ajuta oamenii sa ajunga la acest om exeptional si stiu ca face multe minuni si ca tot ce scrie pe site este adevarat. Doamne ajuta.
http://www.seejohnofgod.org/vid.html
Dantje spune:
Aida, este vorba despre o injectie saptamanala cu o glico-proteina care activeaza sistemul imunitar si vindeca cancerul.Cred ca este in stare de test, au fost testati pacienti cu cancer de colon, cancer de pancreas si cel mamar.De asemenea joaca un rol important in tratarea sidei si a afectiunilor grave pulmonare.
Dupa o terapia a persoanelor cu cancer intestinal celulele au fost indepartate dupa 35-50 de injectii saptamanale, pentru cei cu cancer de prostata intre 14-25 saptamani,iar pacientii cu cancer mamar intre 32-45 injectii saptamanale.
Dr. Nobuto Yamamoto este convins ca si alte forme agresive de cancer ca: leucemie si altele pot fi tratate cu acest tratament.
Cred ca trebuie contactat doctorul care a descoperit acest tratament.
Aici sunt detalii :
Yamamoto N, Suyama H, Yamamoto N, Ushijima N.
Division of Cancer Immunology and Molecular Biology, Socrates Institute for Therapeutic Immunology, Philadelphia, PA 19126-3305, USA. nobutoyama@verizon.net
Doamne ajuta!
Dantje & Martijn & Hannah
Nicoleta spune:
Aida, iti doresc sa ai mai multa energie si sa iei cele mai bune decizii! Emma ce mai face?
Doamne-ajuta-le sa treaca peste aceasta incercare coplesitoare! Da-i Emmei sanatate multa si Aidei putere!
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
monica-elizabet spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dantje Aida, este vorba despre o injectie saptamanala cu o glico-proteina care activeaza sistemul imunitar si vindeca cancerul.Cred ca este in stare de test, au fost testati pacienti cu cancer de colon, cancer de pancreas si cel mamar.De asemenea joaca un rol important in tratarea sidei si a afectiunilor grave pulmonare. Dupa o terapia a persoanelor cu cancer intestinal celulele au fost indepartate dupa 35-50 de injectii saptamanale, pentru cei cu cancer de prostata intre 14-25 saptamani,iar pacientii cu cancer mamar intre 32-45 injectii saptamanale. Dr. Nobuto Yamamoto este convins ca si alte forme agresive de cancer ca: leucemie si altele pot fi tratate cu acest tratament. Cred ca trebuie contactat doctorul care a descoperit acest tratament. Aici sunt detalii : Yamamoto N, Suyama H, Yamamoto N, Ushijima N. Division of Cancer Immunology and Molecular Biology, Socrates Institute for Therapeutic Immunology, Philadelphia, PA 19126-3305, USA. nobutoyama@verizon.net Doamne ajuta! Dantje & Martijn & Hannah |
Doamne ajuta sa fie asta minunea pe care o asteptam cu totii
aidutza si puiutul mic, multa sanatate si numai bine va doresc
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
Motana spune:
Aida, va citesc de mai demult, sa va tina Dumnezeu tari si pe tine si pe Kissy, caci intr-adevar cred ca numai El va poate ghida acuma spre ce e mai bine. Inainte de a lua orice decizie (tratament, plecare sau mai stiu eu ce), pune-o in rugaciune si numai daca este parte din planul Lui sa se implineasca. Acum toti vor sa te ajute, inteleg, fiecare sugereaza dar cel mai bine e sa faci numai dupa ce te ghideaza Dumnezeu.
Nu va suparati, nu zic ca la Lourdes e o facatura sau ca tipul din Brazilia n-o fi bun, dar e clar numai DUMNEZEU face minuni, nimeni altcineva, nici un om nici un obiect. Si mai e adevarat ca tot Dumnezeu poate face minuni prin intermediul unor persoane, dar numai in El e credinta, nu atat in mesagerii lui.
Aida, scuza-ma ca nu mai stiu, unde sunteti acum, in Romania?
Sanatate multa si Faca-se voia lui Dzeu in toate!
simonacip spune:
NUMAI DUMNEZEU; asa e!
DOamne AJuta, Aida, multa putere si rugaciune. SI noi ne rugam pentru voi...
Fa Doamne o minune pentru Kissy!!
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
grati.ela spune:
Doamne ajut-o pe mami de Kissy sa ia decizia cea mai buna si sa readuca zambetul pe chipul micutzei!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
GiaDavid spune:
Motana, asa este! Noi-oamenii de rand- suntem doar ceea ce Dumnezeu vrea sa fim! Noi suntem doar pionii, EL ne indruma!
Da, fetele sunt in Timisoara!
Aidule, ieri nu am intrat, adik luni si nici marti, abia acum am putut intra si sunt ffffff bucuroasa de ceea ce se intampla cu Kissy. Eu iti spun numai sa gandesti la rece-asta daca poti- e o decizie importanta! Mirul rusesc...trebuie incercat, numai sa avem cum sa facem rost de el, cat despre dr.Y cum il cheama, eu zic ca trebuie contactat, dar mai intai sa incercam cu mirul...parerea mea! Sper sa gasim repede pe cineva!...mirul acela e puternic!
Va pupic dulce si multa putere......mai incerc ceva, nu stiu daca se mai poate, dar eu incerc...