Emma - continua lupta cu cancerul *8*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda spune:

la 17.00 sunt si eu alaturi de voi cu tot sufletul, puterea si credinta mea.

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Am plans,plang si voi plange pana nu o sa mai am lacrimi....nici nu mai pot sa-mi pun intrebarea DE CE DOAMNE??? pt ca numai EL stie DE CE...tot ce imi doresc este sa vad acest mic ingeras de copil sa fie alaturi de copilasii nostrii sa se joace impreuna,sa alerge dupa toate ganganiile si animalele pamantului fara teama....sa-i aud glasciorul ei scump si drag cum striga dupa fiecare,cum danseaza cu Zana si cum alearga dupa catzelusa Mariei,sa sufle din nou in lumanarile de pe tortuletz....si muuuuulte alte lucruri pe care le poate face un suflet de copil
Dar la toate dorintele mele puse aici numai El imi poate raspunde....imi doresc sa vad din nou un copil fericit o mama zgubilitica si plina de viata si un tata la fel de fericit cum era....sunt gandurile si dorintele mele poate suna aiurea tot ce am spus eu aici dar asa simt acum...si voi simtii intotdeauna,poate ca in tot ce am scris aici nu am prea fost coerenta pt ca nici nu mai pot sa stau sa judec corect sau sa ma pun sa scriu corect gramatical...dar sufletul meu de mama asta isi doreste.
As mai avea multe de spus dar cand incep a scrie mi se sterge totul din minte.......

Emma si noi te iubim si te vom iubii INTODEAUNA!!

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopiciu spune:

la 17.00 Dumnezeu sa va ajute si Maicuta Domnului!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Aida, Ema si suntem alaturi de familia voastra atat de greu incercata

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Nu pot sa nu scriu un mesaj desi vorbele ajuta prea putin.Un proverb latin spunea ca atata timp cat pacientul respira exista speranta.
Ma rog pentru Ema si parintii ei si inca sper in minunea ce numai Dumnezeu o poate face.
Ema stie si va sti mereu cat de mult o iubiti!!!!

adelina si piticii
Vacanta 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Doamne Ajuta

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

m-am rugat, asa cum am promis. haideti sa ne tugam si la ora 19:00...trebuie sa ne rugam, numai Bunul Dumnezeu ne mai poate ajuta!

EU VOI SPERA MEREU CA TOTUL SE VA SFARSI CU BINE!!!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

acum sper la o minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns terry spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

un copil creste in inima mea

Mergi la inceput