Emma - continua lupta cu cancerul *8*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Aida tu esti mama perfecta pentru Emma. O mama mai buna ca tine nici nu exista si micuta ta stie asta cu siguranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Sunt cu ochii in lacrimi. Of ce cruda e viata asta uneori
Dumnezeu sa va dea putere si fiti siguri ca Kissi stie cat de mult o iubiti si o veti iubi

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
Sa-l ajutam pe Gabriel urgent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Ce poti sa ii spui unui parinte care tece printr-o asemenea durere? Si unui copil care sufera atat de mult?

Aida ma rog ca puiul tau sa nu mai sufere iar pentru tine ma rog sa iti gasesti candva linistea. Eu cred ca exista viata si dincolo de moarte si sunt sigura ca o sa va reintalniti candva.

Dar ma stiu ca asta nu te ajuta prea mult acum. Te admir foarte mult si pe puiul tau la fel! Si ma simt atat de rusinata pentru micile mele nelinisti si griji.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Of Doamne
Aida, Emma sunt alaturi de voi
nu-mi vine sa cred

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

aida, NU, nu ne-ai dezamagit. ne-ai invatat ce inseamna dragostea, tenacitatea, vointa si puterea de a lupta. sunt absolut sigura ca micuta kissy stie si simte dragostea voastra imensa

suntem alaturi de voi

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

sa nu-i uitam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopiciu spune:

Am ramas fara cuvinte ,nu pot sa cred,BUNUL DUMNEZEU sa va dea putere ,sunt alaturi de voi ...,nu ma pot opri din...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alma2006 spune:

imi pare atat de rau!
Numai Bunul Dumnezeu va mai poate alina si ma rog sa faca asta pentru voi! Asa cum stie El si cum este in planul Lui pentru voi!
Dragostea dintre voi nu se va rupe niciodata, indiferent unde va fi Kissy. Asa cum un om care isi pierde o mana, simte acea mana si dupa ce nu o mai are, sunt sigura ca si voi o veti simti pe Emma nu doar pana la sfarsitul vietii voastre aici pe pamant ci pentru totdeauna. Dorul insa va fi cumplit
Sa va intareasca Dumnezeu si sa va mangaie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Eu simt in continuare si voi simti mereu Putere si Iubire pentru Pretioasa Emma !Si pentru mamica ei minunata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Dar totusi...sa nu uitam ca EXISTA MIRACOLE!!!!

Sa ne rugam impreuna Bunului Dumnezeu, poate el va gasi o cale, poate ne va lumina mintile sa gasim o solutie penbtru Emma.

Eu mi-am pierdut copilul, stiu ce inseamna sa-ti spuna un medic ca trebuie sa mergi sa-ti iei la revedere de la copilul tau...nu exista durere sa poti descrie disperarea si durerea...

Haideti sa o incurajam pe Aida, sa fim alaturi de ea si de Emma in continuare..

EMMA nu a murit, iar poate Doamne Doamne va face o minune, pentru asta ne rugam, nu???
Daca nu ar exista minuni, nu s-ar vorbi despre ele, haideti sa ne rugam Maicii Domnului si lui Iisus Hristos impreuna pentru sanatatea Emmei.

Eu azi, la 17:00 ma voi ruga...cu adevarat ma voi ruga...haideti si voi!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

acum sper la o minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

...doamne,haidetzi fetelor sa ne rugam cum zice camy ,SFINTEI NASCATOARE DE DUMNEZEU...numai ea o poate ajuta pe mititica kissy...si sa-i dea putere multa si mamei ei...AIDUTZA....incerca sa fii tare ,emma stie cit de mult o iubesti..simte...ESTI O MAMA DE ADMIRAT....NOI SUNTEM MEREU ALATURI DE TINE SI NE RUGAM PENTRU VOI...avetzi grija de voi

Mergi la inceput