La multi ani fulguleti de n-d 2006! (205)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

poze de la noi...

http://picasaweb.google.com/flori.sosoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

La multi ani, dragele mele!!! Sa aveti un an minunat, cu sanatate si multa, multa fericire! Sa va traiasca fulguletzii dragi, sa va bucurati de ei si de familiile voastre frumoase!!
La multi ani, fulguletilor Sofia, Tudor si David !!!
La multi ani, delicatei, dar puternicei mamici minunate Anateo !!

Am vazut toate pozele si asa bine m-am simtit alaturi de voi...
Eu n-am avut un final de an fericit, David e bine, Doamne fereste sa fi patzit el ceva, nici nu stiu cum sa va zic..nu pot vorbi despre asta, e o problema tare delicata in familia mea...sunt atat de dezamagita, de trista, atat de multe s-au daramat in jurul meu...nu va puteti imagina ce simt!
Nu e vb de mine si de Cristi, noi suntem relativ bine, Cristi incearca sa ma sustina mult.
E exact cum spunea Donia, e vorba de viata aia traita doar in puf si te trezesti intr-o clipa intr-o mocirla adanca. Pentru mine familia mea a insemnat mereu totul, nu stiu...e asa un semn de putere si rezistenta, singurul lucru trainic la care ma puteam mereu intoarce si in care avem incredere nemarginita, si acum parca totul e o minciuna...
Si la serviciu umblu ca ametzita, nu ma pot concentra, acasa la fel, sper sa gasesc puterea sa trec peste asta, si sa am intelepiciunea sa procedez corect, sa nu ranesc pe nimeni, nici sa ma pripesc in decizii.
Stiu ca nu intelegeti nimic, dar trebuia sa spun cuiva.
Va imbratisez tare tare!!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Anul aista sunt in greva de sms-uri.. dar m-am bucurat mult de cele primite si tre sa multamesc cumva.. Adina, Diana, Teo..

azi, orele 13 - pentru pretioasa Emma

de M (6) si G (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Roxanica.. ma sperii. Ma gandesc la tine, raza de soare.

azi, orele 13 - pentru pretioasa Emma

de M (6) si G (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Cu mare intarziere va doresc si eu un an fara muci, fara tuse, fara febra, fara griji, fara suparari, fara nemultumiri, fara criza, doar cu sanatate, veselie, fericire, bogatie si noroc.

Noi am petrecut revelionul la Nicu la lucru, la un club...a fost super fain, fetele au stat acasa cu bunica mea si au dormit de au rupt...Alessia s/a culcat la 23 pentru ca " e levelionul si ne distam", iar Emma a adormit pe la 21.30 si s/a trezit la 7 pt papa ...asa ca am stat linistita la revel pana la 4, am dansat, am ras, m/am destins...a fost foarte bine.
De Craciun am fost la mama la bocsa...POZE
In rest suntem bine, ne pregatim de marea mutare la casa noua ...de abia astept...Fetele sunt bine, Alessia cu muci din cand in cand...Emma cu dermatita atopica, dar una peste alta rade si gangureste toata ziua. Ziua doarme cam putin, sa zic vreo 4,5 ore, nu plange, doar rade si vorbeste pe limba ei, iar noaptea, de vreo 2 saptamani doarme de la 20.30/ 21 pana la 6/7 ...am fostla vaccinul de 2 luni, are 5500gr si 58 cm.
ma uit la poze si revin...sper...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

reusesc si eu sa pun ceva poze despre cum am petrecut noi sarbatorile
ma duc sa ma uit la pozele fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

La multi ani!

La multi ani Sophia!Sa cresti mare si frumoasa si desteapta!
Aelita,tu cand ne arati niste poze?

Donia,super cadouri,super copii!

Dandusa,de voi nu mai zic..cum ati reusit sa-l faceti pe raducu blond cu oki albastri..zi si mie secretul
Si de cand tin sa te intreb: acum ca ai trecut si prin nastere naturala si prin cezariana,pe care ai alege-o?

minunea mea

Mergi la inceput

Roxanica, draga mea, sper ca lucrurile nu sunt chiar asa de negre cum par si ca ai sa reusesti sa treci peste cu intelepciune!
Sunt convinsa ca ai sa gasesti cea mai buna abordare si ai sa stii sa selectezi ce-ti face bine de ceea ce-ti face rau!
Si eu am avut parte de o dezamagire crunta in penultima zi din an, de la niste colegi si sunt si acum extrem de trista mai ales fiindca inca nu am digerat integral cele aflate.
Mi-am fortat insa spiritul si mi-am zis ca nu trebuie sa las sa ma afecteze, nu stiu daca e cea mai buna abordare, inca nu am hotarat ce voi face in privinta asta...
Draga mea, familia e familie, si cu bune si cu rele, nu dispera, incearca doar sa lasi sa treaca un pic de timp peste, fiindca timpul vindeca multe daca-l lasi!

Mergi la inceput

Shoshika, vazut pozele voastre...voiam sa te intreb, de unde ati luat tabla de desen pentru Tudor?
Vazut si pozele lui Flore, minunate, o familie mare si fericita! Bravo Mami!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopiciu spune:

LA MULTI ANI 2009!!!
AELITA ,LA MULTI ANI frumoasei Sofia ,sa creasaca mare si sa va aduca numai bucurii!!!!

Nu am mai intrat de foarte mult timp ,cred ca ne-ati uitat ,noi suntem bine Daria creste ,vorbeste ,infloreste ...
Pup toti fulguleti si va doresc din suflet un an nou plin de fericire si impliniri!!!!

Mergi la inceput