La multi ani fulguleti de n-d 2006! (205)
Raspunsuri - Pagina 6
m_monique spune:
roxanica2006 stiu prin ce treci. aceeasi stare am avut-o si eu din octombrie pana pe la jumatatea lui decembrie. partea nasoala e ca nu poti sa faci mai nimic sa indrepti lucrurile, iar daca incerci exista riscul sa inrautatesti lucrurile.
sper ca in cazul tau sa se indrepte cumva situatia.
26+
si Andrei (16.12.2006)
dandusa spune:
Roxanica,
imi pare rau ca esti dezamagita,sper sa reusesti sa fii destul de puternica sa treci cu bine peste asta
Aelita,
Sa-ti traiasca printesa minunata
cu doi...mai greu decat cu unul
eee stii si tu cum e...,ca doar m-ai invatat la timpul potrivit...,organizarea este cheia succesului si jur ca asta ma caracterizeaza...cu un drum la baie rezolv doua lucruri,niciodata nu las hainele aruncate,strang masa cu copilul agatat de tz si in timp ce-l alaptez pe 'cucu',o adorm pe picioare pe 'bubu'asta este in mare...sper sa-mi gasesc timp intr-o zi sa va povestesc cate ceva din 'culise'
Danutz,
a cresct puiutul...,doamne cat seamana cu tati,incredibil...,meii ce frumosi ati fost in noaptea de revelion...,dezmat total
Cleopiciu,
un an nou plin de bucurii si tie!
Donia,
vaaaaaiiiii,m-ai terminat...un' ai ascuns pozele astea bai nene...si de ce ma rog?dumnezeuleeee,copii tai sant nemaipomeniti
am vizionat pozele de doua ori...si as mai face-o inca de doua ori...Roxana m-a terminat cu rochita si cum il tine ea pe pe Cristi de mana cand sufla in tort...doamneee ce copii minunati...,trebuie sa fii tare mandraps:pana si comentariile m-au dat gata...,poze haioase,comentarii haioase...am ras...
Ktrinel,
nu mai tund ca n-am cand/cum,dar atat de mult imi doresccccc
ar insemna sa-l las pe Claudiu cu amandoi si eu sa plec ,ceea ce deocamdata este imposibil,pt ca Raducu suge si Crinuta cere mai mult atentia lui Claudiu decat a mea...
cand m-am tuns,l-am lasat pe tati cu Raducu dormind si Crinuta treaza ,in masina...in fata coaforului...,m-am intors dupa 40 de min...nu vrei sa stii cum i-am gasitmi-a iesit prin piele tunsul
salonul este visul meu si cu siguranta va deveni realitate
Lavinia,
as opta pt cezariana,clar!!!nasterea naturala a fost grea...,dar si mai grea a fost recuperarea,brrrr
pe cand cezariana a fost floare la ureche.ai sa razi dar cel mai tare am suferit din cauza unei alergii la iod...si de frica firului pe care urma sa mi-l scoata...,atata am plans in masina inainte sa intru in cabinet...,pur si simplu imi era frica de durere,ma uitam la cum este bagat si nu puteam sa ma gandesc ca nu ma va durea crunt...,cand colo... a fost o nimica toata
Donia,
uitasem...
in acest moment,nu ma mai pot gandi la al treilea...de al patrulea nici nu poate fi vorba...
inca nu mi-am revenit la forma de dinainte si asta ma enerveaza cumplit...(bine...nu fac nimic in sensul asta dar urmeaza sa fac!)si cel mai important lucru este ca mi-e teama ca nu as putea sa le ofer aceiasi dragoste in cantitati egale...
deja simt asta...si ma doare...,ma doare chiar f tare...Crinuta ma face mereu sa realizez asta...nu o data vine din senin si-mi spune 'a nuna'(ma iubeste pana la luna...)si daca in acel moment sant cu Raducu in brate...m-a terminat...
imi doresc sa creasca Raducu si sa participe la jocrurile noastre,sa nu mai para ca este un tot cu mine,stand agatat de tz sau dormind in bratele mele in timp ce eu fac puzle-uri cu bubuta,imi doresc sa-i privesc pe amandoi la fel,cu aceleasi nevoi,cu aceleasi dorinte de joc etc...sa formam doua tabere ei jucand impotriva mea sau ceva de genul asta...
de cateva nopti Crinuta isi cere drepturile...,se trezeste si-mi cere sa o adorm pe burta mea asa cum il adorm pe Raducu...sau imi cere sa-i dau tz si chiar trage sau tipa daca ma vede ca-l tin in brate pe el...ce-i culmea este ca nevoile astea noi ale ei vin intr-o perioada cand eu chiar am avut mult mai mult timp doar pt ea...,pt ca pana azi a fost mama la mine si ea se ocupa strict de Raducu...deci...ciudat...
m-am inins...,am simtit nevoia sa mai vb cu voi...,sant rupta,aseara s-a trezit f des a supt ingrozitor de mult,ziua la fel...,acum dorm amandoi de la 21,scumpii de ei...
azi a fost pt prima data cand am simtit ca mai vreau s-o am pe mama langa mine...,a stat doua saptamani si nu ne-am certat deloc...,mi se pare incrdibil si in acelasi timp...minunat...,ma doare sufletul s-o stiu departe de nepotii...si mai ales sa stea singura...of...
Familia stralucitoare
Donia spune:
Deci v-a placut de Albu ca Zapadu? Nu mi-a venit sa cred cand l-am vazut imbracat asa, numai ce auzisem ceva icnituri din camera alturata, apoi l-am vazut in toata splendoarea... si dansa, si isi ridica rochita sa vada ce e sub toate jupoanele alea... o minune!
Ktrinel, vrei sa-ti zic de unde am cumparat covorul? De la magazinul ala special, special A fost o solutie ieftina de moment, cand incepuse Cristi sa mearga de-a busilea si vroiam ceva sa tina cat de cat de cald, pentru ca sa ramana covorul principal al familiei...
ruxandra, zici ca-mi seamana? Iti dau de baut , ca de mult nu mi-a mai zis nimeni si tare bine suna!
Deci Matei a chefuit mai tare decat voi? Tineretul, dom'le!
danutz, bravo pentru lenjeria rosie! Da' nu se vede in poze In schimb se vede ce frumos ati petrecut de ziua lui Rares si de sarbatori. Iar Rares e absolut minunat in poza asta, numai buna de poster!
flore, ce frumoase sunt fetitele, Alessia aproape ca o domnisoara, iar Emma ca o papusica, tare dulci!
saryta, voi mai aveti energie sa dansati toata noaptea? Bravo! Eu abia am avut energie sa stau in fund pana la 12 noaptea...
shoshika, uitasem ce blondut frumos e Tudor! Cristi s-a uitat la poze cu mine si a fost innebunit dupa pisica si dupa vapor, si "cuuutz" - calutz - dupa care a dat fuga si s-a cocotat si el pe al lui
Lavinia, da' tu cand ne arati niste poze?
Scriu la mesajul asta de vreo doua ore, il trimit acum ca sa nu-i pierd, da' mai viu.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
shoshika spune:
Neata!
Vin si eu tarziu in noapte... Profit ca mai am 2 zile ca de luni... cine stie ce-o mai fi...
Danutz, tabla e luata din Selgros. Nu mai stiu cat a costat. Sincer. O fi fost ceva intre 500 si un milion.
Donia, super simpatic Cristinel! Chiar m-ai amuzat. I-a placut de Sophie? V-o imprumut pentru distractie? E obisnuita cu flocaiala, asa ca n-ar fi o mare problema...
Mai era ceva... acum ceva timp va spuneam ca ne-am luat aparat de preparat painea si ma intrebase cineva de care. Neserioasa cum sunt, n-am mai raspuns... Aparatul e de la Moulinex si sunt foarte multumita de el. Din pacate, m-am ingrasat vreo 4, 5 kile in perioada asta ca nu pot sa nu ma abtin sa nu gust painea cat e calduta...
Sunt sigura ca-mi scot parleala incepand de luni. Dorul de Tudor o sa-mi scada sigur pofta de mancare... :(
Donia spune:
Uite ca am reusit sa mai revin la ceas de noapte...
roxanica, desigur ca imi trec prin cap o mie de ganduri si scenarii... si tare rau imi pare sa te simt atat de suparata, descumpanita... Nu imi vine in cap decat o rugaciune tare buna, tare inteleapta, care poate te-ar ajuta in momentele astea in care chiar tu spui ca nu stii ce sa faci.
"God, grant me the serenity to accept the things I cannot change, the courage to change the things I can, and the wisdom to know the difference." - Doamne, ajuta-ma sa accept cu seninatate lucrurile pe care nu pot sa le schimb, da-mi curajul sa le schimb pe cele ce pot fi schimbate si da-mi intelepciunea sa fac diferenta intre cele doua.
Si daca poti, gandeste-te cu dragoste, iertare si acceptare la cei dragi care ti-au, au gresit, ca asta aduce multa vindecare si liniste in suflet
cleopiciu, La multi ani si voua si multumesc de urari!
shoshika, nuuuu, mi-e mila de Sophie, ar chinui-o rau Cristinelul, ca a mai prins si pisica vecinilor, saraca de abia se abtinea sa nu-l ia la bataie...
dandusa, ma coplesesti Desi ai dreptate, sunt mandra de ei, dau pe-afara
Bre, nu ma pot abtine... "si cel mai important lucru este ca mi-e teama ca nu as putea sa le ofer aceiasi dragoste in cantitati egale..." ring a bell? daca nu, intreab-o pe dianocica
Apropos de ce scriai de Crinuta, draguta, mai zic una cu Roxana... ma ia zilele trecute la o discutie serioasa... despre Atentie. Doamne, cum a putut sa-mi vorbeasca! Calma, calda, intelegatoare, rabdatoare... Ca ea ne iubeste mult pe toti trei, pe tata, pe mine, pe Cristi. Ca nu crede ca poate sa existe alt fratior mai dragut decat el si ca nu el e de vina aici. Ca nimeni nu e de vina, ca ea intelege, ca noi suntem cea mai buna familie pe care si-ar fi putut-o dori un copil... DAR ca ar vrea sa ii dam si ei mai multa atentie. Ca daca ea imi cere ceva, eu ii spun "stai ca il schimb pe Cristi si vin", "stai ca ii dau apa si vin", "stai sa termin cu mancarea lui Cristi si vin"... si ea intelege ca el e mic si ca are nevoie de mine, de tata, dar in acelasi timp tot ce aude e ca ea sa inteleaga, sa astepte, sa aiba rabdare. Ca mai tin minte cum inainte sa se nasca Cristi ea avea 100% din atentia noastra? Iar ca acum ea are 50%, iar Cristi are 50%? Ca ea nu crede ca e corect nici fata de Cristi si nici fata de ea... macar ca ea a avut 100% mai demult, dar Cristi saracul n-a avut niciodata 100%! Si plangand imi zicea ca eu si tata sa gasim o cale sa avem 200% atentie, ca sa putem sa oferim in mod egal 100% fiecarui copil. Si Doamne, era atat de serioasa, de afectata, ca mi-au dat lacrimile cand am vazut-o cat de mult sufera!
Si am inceput sa ii explic cat de mult ii iubim, cat de mult o iubim, i-am spus ca are dreptate, ca o sa incercam... dar daca nu reusim sa stim ca oricum o iubim mult de tot. Ca e minunata, deosebita, speciala, ca suntem mandri de ea... ca si daca noi facem alte lucruri, de fapt atentia noastra tot asupra ei este indreptata, asupra lor, ca asa sunt parintii... nici nu se mai gandesc la placerile proprii, ci cele mai mari bucurii vin atunci cand copiii sunt fericiti... La care a inceput sa planga din nou, ca ea nu vrea asta, ca ea vrea sa avem si noi bucuriile noastre, ca asa e corect! Si ca vrea sa ne ducem la un restaurant... zic "da, mergem, peste cateva zile, toti". Nuuuu, ca ea vrea sa ii ducem pe ei la baby sitter si ca noi, parintii, sa mergem la un restaurant de adulti, cu mai putina lumina, cu muzica, sa fim acolo doar noi doi cateva ore!
Mai, imi pare ireal acum ca scriu, imi parea la fel si atunci... e doar un copil de 7 ani! M-a impresioant atat de mult, ca si acum, de altfel... na, ca iar imi dau lacrimile!
Deci dandusa, daca nu te-am pierdut pe parcurs , uite ca o sa vina si vremurile alea cand copiii iti iau cu o mana si iti dau inapoi cu doua...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
iulia-stefy spune:
Bine v-am regasit in 2009!Va doresc din suflet multa sanatate,multe bucurii si sa aveti parte de un an nou mult mai bun decat cei din urma. La multi ani, minunatelor!
La multi ani, Tudor!
La multi ani, Sofia!
Sa cresteti mari, sanatosi, veseli si fericiti!
Dbunny, imi pare rau canu am citit mai demult, mie mi-a zis pediatra, ca poate apare o reactie alergica la banane. De aceea pina la 9 luni, parca nu i-am dat, si la inceput mi-a zis sa i le dau un pic oparite. Dar apoi n-am avut probleme. Insa stiu ca pot da reactii alergice. Multa sanatate lui Dani.
Monica, sa va traiasca micuta crestina.
dandusa, chiar sunteti stralucitori. Ce mult il iubeste Crinuta pe Raducu. Si ce domnisoara s-a facut...model in devenire...
shoshika, capul sus, mamica minunata. Daca ai incredere in Tudor, ca va fi bine si se va acomoda, asa va fi. Sa dea Cel de Sus sa fie bine pentru amandoi.
Donia, ce frumosi sunteti... Ce frumos se joaca Roxana cu Cristi... e asa dulce... Albu...
M-a impresionat foarte mult discutia ta cu Roxana despre atentie.
flore, ce frumoase sunt fetitele... si dulci...
Stefy si nepotelul meu, au admirat capra, apoi am fost la concert. Au dansat s-a zbantuit amandoi. Se uita toata lumea la noi. A fost fosrte frumos. Am sa va mai povestesc si am sa incerc sa pun si pozele. Acum inchei ca ne pregatim sa iesim afara la zapada.
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
saryta spune:
Repede repede niste poze cu noi .... vine preotul cu Boboteaza.
Mai vorbim .
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
shoshika spune:
Donia, m-ai terminat cu discutia pe care ai avut-o cu Roxana! M-ai terminat!!! Ce pot sa mai zic? Fetita ta e minunata!!!
Iulia-Stefy, multumesc mult pentru incurajari!
V-am pupat pe toate!
dianocica spune:
sofia, aelita sa-ti traiasca fetita si sa ne-o arati si noua mai des.
minunatili, la inceput de an vin si eu cu o veste buna. (pentru mine, evident :))))) am reusit sa fac siteul functional . inca nu e complet, dar macar e ceva. sunt tare fericita pe chestia asta asa ca dau o maslina, un piscot de sampanie si, evident, o sampanie virtuala pe tema asta. si va poftesc pe sling.ro