La multi ani fulguleti de n-d 2006! (205)
Raspunsuri - Pagina 4
shoshika spune:
Veste proasta: luni ma intorc la serviciu (dupa 2 ani si ceva...)!!!!!!!!!!!!! mai am fix 3 zile
Vestea buna: saptamanile astea au fost foarte aglomerate si n-am avut timp sa ma gandesc/stresez ca vine timpul sa ma "despart" de puiul meu...
Veste proasta: Tudor va merge la cresa.
Vestea buna: merge mama sa-l duca si sa-l ia (am scapat de o grija si am sa ma pot axa pe reacomodarea la serviciu/in colectivitate). Cred ca m-am cam salbaticit acasa...
Veste proasta: Tudor este dependent de mine (si eu de el :( )!!!!!!!!!
Vestea buna: e innebunit dupa copii si s-ar putea (sper din toata inima) sa se detaseze de mine incet, incet si sa-i placa la cresa...
asiza spune:
Bine v-am regasit in noul an!!! Sa aveti parte doar de bine, fericire, sanatate, impliniri si tot ce altceva va doriti!!! LA MULTI ANI!
Noi am avut un Revelion frumos, am fost la niste prieteni dragi care au venit in vacanta din Uk si am petrecut pana la 5.00 dimineata, dar...a fost tare trist ca la ora 12.00 nu l-am avut pe Denisutu' langa noi...Insa la 5.00 cand ne-am intors acasa, l-am pupat amandoi pana s-a trezit buimacit, saracutul, ca nu stia ce ne-a apucat la ora aia sa-l smotocim asa...apoi am dormit toti pana la 10.00...si tocmai ce ne-am intors de la onomastica unui prieten...si de maine chefuri again: ziua mamei mele maine si a surioarei mele poimaine ...maine vrem sa tragem o fuga si pana la munte, la un sanius, sper sa ne iasa...
Va pupam pe toate!
shoshika spune:
Va multumim mult pentru urari (Deea, Dianocica, Asiza, Donia, Simo29, Danutz, Ruxandra,,,)! Mi-au mers drept la inima...
O sa pun si poze, dar sa vad cand reusesc sa le pun pe toate...
Va pup!
Donia spune:
La multi ani Sofia! Sa cresti mare alaturi de fratior si sa fiti bucuria parintilor!
aelita, felicitari, sa-ti traiasca papusica!
shoshika, ce de evenimente luni... Va tin pumnii ca sa va adaptati amandoi usor!
asiza, ce bine-ti vine asa entuziasmata, ma bucur ca ati petrecut frumos si inca mai urmeaza... La multi ani mamei si sorei si multa sanatate!
Am pus si eu poze cu ultimele evenimente din anul trecut... ce departe suna, si nu suntem decat de 2 zile in 2009...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
danutz spune:
La multi ani draga Sofia!!!
Aelita draga, sa-ti traiasca fetita scumpa, sa creasca mare, frumoasa, desteapta norocoasa si voua sa va aduca numai bucurii!
Bine ne-am regasit fetelor in 2009!
Cum ati petrecut?
Noi am stat acasa, (efectiv nu am avut cu cine sa-l lasam pe Rares)trebuiau niste prieteni sa vina si sa bem impreuna sampania la 12 noaptea dar ea s-a imbolnavit si uite asa am petrecut in doi. Zic in 2 fiindca Rares s-a culcat ca de pbicei la ora 10, doar l-am pupat amandoi usor, pe obraz, ca sa nu-l trezim!!!
Am simtit si eu nevoia, ca si Dandusa, sa ma fardez, parfumez, aranjez, sa pun pe mine lenjerie rosie. Asa ca am dansat, ne-am sarutat, am baut sampania ,am mancat tort-ul, ne-am uitat la artificiile din curtea interioara, ne-am sunat amicii si pe la 2 noaptea ne-am dus frumusel la culcare.
Monica, felicitari pentru increstinarea micuteti! Poate pui si poze cand ai timp!
Donia, am admirat casuta din turta dulce, rochiile 'fetelor', cadourile , laserele de la Niagara si somnicul de sub masa...
Dandusa, ce a crescut Raducu!!!
Poate am timp sa descarc niste poze astazi...sper!
shoshika spune:
Superbe pozele, Donia! E frumos tare in familia voastra! Tare, tare!
Sa va ganditi la noi luni dimineata... Va rog frumooooos!
mamaana spune:
la multi ani Sofia !!
dandusa frumosi copii ai
donia am admirat pozele
shoshika multa bafta
ruxandra_sb spune:
Si ajunseram si in 2009.
Noi petrecuram acasa, tihnit in 2, cu G dormind (nu s-a trezit la bubuieli); caci M petrecea de zor cu bunicii la carciuma. A fost deliciul adultilor.. a dansat si s-a zbantuit la greu... si tipa fericit in gura mare cand mai sosea un fel de mancare. Asa.. noi ne-am uitat la un film, doua.. papat ceva.. ciocnit la miezul noptii si apoi la nani. Se zica c-am imbatranit.. s-a culcat copilul al mare mai tarziu ca noi.
Ce sa fie? Ce sa fie? Trecura deja 3 saptamani de ultima expunere la varicela si bubele inca nu vor sa se arate. A facut ceva temperatura acum vreo 2 zile - cand am zis ca asta e.. dar am continuat sa iesim afara, caci n-are stare in casa- si e clar mai marait si mananca/doarme mai altfel.. dar unde-s bubele?
La multi ani Sofia!
Danduso, cumva te-ai tuns? Fericire
Monica,
Donia, Cristinelu seamana tot mai mult cu tine.. mortal.. Ce frumoasa si fina este Roxana.. si rochita place asa muuult.
Bafta luni Soshika!
Danutz, ..Am simtit si eu nevoia, ca si Dandusa, sa ma fardez, parfumez, aranjez, sa pun pe mine lenjerie rosie. Asa ca am dansat, ne-am sarutat, am baut sampania ,am mancat tort-ul, ne-am uitat la artificiile din curtea interioara, ne-am sunat amicii si pe la 2 noaptea ne-am dus frumusel la culcare. Ce frumos.
Spor maine la sanius Asiza, sa veniti veseli si imbujorati.
Citat: |
citat din mesajul lui kikineata Ruxandra, pe bune la munte poate merge cu pant de fas dar pt. mine aici nu e nevoie si clar Nu Nu ...nu i-as suporta pe mine. |
Da mey, nici eu nu ies la oras cu fashul decat in conditiile specificate, de iarna veritabila.. adica ger (da ger.. nu minus 2 grade ) si nameti, si pentru o bulgareala sanatoasa.. asa de la 1-2 ore in sus.
Citat: |
citat din mesajul lui mamaana da, ruxandra, mancau pufuleti... si sarati pe deasupra |
Initial crezui ca-s gogosele.. da feelingu' mi-a zis ca pufuleti tre sa fie.. ah, deci si lor le plac.
azi, orele 13 - pentru pretioasa Emma
de M (6) si G (2)
saryta spune:
La multi ani!
La multi ani Sofia !! multa sanatate si bucurii ...
dandusa - ce frumosi sunteti toti trei! lipsea un tatic harnicut
donia - mai da ce minunatii aveti voi acolo ... si copii frumosi si torturi si lumini ... minunat!
Noi ne-am simtit f bine de revelion ... am fost plecati la un restaurant si am sarit toata noaptea, iar copii au sarbatorit cu bunicii - au dansat au suflat in tort si au baut sampanie pt copii ... foarte incantate au fost Antonia chiar mai vroia.
Sper ca anul acesta sa fim mai rabdatoare si sa ne crestem copiii cum putem noi mai bine.
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
Ktrinel spune:
LA MULTI ANI 2009 !
LA MULTI ANI SOFIA!!
Donia, ne-ai tinut pe uscat cu poze...si acum...curg...admirat covor (se poate ?), torturi, pe Albu-ca-Zapadu...mobilieru de gradina ...
Dandusa, nu stiu de ce te tot vaieti ...arati la fel de fresh mereu ...vazut freza trendy ...mai tunzi ?? cand iti deschizi salon ?