La multi ani fulguleti de n-d 2006! (205)
Raspunsuri - Pagina 11
kikineata spune:
Multumesc fetelor cochetelor! Asiza esti tare simpatica, chiar uita lumea de mine sa stii, ca-s rupti de oboseala si betia de dupa sarbatori.
Donia, tort nexam. Nici n-mi amintesc de cand n-am avut tort de ziua mea. Nush de ce. Anu' asta in schimb am motivatie. Pusesem vreo 2-3 kg la loc (incepand cu torul gargaritei) asa ca de pe 1 sunt la revenirea regimului de papa. Bine ca si de sarbatori n-am mancat mai nik, decat sarmalele de la Mitica, dar ma prosteam cu twix si ceva paine care-mi fac si rau. Sper sa ma si tina macar pt. starea buna care mi-o da si pt. sanatate.
aha, si n-are sens sa-ntreb ce e cu rochia aia a Roxanei, mie mi s eparea a fi fusta si bluza cu bolero?? Da ma sunt irecuperabila, mai o rochie mai 3 fruste, 7 bluzite, 4 rochite ...mi-am dorit mult o fetita, acum o am. Si faza cu pupatul/jucatul in oglinda, aceeasi senzatie am avut-o si io ca sunt 2 copii si ma trecea un gand frumos dar ramane la stadiul asta.
Diana, cat te-am mai pandit la poze....tot mi-ai luat-o inainte. Asa da Dna, mai vii de-acasa. Deci...Marc pare de 3 ani sunt frumosi amandoi dar Ianis pt. ca e mai mare si are trasaturile mai definite e infiorator de frumos, mai ales cu ochelarii
Danita, imi pare rau ca nu e bine acum mami tau. Ma rog sa se simta bine cat mai repede.
Roxanica, nu pot sa zic nimic dar tu stii ca ma gandesc la tine si am din nou incredere in tine.
Dandusa, am vazut pozele voastre frumoase si copii frumosi. remarcat noua freza, sper sa modific cat de curand ceva si io ca m-am plictisit, m-am chinuit sa-l la lung, m-am enervat si pe 1 ianuarie nu puteam sa-l descurc, am prins coada si tac-tac de 2 ori taiat juma de par. Evident era f ocupata de sarbatori coafeza mea asa ca pana revine am zis sa-mi iau greutatea de pe creier.
Aka, noroc ca ai aparut. Am vazut prea multe poze si le-am uitat. Asa de draga e Cristina ta. mai ce par pisicos si blondut are. E asa diafana.
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
acs spune:
Diana, superbe pozele! Muschetarii sunt minunati si voi, parintii, la fel! Asa o atmosfera placuta e surprinsa in poze! Sa tot fie sarbatori!
Tortul imi face pofta, dar de astazi incerc sa reduc portiile, caci am luat proportii de sarbatori :).
Am vazut si puzzle-uri. Felicitari lui Marc! Victor nu stie sa le faca; el le desface si arunca piesele si apoi se enerveaza ca nu intra la loc.
Imi place camera baietilor si cum se joaca amandoi in pijamale.
Iar Ianis cu ochelari e superb. De fapt si Ioanei mele ii sta bine cu ochelarii, numai ca ea se rusineaza de colegii de la gradinita si tare greu si-i pune pe ochi. Iar la joaca nu-i poarta deloc :(.
Ca s-o mai lungesc: sunteti minunati!
Sa va povestesc cateva despre bursuci si programul de sarbatori (pentru cine are rabdare):
Am avut o vacanta foarte frumoasa (ca toate vacantele) pe care am petrecut-o in Bucuresti (o singura iesire spre Giurgiu, pe 3).
Pe 23 am mers cu copiii pentru a colinda pe la vecini. Victor a fost pe post de mascota; era primul in pragul caselor, chiar daca n-a cantat nimic :).
In Ajun am impodobit bradul impreuna, de fapt mai mult Stef si copiii, eu m-am odihnit privindu-i.
De Craciun am avut musafiri: bunici si unchi (care au venit cu sarmalele si cozonacii de rigoare :) ).
Apoi a urmat Sfantul Stefan din nou cu musafiri: finutii mici si mari. A fost casa plina si ne-am simtit cu totii minunat. Daca n-ar fi fost spalatul vaselor... :)
Revelionul l-am petrecut in 5, cel mai mic bursuc a dormit inca de la 9.30, restul de pe la 12.30.
Pe 3, dupa ce zilele anterioare ne-am plimbat pe la bunici si am gustat (vorba vine, caci am mancat in toata regula) bunatati, am reusit sa iesim din Bucuresti. Am facut o plimbare la Manastirea Comana si am dat o fuga pana la Giurgiu, in port. Sa fi vazut bursuci cu nasurile rosii mancand pufuleti si privind vapoarele acostate :).
Duminica ne-am intalnit cu Manu si Luca. A fost frig, dar foarte frumos (cel putin pentru noi). Copiii au fost fascinati de veverite. Manu e o scumpa, iar Luca un mic barbatel frumos, cuminte si hotarat. Pacat ca am uitat aparatul in graba de a nu intarzia la intalnire. Stef si Victor au tot vorbit de Luca, fetele mi-au spus sa ne mai intalnim. Deci, Manu, ne-ati cucerit pe toti si sper sa ne revedem cat mai curand.
Tot timpul asta bursucii au fost foarte fericiti. S-au jucat cat au putut de mult, cadouri peste cadouri (si acum Victor spune "cadou Catiun"), au cantat si dansat, s-au certat si impacat :)... ce sa mai: o vacanta in familie. Am intins trenuletul, am impodobit bradul, am construit si citit, ne-am uitat la desene... Deja mi-e dor sa stau cu ei acasa. "Mama peaca nu. Mama cu Tito! Beste mami!" (Mama nu pleaca. Mama sta cu Victor! Iubeste mami) Cam asta spunea Victor zilele trecute. Din pacate, acum sunt din nou la serviciu, cu gandul la weekend si vacantele viitoare.
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
luciaro spune:
Buna, minunatelor, un an bun, cu sanatate si tot ce va doriti!
Am facut eu lista cu sarbatoritii lunii ianuarie, cine are timp si poate va rog s-o transfere, ca eu vad ca oricum nu mai stiu parola...am incercat-o pe cea care o stiam si vad ca nu mai merge... cine imi da si mie un PM va rog:
- 02 - Sofia de Aelita
- 04 - Kikineata
- 07 - Matei de Ruxandra_sb
- 08 - Bamboletta
- 16 - Ingeras26a
- 25 - Roxana c.
- 26 - Flore26
- 29 - Daria de Somleac
ingeras26a spune:
In primul rand la multi ani, sa fiti cu totii sanatosi, fericiti, sa va iubiti si sa vi se implineasca toate dorintele!
In al doilea rand, la multi ani Spfiutza de Aelita si Kikineata, cu intarziere, sper ca-mi acceptati urarile:)
Noi suntem bine, Maya vorbeste de ne-a capiat, ne-a colindat, ne-a sorcovit si ne-a spus plugusorul:), stie melte cantecele si poezii, invatam sa desenam (adica mazgaleste tot ce desenam noi pe tabla), face misto de noi, se distreaza din orice, este fericita si noi pe langa ea:) Am fost la munte, ne-am dat cu sania, am sarit la plasa si s-a distrat copios...am stat cu verisoarele si nasii cu bb mic o saptamana intreaga. Acum este ingrozitor de greu pt ca nu mai stau toata ziua cu ea...
Speram ca anul acesta, cu ajutorul bunului Dumnezeu, sa ni se indeplineasca dorinta si sa-i facem Mayei o surioara sau un fratiopr, sau poate chiar 2 (as vrea eu...).
Va pupam mult:)
Super poze ati postat!
Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)
ingeras26a spune:
Donia, este fenomenala!! nu-mi vine sa cred :)
Ruxandra, cred ca ... felicitari si sarcina usoara si bb sanatos! vine bb 3, am inteles bine???
Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)
lizzy spune:
dragele mele,
una din dorintele aprige pe care le am si pt care vreau sa fac ceva inca de la inceput de an, este sa ajut. acum am decis sa ma implic in bazarul pentru andrei fagurel.
sistemul la bazar e simplu. fac ordine in dulapuri, donez tot ce e de dat, cineva cumpara produsele mele dar banii nu-mi vin mie, ci merg direct in conturile lui andrei. am o gramada de lucruri, hainute, jucarii, etc in stare excelenta, le dau la preturi modice tocmai ca sa fie cumparate, sa ajunga acei bani la andrei. si la randul meu, cumpar lucrusoare.
va invit sa il sustineti si voi pe andrei prin participarea la bazar. si daca puteti mediatiza bazarul pe topicurile pe care mai scrieti voi, v-as fi recunoscatoare.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=131205&whichpage=1
cu drag, eu
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari
Laura13 spune:
LA MULTI ANI!!!! cu sanatate si bucurii si fericire si tot ce va doriti!!!!
nu apuc, nu apuc sa scriu ... dar promit ca incerc azi sau maine, sa va povestesc din concediu, sa va citesc asezat ... incerc, promit.
va imbratisez tare tare ca mi-a fost dor de voi!!!!
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
acs spune:
Daca doriti sa vedeti cum arata o casa plina sau cativa bursuci aliniati (Tito in pantalonii preferati :) ), cu varianta de sarbatoare, ce ajutor in bucatarie are mama, sunteti invitati aici.
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
adinazot spune:
ACS,super pozele,frumoasa familie,de invidiat!
DIANARUS,la fel spun si de voi!baieitii superbi!
KIKINEATA ,LA MULTI ANI!
AELITA,sa-ti traiasca Sofia!LA MULTI ANI!
adinazot spune:
ACS,super pozele,frumoasa familie,de invidiat!
DIANARUS,la fel spun si de voi!baieitii superbi!
KIKINEATA ,LA MULTI ANI!
AELITA,sa-ti traiasca Sofia!LA MULTI ANI!