La multi ani fulguleti de n-d 2006! (205)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

La multi ani,Kikineata
Donia,
nu ring nici un bell
Roxana este...nu poate sa fie adevarata...,io cred ca este...nush' cum sa spun sa intelegi excat ce vreau sa spun...este...,offf doamneee mor de dragul ei...si al lui Cristinel...da' el inca nu vorbeste bine...apoi sa te tii...
pune-o sa citeasca randurile astea doua:Roxana,draga mea...,esti minunata,te imbratisez cu mare drag"
Lavinia,
Mihaita este un scumpppp,ochios si tareee frumossssiar tu o mamica trendy si finuta(imi place caciula ta de mooor,alba aveau?)

ma intorc,ca azi am job part time

Familia stralucitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Danita,
sanatate multa,mamei tale

Familia stralucitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

kiki, sa ne traiesti mami intru multi ani! te pupam si te iubim!

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

luati de-aici pozeeeee! si cu masura va rog, ca io pun rar!

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

La multi ani kikineata!
Sa ai parte de multe bucurii si fericire! Da' poze cu tortul tau n-ai pus
Ce faina-i garga in oglinda, parca se joaca cu alt copil... si uite aici imaginea copilului fericit!

acs, si mie mi-ai lipsit! Casta de turta dulce au facut-o Roxana si sotul meu anul asta, ba chiar si Cristi a participat putin... la mancat bomboane . Pe aici se gasesc niste kituri de facut casuta sau trenulet de turta dulce, noi doar le-am asamblat si orant, n-am facut chiar totul de la cap la coada.
Mai, cu cadourile Roxanei a fost atat de frumos... pentru Cristi a cumparat o minge micuta din banii ei, si adevarul e ca s-a jucat Cristi o gramada cu mingea aia, a ales-o foarte bine Roxana. Pentru mine a impachetat frumos o bratara facuta mai de mult din margelute, iar pentru sot a facut niste decoratiuni de Craciun... m-a emotionat foarte tare ca a reusit sa ne faca o surpriza, cu puterile ei de copil.

asiza "daca venim in Canada, sigur va facem o vizita !" - contez pe asta!

ruxandra "Si eu aflai c-o sa ne inmultim.. sau.. reintregim?" - dai cu misterul in po****tie si fugi? Sau inteleg ca faci un comunicat diseara?

dandusa, cand vine Roxana de la scoala ii arat sa citeasca

dianarus, tare frumoase poze, se vede ca ati avut niste sarbatori minunate! Copii veseli si frumosi, tu arati tare bine, toata lumea zambareata si vesela... tot asa s-o duceti!

chris, citit, ok

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

La multi ani kikineata!

26+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

La multi ani Kiki!
Sa-ti fie viata frumoasa si senina, sanatate multa si fericire maxima!
Danita, santate multa mamei tale!
Diana, cat ma bucur ca v-ati simtit bine de Rev...S-o tineti tot asa, fara boli si doctori! Filmul e pe lista mea de filme ;de vazut; Am vazut reclama mai demult si de atunci ma stradui sa-l dau jos de pe net...nu a fost timp...
Poze minunate, ce sa zic, parca nu ma mai satur!
M-ati facut curioasa cu Chris...care-mi faceti un rezumat pe PM sau pls parola de mail ca am memorie scurta rau...cu multumiri anticipate.
Io incept anul cu multa munca, timp liber nema, da' ma bucur ca nasicul lui Rares ne-a facut cadou un abonament la piscina, asa ca din week-end-du' asta incepem sa prestam...abia astept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

la multi ani pentru noul an, ca tot scriu prima data anul asta.
o imbratisare stransa am pentru Roxanica. sper ca esti bine acum. ani de zile m-am tot framantat si eu, mi-am pus toate intrebarile posibile si imposibile, am incercat sa repar ce se stricase, din pacate lucrurile au mers din rau in mai rau. asa ca, imi canalizez toate energiile spre familia mea, din care in momentul asta fac parte cris si george. am inteles intr-un final ca ei sunt cei mai importanti.
Dianocica sa fie intr-un ceas bun aparitia sitului. sigur voi fi clienta.
Donia ti-am spus ca sunteti un model de familie pentru mine...felicitari petru asa o fetita inteleapta. si sunteti asa frumosi ..

Kiki sa fii fericita, iubita sa ai parte numai de bine

Diana ce frumosi sunteti si voi. se citeste fericirea pe fetele voastre.
danita multa sanatate mamei tale

Sofia de Aelita.

Ruxandra te astept cu lamuririle despre reintregire. si cu cateva perle d`ale lui G.

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

si eu vreau parola de la mailul comun.
Danutz . mai stii ce de pitici au fost la tine pe 2 ian anul trecut.

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

kiki la multi ani !

dianarus v-am admirat in poze

da, ruxandra, hai vino cu lamuriri ca ne-ai facut curioase...

danita multa sanatate mamei

dandusa v-am admirat si pe voi in poze

noi: eu cu tati la munca, fetele la daycare, tudor doar ce a venit acasa de la scoala - cica se apuca de lectii
sper sa mai revin cat mai curand

Mergi la inceput