La multi ani fulguleti de n-d 2006! (205)
Raspunsuri - Pagina 9
acs spune:
Diana ma bucur mult ca ati intrat cu dreptul in noul an! Va urez sa aveti parte numai de bucurii si sa fiti cu totii sanatosi si fericiti!
Multumesc pentru mesaj si scuze ca nu ti-am raspuns (era pe telefonul lui Stef si mi-a zis de-abia de dimineata de el).
Mamaana, ce scumpe sunt fetitele cu degetelele in gurita! Mi-s foarte, foarte dragi cand le vad asa! Si ce cozonaci ai facut!
Si Tudor e tare frumos! Am vazut si filmuletul cu fetele jucandu-se cu cadourile de la Mos!
Kikineata, sper ca nu te mai doare nasul! N-am reusit sa vad pozele, imi spune ca nu exista niciun album.
Aka, am admirat pozele de la petrecere! E frumoasa foc Cristinuca! Manca bebele de jucarie? :)
Si tortul arata foarte bine!
Bambo, ce fete frumoase sunteti! E tare scumpa Antonia cu ochelari! Hi, hi, Mos Craciun are un ren nou? :)
Dianav, cine-i urata si grasa??? Sunteti frumoase foc amandoua! Si Oana e asa de vesela. De zapada nici nu mai zic ca tare-i duc dorul!
Scuze fetelor ca n-am reusit sa va spun cateva vorbe fiecareia, dar sa stiti ca ma gandesc la voi toate si va doresc din suflet un an nou fericit! Iar mie imi doresc sa va cunosc in realitate!
Sper sa revin cu povesti si poze; daca nu azi, zilele astea.
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
asiza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Donia ... mai zic una cu Roxana... ma ia zilele trecute la o discutie serioasa... despre Atentie. Doamne, cum a putut sa-mi vorbeasca! Calma, calda, intelegatoare, rabdatoare... Ca ea ne iubeste mult pe toti trei, pe tata, pe mine, pe Cristi. Ca nu crede ca poate sa existe alt fratior mai dragut decat el si ca nu el e de vina aici. Ca nimeni nu e de vina, ca ea intelege, ca noi suntem cea mai buna familie pe care si-ar fi putut-o dori un copil... DAR ca ar vrea sa ii dam si ei mai multa atentie. Ca daca ea imi cere ceva, eu ii spun "stai ca il schimb pe Cristi si vin", "stai ca ii dau apa si vin", "stai sa termin cu mancarea lui Cristi si vin"... si ea intelege ca el e mic si ca are nevoie de mine, de tata, dar in acelasi timp tot ce aude e ca ea sa inteleaga, sa astepte, sa aiba rabdare. Ca mai tin minte cum inainte sa se nasca Cristi ea avea 100% din atentia noastra? Iar ca acum ea are 50%, iar Cristi are 50%? Ca ea nu crede ca e corect nici fata de Cristi si nici fata de ea... macar ca ea a avut 100% mai demult, dar Cristi saracul n-a avut niciodata 100%! Si plangand imi zicea ca eu si tata sa gasim o cale sa avem 200% atentie, ca sa putem sa oferim in mod egal 100% fiecarui copil. Si Doamne, era atat de serioasa, de afectata, ca mi-au dat lacrimile cand am vazut-o cat de mult sufera! Si am inceput sa ii explic cat de mult ii iubim, cat de mult o iubim, i-am spus ca are dreptate, ca o sa incercam... dar daca nu reusim sa stim ca oricum o iubim mult de tot. Ca e minunata, deosebita, speciala, ca suntem mandri de ea... ca si daca noi facem alte lucruri, de fapt atentia noastra tot asupra ei este indreptata, asupra lor, ca asa sunt parintii... nici nu se mai gandesc la placerile proprii, ci cele mai mari bucurii vin atunci cand copiii sunt fericiti... La care a inceput sa planga din nou, ca ea nu vrea asta, ca ea vrea sa avem si noi bucuriile noastre, ca asa e corect! Si ca vrea sa ne ducem la un restaurant... zic "da, mergem, peste cateva zile, toti". Nuuuu, ca ea vrea sa ii ducem pe ei la baby sitter si ca noi, parintii, sa mergem la un restaurant de adulti, cu mai putina lumina, cu muzica, sa fim acolo doar noi doi cateva ore! Mai, imi pare ireal acum ca scriu, imi parea la fel si atunci... e doar un copil de 7 ani! M-a impresioant atat de mult, ca si acum, de altfel... na, ca iar imi dau lacrimile! Deci dandusa, daca nu te-am pierdut pe parcurs , uite ca o sa vina si vremurile alea cand copiii iti iau cu o mana si iti dau inapoi cu doua... Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat. |
Fenomenal!!! Esti sigura ca vorbim despre o fetita de 7 ani aici???? Atata maturitate, inteligenta si bun-simt pentru un copilas, zau ca nu mi-a mai fost dat sa vad! E o dulce, va admir si va iubesc din ce in ce mai tare si daca venim in Canada, sigur va facem o vizita !
A fost musai sa incep cu mesajul Doniei, iar acum, dat fiind ca nu am mai intrat de anul trecut, vreau si eu sa va urez un an mai bun decat cel care a trecut, cu muuulte bucurii, realizari si sanatate! La Multi Ani!!!
Dianarus, mi-a placut tare ideea cu wish-list-ul si bucket-list-ul!!! O sa incerc sa fac rost si de film...e o productie noua? (ca sa stiu unde sa caut)...si ma bucur ca ati avut sarbatori linistite!
Shoshika, bafta la serviciu...chiar m-am gandit la tine de dimineata!!! Cum a reactionat Tudor la gradinita?
Roxanica, draga mea, intr-adevar loviturile care te prind cu garda jos, precum bine spunea si Ruxandra, si mai ales daca vin din partea celor dragi, din partea oamenilor de la care nu te-ai asteptta niciodata la asa ceva, sunt cele mai dureroase! Imi pare tare rau! Dar timpul, timpul le vindeca pe toate, iar tu vei avea mai multa intelepciune si vei sti cum sa procedezi in viitor in astfel de situatii!
Hmmmm, poze...le-am savurat pe absolut toate si mi-au placut tare mult. Fulguletii sunt toti niste scumpi!
Dianocica, bafta multa cu site-ul si Doamne ajuta sa mearga totul asa cum iti doresti!...iesit din cabina de proba in chiloti, uitat haine in masina de spalat, trimis Alex acasa sambata ...te-ai zapacit de tot ...
aaa, inca una Chris80, am verif. mail-ul comun! 'nteles...te astepatm cat de repede printre noi!
ruxandra_sb spune:
Unii mai si munceste.. , da apucat de vazut si revazut (frumoasele Florei) toate pozele... iedutele Sarytei si Stefy codite.
Danutz, fain v-ati mai dichisit de Revelion, placut mult si tortul-gradina zoo a lui Rares.
Shoshika ce harmalaie de copii la cheful lui Tudor! Cum ii la job?
Porumbita, Radu e bucatica rupta din tatal sau.
Adina, ce scumpa e Ale privind cu gravitate spre viitor..
Dianocica, felicitari si la mai mare . Intrat un pic si placut mult. Bre.. chiar asa.. ati trimis pe Alex de sambata la oras.. off, off, mey, mey.
Lavinia.. daca vrei sa-l ghidezi usor, usor catre un program mai acceptabil de somn, poti incerca sa-l trezesti si de amiaza. Bine asa.. sa incerci cateva zile sa vezi ce se intampla. De ex G se culca de amiaza pe la 14,30-15.. daca continua sa doarma si dupa 18,15 il scol. Asta se intampla max o data pe saptamana.
Danita, multa sanatate mamei tale.
Dianarus, te astept pe partie. O idee.. poti invata o data cu muschetarii.. va luati toti 2 (sau 3) monitor si go, go. Vazut "The bucket list".. intradevar.. fain film.. tre sa nu uitam sa traim si sa mai facem si ce vrem noi, pentru sufletul nostru. Mi-a amintit de un film mai vechi.. era o fetita mica bolnava de cancer care-si facuse, tot asa, o lista cu ce-si dorea, dar nu va mai apuca sa faca (sa vada aurora boreala parca, sa danseze intr-un spectacol de balet, s-o sarute un baiat, sa fie mama ).. si iubitul mamei ei o ajuta sa-si impineasca macar cateva..
Acs.. habar n-am daca a avut/are .. asta incerc acu sa aflu. Eu nu ma bucur daca n-o face acum.. vreau s-o faca, sa scape acu cat este mic si -de regula- se fac forme usoare. Caci m-am hotarat, pe G n-o sa-l vaccinez pt varicela.
Am uitat sa va spun ce bine arata Monica.. ce zvelta si eleganta era.
Yagmur, v-ati plimbarit?
Asiza, fuserati la sanius?
Si eu aflai c-o sa ne inmultim.. sau.. reintregim?
azi, orele 13 - pentru pretioasa Emma
de M (6) si G (2)
lizzy spune:
ruxandra, da, imi doresc sa invat odata cu ianis, in austria. nu ma intreba de ce austria... asa mi-s apus mie pata dar sti f.bine, marc iese din discutie. pana la 4-5 ani el nu va putea iesi in iarna si sa nu-i fie afectati plamanii. sorry, dar stiu eu ce stiu...
roxanica, orice ar fi fost sper ca a trecut socul. si sper sa se rezolve cumva spre bine...
dandusa si flore sanatate la copii! restul le treceti voi incet-incet. ca doar sunteti curajoase si descurcarete!
doina, m-a impresionat profund discutia cu roxana. si ma regasesc (NE regasesc pe noi) in povestea voastra de familie...
sa-mi dea Domnul sanatate si intelepciune sa aleg vorbele bune si solutiile potrivite pt copiii mei...
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari
asiza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ruxandra_sb Asiza, fuserati la sanius? Si eu aflai c-o sa ne inmultim.. sau.. reintregim? azi, orele 13 - pentru pretioasa Emma de M (6) si G (2) |
Da, daaaa, am fost...si atat de mult i-a placut lui Denis!!!! Abia astept sa mergem iar. Poate week-endul viitor! ...si eu imi doresc tare mult sa invat sa schiez si o voi face sigur deodata cu Denis asa, mai pe la anul...abia astept!...si cine se inmulteste, intregeste ...ca eu nu m-am prins!
ruxandra_sb spune:
Dianarus, apropo de Austria... mama Mayei imi zicea mai deunazi.. "sa mai creasca copiii, s-o tulim spre Austria". Cica au acolo niste scoli de ski minunate pentru copii. Apropo de varsta.. eu nici nu recomand skiul inainte de 4 ani. Nu este nici o graba .. poti invata f bine si la 6, 7.. 10 ani; ba chiar atunci progresele sunt mai rapide. Important este s-o faci corect (cu monitor sau cineva rabdator si cu adevarat priceput), skiul fiind un sport f tehnic.
Asiza, poze vrem! Zic diseara..
azi, orele 13 - pentru pretioasa Emma
de M (6) si G (2)
kikineata spune:
Acs, nu are voie sa ma doara nimik pt. ca am doar 35 de ani impliniti ieri. Pozele le pusesem pe privat. Uite aici doar ca am mai adaugat un album de zilele astea.
http://picasaweb.google.com/kikineata
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
acs spune:
Kikineata
Sa fii fericita, iubita, sanatoasa, implinita si cum mai doresti! Sa te bucuri de minunea ta!
Am vazut pozele cu Garga cea frumoasa si cocheta!
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
danita spune:
salutare
KIKI : La multi ani ! sanatate si ce iti doresti tu !
fost la mama la spital, 38 febra , inca nu e bine cica sa ne asteptam de maine ... nust mai , dr astia intai sunt poeti si apoi dr ! au niste texteeeee vai ca am inceput sa plang doar ca din 1 pana azi nu a mai trecut picior de dr sa o vada pe mama si temp sub 37,6 nu a scazut niciodata ! asa ceva ...ce sa zik , imi place tzara noastra , pacat ....ca e locuita !
P e ok , e cu za bunica !
pisika h'a batrana ????
ruxandra : pup si hug d ela noi ptr voi !
D
asiza spune:
Bin' ca nu ne-am invrednicit niciuna sa facem lista cu sarbatoritii lunii si ne facem de minune aici, tocmai in fata lu' Kikineatza...,,,asadar:
Kiki, draga, LA MULTI ANI FERICITI, plini de bucurii, realizari si multa, multa sanatate!!!
....si mi-am amintit ca n-am pupacit-o nici pe Sofia de Aelita de ziua ei: Sofia, sa cresti mare, sa fii sanatoasa si sa ai parte doar de lucruri bune in viata!