La multi ani fulguleti de n-d 2006! (205)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Din cate stiu eu sunt tot 1:1. Asaaa... deci cititi mailul. Incerc sa trimit pm pana nu-mi incepe serialul.. sau dupa.

Ingeras.. tin pumnii stransi, da stransi, stransi sa vina repede fratiorul/surioara Mayei.. chiar si amandoi deodata.

Dianarus, placut asa: steaua bradului, frumosul Ianis cel intelectual, camera lui Ianis . Recunoscut revista Scooby-do . Ce-a mai crescut Mark!

Acs, placut asa: cuvertura de sub trenuletul Thomas (avem si noi similar acasa), ajutoarele de bucatar, si pozele cu toti finutii.. frumosi mai sunteti.

La multi ani Kikineata!!!

azi, orele 13 - pentru pretioasa Emma

de M (6) si G (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

acs sunteti frumosi cu totii

ruxandra ce email? unde? parola?
chiar asa, am incercat sa accesez mailul comun de pa yahoo.com, dar parola pe care o am nu mai e buna... please...

ieri am avut fetele in daycare toata ziua dupa mult timp... de obicei cand le culc, cea care vrea in brate si plange e stephanie, ei bine ieri cea care a plans acolo a fost isabelle... iar aseara a fost atat de suparata pe taica-su ca nu s-a dus sa o ia la pranz, ca nici nu s-a dus la el in brate, se uita de departe la el si zicea NU

Mergi la inceput

Am trimis pm.

Si verdict clar: nema varicela . Spuzeala ce i-a aparut la 2 zile dupa temperatura, maraiala, etc.. de eram noi plini de sperante ca gata, a vinit.. fuse reactie alergica la crevete , ca dracu m-a pus sa-i dau.. cersea si ca sa scap de gura lui . Caci nu se poate varicela fara bube.

Ata e.. cand om auzi de varicela.. hop si noi.

de M (6) si G (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

Modificat. Multumim luciaro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salut

raportez : prima zi dupa 3 sapt cand febra nu a mai depasit 38 ! sper din tot sufletul sa o aduc acasa curand !! in spital absolut horror , ceva de dat la ziar ..... de neinchipuit ! acum imi dau seama ce bine era la maternitate, la cj, la tg mures si pe unde am mai umblat ! va zik numai una : baie in capatul holului neincalzita compusa din 2 toalete la care nu se inchid usile, un dus absolut infect si 2 chiuvete , toate astea la aprox 30 femei. aaa mai contine un butoi cu apa in care n-am reusit sa vad ce era inside ca era acoperit cu un placaj ... o galeata cu apa murdara si mop care cred ca a fost nou in ian 2008. tot acest "mobilier" e de stil vechi adika ... robineti metalici rupti, oglinda crapata .... etc etc ....
dar pe de alta parte intrarea se face cu cartela magnetica, sunt 4 gardieni la intrarea principala, fast food ultramodern la subsol .... iar daca ati vedea cum le aduce mancarea la bolnavi ...

va mai povestesc eu despre textele dr ....care pur si simplu parca vorbea din carti si parca mi s-a facut mila si ma gandeam ca ar tre sa ii mai dau 1 milion langa celelalte care i le-am dat ca e vai de capul lui ;) dar ... partea proasta e ca .....asta e tzara unde o sa creasca copiii nostri !

asta e !

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

La multi ani, Matei! Sa fii vesel si sanatos.

dianarus, ma bucur ca a fost bine de sarbatori. Se vede si din poze... Si eu tot asta am simtit. Ca au fost niste sarbatori reusite. Multa sanatate.
Pe mine de ieri m-a prins raceala si... dar ma descurc. Asa sper.

acs, Ruxandra, multumim de aprecieri.

shoshika, cum e Tudor la cresa? Tu la serviciu? Eu zic ca e ok.

Kiki, tu cum mai esti? La multi ani ! Sanatate si ce iti doresti tu !

Roxanica, capul sus mamica minunta. Ma gandesc la tine si iti doresc sa treci peste asta.

acs, pozele m-au lasat fara cuvinte. Sunteti o familie frumoasa.

danita, multa sanatate mamei tale. Si tie putere sa treceti peste asta.

Si despre noi... ieri am luat-o de la cresa si ne-am oprit la zapada. Om de zapada n-am putut face, ca zapada asta nu se lipeste, dar am "zidit" zapada pe un copac... S-a asezat in fund sa poata lua mai bine zapada, a alergat prin zapada... MI-a adus diverse bobite sa facem ochi si gura la ce-am construit noi pe copac...dar n-am avut aparatul foto la mine.
Acasa, dupa masa ne-am apucat de framantat. Si am facut impreuna "te-te-lu-se" adica stelute, pe limba noastra. Daca o vedeati cu sucitorul in mana, cand ma duceam eu sa scot gogosile de la prajit... imediat trecea ea la aparat, iar de taiat gogosile cu forma..."si eu, si eu". Era toata numai faina, dar fericita foc. Mi-a fost teama sa nu cada de pe scaun, dar a fost ok.

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Si-mi schimbai si semnatura ..

de M (7) si G (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Matei
Sa fii sanatos si fericit!
Felicitari Ruxandra!

Si cum astazi este Sfantul Ion: LA MULTI ANI Ioana mamii! :)
Dau de baut pentru o printesa mica si frumusica, sensibila si lipicioasa, desteapta si vesela.

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

LA MULTI ANI DRAGA MATEI!!!SA ADUCI PARINTILOR NUMAI BUCURII,ITI DORIM MULTA SANATATE SI FERICIRE IN VIATA!!!RUXANDRA,sa-ti traiasca minunatul baiat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

LA MULTI ANI IOANELOR,IONILOR!!!
ACS,sa-ti traiasca IOANA ta frumoasa!!!

Mergi la inceput