Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (150)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Ce a insemnat aceasta odisee pentru mine? A fost locul in care am gasit sprijin si alinare in momentele cele mai grele. Imi amintesc emotiile pe care le incercam de cate ori faceam un test de sarcina. Ma rugam de fiecare data sa vad cele doua liniute. Cand s-a intamplat in sfarsit minunea v-am gasit pe voi. Am petrecut 9 luni impreuna, 9 luni pline de emotii si asteptari. Acum la final de odisee, ma uit in urma si nu-mi vine sa cred ca ne tinem minunile in brate. Va multumesc ca existati si astept nerabdatoare sa ne mutam la scutece.

Voua gravidutelor de ianuarie-februarie va doresc nasteri usoare si copii sanatosi. Momentul intalnirii cu minunile voastre sa fie asa cum vi l-ati dorit.

Un an nou fericit tuturor!

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Spiridusule m-a emotionat filmuletul! Foarte frumos! Oare

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

Fetelor nu sunt o nostalgica si de obicei sunt foarte realista. Dar citind ce ati scris mi-au aparut lacrimile in coltul ochilor de mi-am speriat sotul ca nu stia ce am patit. Va multumesc ca existati si va multumesc ca m-ati primit in familia voastra! Asa m-am simtit, ca in familie. Chiar si cand imi era rau si nu puteam sa scriu va citeam si eram cu inima alaturi de fiecare din voi. Ma bucur ca am trecut cu bine peste perioada sarcinii care pentru mine a fost destul de dificila dar datorita sfaturilor voastre a trecut mai usor ! Sunt asa de fericita ca acum imi pot tine printesa in brate! Ma simt implinita si fericita alaturi de familia mea! Va multumesc ca datorita voua am trecut mai usor peste dificultatile sarcinii!
Va pup si sa ne intalnim cu bine la scutece!

Am petrecut un revelion de neuitat. Papusa mea a supt pana pe la 12 fara 10 dupa care a adormit. Asa ca am putut dansa si ciocni cu baietii mei!(adica sotul si copilu)A dormit printesa mea pana la 5.30! Nu mi-a venit sa cred ce cumintica a trecut pe anul acesta!

Iulia lui Claudiu George (23.04.2002) si Diana Maria (20.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

...cateva www.flickr.com/photos/12628432@N06/" target="_blank">poze...

Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Dragele mele,ma bucur ca existati ,ma simt mai bogata ca pe acest forum am "intalnit" (din pacate doar virtual) niste femei puternice,suflete calde de la care am invatat lucruri noi si in care am gasit un sprijin in drumul spre intalnirea cu minunea din burtica...A fost un drum presarat si cu incercari,peste care am trecut si ne-au facut mai puternice.
Anul 2008 mi-a daruit cel mai frumos cadou: de ziua mea a venit pe lume cea mai scumpa printesa si sa dea bunul Dumnezeu ca anul 2009 sa ne aduca multa sanatate,bucurie,lumina in casa si in suflet si multa iubire alaturi de minunile noastre si soti!
Am vazut filmuletul,Spiridus...m-am emotionat...

Mamica fericita de printesa Bianca Alexia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mav

...cateva www.flickr.com/photos/12628432@N06/" target="_blank">poze...

Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Ai o familie f frumoasa!

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Ce frumos graiti...ma bucur mult ca v-am gasit, mi-ati fost si surori si prietene si confidente. Va multumesc, mamici inimoase! www.scrolllock.nl/home.cfm" target="_blank">I like you!

Fie ca in noul an tot ce veti atinge cu privirea, gandul ori cuvantul sa se preschimbe in iubire, lumina, mangaiere, sanatate, intelepciune, bucurii, noroc, liniste, pace sufleteasca...LA MULTI ANI 2009!

Dandusa, Mav v-am admirat pozele, ce familii frumoase aveti!!!

Sper ca mamicile de ianuarie-februarie sa aiba nasteri usoare si sa le traiasca puii! Sanatate multa, s-aveti putere sa oferiti puiutilor multa iubire si liniste si sa nu uitati sa va bucurati de ei in fiecare moment.

Olivia de www.flickr.com/photos/8447773@N02/3115304819/in/photostream/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008
Lucrusoare bebe

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

dandusa, mav- am vazut poze cu puiutii vostri. sa va traiasca. sunt atat de frumosi.
diamisha, babyzapi, amalia-va multumesc ca sunt in gandurile voastre.

carmen lui Victor 15 noiembrie 2007
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Mav , Dandusa ce bine aratati mamicutelor incadrate de comorile voastre
Dandusa am vazut ca ti-ai schimbat freza , iti sta bine mamico .
Oceanborn ce felicitari frumoase ai facut cu ...vedeta Thomas
Diamisha ,Babyzapi

Un an nou fericit va uram si in imagini
http://good-times.webshots.com/photo/2140014670103625916rSmGbr

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
http://good-times.webshots.com/album/568767579tGShwK
povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=129826&whichpage=9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Dandusa ce ochi frumosi are Raducuuuu si Crinuta o frumusete, un manechin, imi place poza unde e ea dezbracata si imi plae mult noua ta tunsoare.

Mav m-a cucerit definitiv Antonio...tre sa fac o fetita...imi place cum sta el ca un sef asa in balansoar si poza de aproape unde i se vede asa bine fatzuca gurita lui dulce (metaforic vorbind )

Mamiseli ce frumoasa s-a facut Mirunica...si ce ochi albastri are...se vede ca-i lace sa fie pozata ca e foarte atenta la aparat

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008)
Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput